TraLaLaLaLaLa...

Ok, dere kan vell ærlig innrømme at dette er den beste overskriften dere har lest før? Må si jeg er veldig kreativ! I dag er det Mandag som betyr en ny skoleuke... woohooo! Fikk foresten vite i sist uke at vi ikke har hatt en hel skoleuke siden jul, pga snø osv! Hvor herlig er vell ikke det? 

 

Jeg tror ikke jeg har blogget siden Ohio, så da kan vi vell starte med det! Dette var altså den tredje påsken jeg har feriet i USA, og det er ikke så anderledes enn Norsk, uten om at du finner veldig små påskeegg med snop oppi eller så finner du påskeegg å får en påske kurv. Jeg var så heldig at jeg fikk låv å gjemme påskeeggene og fikk derfor en påskekurv også! Jeg og Shannon gikk på ett kjøpesenter en av dagene, hvor jeg fant prom kjolen min! Så nå har jeg enda en ting på listen blitt avkrysset. Vi gikk også innpå Viktoria Secret hvor jeg holdt på å stjele (ikke med vilje). Vi glemte helt at vi hadde med oss noe, så vi gikk utforbi, å da kom jeg plutselig på at jeg hadde noe jeg hadde glemt å betale for.. vi gikk selvfølgelig tilbake å betalte! Ellers var Ohio bare kos å avslappning!

 

Skolen startet ikke før Onsdag å vi kom hjem på Mandag, så jeg brukte Tirsdagen til å slappe av. På Torsdag måtte jeg møte opp på skolen klokken halv 7 om morgen, pga at jeg måtte ta igjen treningene jeg mistet i påsken. Så jeg jogget i en halv time før jeg gikk hjem å dusjet å gikk tilbake til skolen. Etter skolen hadde vi track meet, og jeg vant 1 plass i 200m sprint! Alt jeg hørte fra sidelinjen når jeg var ferdig med å løpe var NORWAY, NORWAY! haha, var morsomt. Så på Fredag var jeg lat å slappet av etter track. Så på Lørdag passet jeg på Link hele dagen, vi gikk på cafe, gikk til parken, gikk på subway, så en film å gikk på resturang senere om kvelden. Å Søndag dekorerte jeg til Prom åsså ryddet jeg rommet mitt å vasket klær!

 


Leter etter påskeegg! 


Påskekurven jeg fikk! 


parken med Link! 


Norsk flagg, ohjeee! 


På Lørdag når vi gikk på resturant, bestilte jeg sweet potato - potet med marshmellows å brunt sukker på, var faktisk godt! haha

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits