hehehe...

wops, da var jeg nesten en hel månede uten å blogge... Kunne sakt jeg har vært utrolig opptatt nå som track season har startet for fult, men sanheten er at jeg har bare vært lat og ikke giddet å blogge!  Ikke at det er så mye stress, men når jeg har kommet hjem fra track så har jeg 40 min til å spise og gjøre meg klar til musical practice så jeg er ikke hjemme før 9, 10 tiden, og da gjør jeg som oftest lekser, snakker med vfamilien og slapper av. Basketball sesongen var fantastisk, kommer til å savne det utrolig mye, men track er ikke så gale det heller, vis du ser bort i fra at du er sår hver eneste dag... haha... men, men, man kommer seg i hvertfall i form! Vi har allerede hatt vårt første track meet, men jeg var desverre syk, å kunne ikke være med... så første meet for meg, vil være på lørdag! noe som skal bli spennende! Treneren ville ha meg til å løpe 1200m og 800m, men det takket jeg fort nei til, jeg tror jeg skal heller prøve meg på 400m i steden for. Hun vil også jeg skal prøve høydehopp... noe som jeg faktisk liker litt.. 

 

Skolen går forsatt veldig bra, og vi har quarter tester på fredag, så jeg bør starte øvingen ganske snart. Jeg har også startet med å lengte mer, og mer hjem i det siste... jeg vet ikke helt hvorfor, fordi jeg har det så bra her borte også, men jeg tror en av grunnene til at jeg savner hjem er fordi det ikke er så veldig lenge til mamma og pappa kommer, og at jeg vet når jeg kommer til Norge. The Musical går veldig bra, jeg har lært soloen min og har øvd masse med å synge foran folk, så dette skal bli gøøøy, no... For dere som ikke viste det, har jeg scene skrekk.. og kommer til å ødelegge hele musikkalen med soloen min... haha, men, men, jeg skal ikke være her foraltid! 

 bilder fra dagen jeg var syk.. haha


kjøpte meg Spikes i dag - så nå skal det bli løping! 

Oida... klokken er vist over midnatt allerede.. på tide å hoppe til køys! Snakkes!

Én kommentar

mamma

14.03.2013 kl.09:42

Hei :-) kjekt at du blogget litt igjen, må si jeg har savnet det selv om vi skyper ganske ofte. Jeg tror ikke du trenger å grue deg til Musicalen, for det klarer du fint og når fikk du ceneskrekk :-)?. Vi gleder oss masse til vi skal hente deg <3 ,jeg holder på med å lage pakke til deg og håper du får den før påske :-) klem fra Mamma :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits