utvekslingsutfordringen

Hvor skal du dra på utveksling? USA.

Hvilken organisasjon reiser du med? Jeg reiser med Explorius, men underorginisasjonen ASSE. 

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp? Jeg bryr meg ikke i det heletatt om hvor jeg havner, men om det er sol året rundt er det et pluss (jeg er en sykt frysen person!).

Har du fått familie eller gjort stats/regionsvalg? Jeg har ikke fått familie eller gjort stats/relgionvalg! mer spennende!

Skal du på forberedelsesleir? Jeg skal til New York på soft landing camp sammen med andre utvekslingsstudenter! :D gleder meg! 

Hva gleder du deg mest til? Jeg gleder meg mest til å møte en ny kultur, nye mennesker, ny mat! 

Hva gruer du deg mest til? Gruer meg sykt mye til jeg står på sola flyplass og skal si farvell til foreldrene mine.. kommer til å bli tungt! Også første skoledag! KLEINT!!!! 

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport? Vil allerhelst forsette med fotball (soccer), men om de ikke tilbyr det for meg, ønsker jeg å prøve ut lacrosse eller amerikansk fotball! 

Hva kommer du til å savne mest? Kommer mest til å savne familien og venner! 

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen? Jeg har sykt lyst å reise til Hawaii, men vil først vite hvor jeg havner, å snakke med vfamilien om reiser.

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke i landet ditt: Hawaii, Grand Canyon, det hvite hus og disney world!

Tror du dette blir et bra år? Jeg håper på det aller beste og forventer det verste. Men tror dette året kommer til å bli topp! 

 


time square i mars 2011 :-D ikke mobb mine hullete bukser.. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits