Uten bilder...

Det er dessverre ingen bilder i dette innlegget, pga at jeg sitter på ipadden min på skolen, og har ingen bilder å dele med dere. Nå har jeg studyhall, og siden det er fredag har jeg ingenting å gjøre så derfor skal jeg heller blogge å gjøre noe fornuftig. I går hadde vi musical practice hele dagen, fra rett etter skolen til klokken 11 om kvelden. Grunnen til at vi hadde så lang øving var at vårt første show er i kveld... Ja, I KVELD!!! Jeg er veldig nervøs for soloen min og replikkene mine.. Jeg har tre replikker i hele musikalen og det er "black nummber 5", "red nummber 6" og "why not?" jeg trenger ikke si de tallene engang, men i går på general prøven klarte jeg å messe de opp.. Haha, så i stedet for å si "black nummber "tall"" så sa jeg "nummber black" ... Hvordan får jeg det til!? Alle begynte å le av meg... Jeg var nervøs, ok!? Men,men.. Etter showet skal vi på et cast party å spise masse god mat. Så kan heller glede meg til det. Det andre showet er i morgen, men tenker ikke så mye på det.

Jeg vil også takke folk som kommenterte på sist innlegg.. Jeg hadde det ikke så bra den dagen, var utrolig følsom og hadde veldig hjemlengsel! Men, nå går det bedre!

Har enda 15 min til min neste time.. Men har ingen peiling på hva jeg kan skrive så tror je bare kutter av her og sier snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits