Hvorfor er ikke jeg på topplista?

 

Skjønner ikke noen ting lengre? Jeg er ikke på topplista på blogg.no sin side? jeg skulle vell vært på 1. plass nå vell? men, nei da, jeg er ikke en gang på topp 100... blir skikkelig skuffet altså! Her sliter jeg meg ut å blogger flere innlegg på bloggen hver dag, men ser ingen framskritt? Hvor er alle blogg sponsorene og alle pengene? Hvor er den røde løperen når jeg går ut av huset? Skjønner rett å slett ikke no.. TULLA! neida, joda..  

 

Er vell litt over en uke siden jeg blogget sist nå tenker jeg meg, så da kan jeg vell ta meg tid til å blogge litt her å fortelle om de siste dagene slik jeg alltid gjør:

De siste dagene har gått (som vanlig) i skole, vfamilie, track og venner. Jeg har vært på flere track meet og fikk faktisk 2. plass på sist track meet på 200m, Laura er bare litt raskere enn meg... tyskere.. nei da, joda! Ellers har jeg fått beinhinnebetennelse også har jeg fått influensa i tillegg.. woopwoop, heldige meg! Vi er endelig også blitt ferdig med prom dekorasjoner, så nå kan prom bare komme! nå har jeg kjole, men mangler forsatt sko, smykker og alt det der... Men prom er ikke før om 1 uke da, har fortsatt god tid, det er i hvert fall det jeg sier til meg selv! 

 

Kommer ikke til å blogge før helgen fordi på Fredag skal jeg se Kinsey gå på prom, hun ble invitert av kjæresten sin til å gå på promet på hans skole også, så derfor skal jeg og noen venner ta turen opp for å se henne i prom kjolen sin osv! Også skal jeg tidlig opp på Lørdag fordi jeg skal til CHICAGO! Gleder meg helt sykt! skal dit meg skolen og det betyr at Laura også skal! Det kommer til å bli råbra! Å på søndag kommer jeg til å være så sliten at jeg ikke kommer til å orke å blogge! men, men! Skal heller prøve å blogge på mandag! 

 


Renee og Kinsey stjal kamerat mitt på skolen da vi holdt på å filme Historie prosjekt!


Litt av prom dekorasjonene, tok 6 timer å lime sammen, det gikk en del teip og lim for å si det sånn, også måtte vi passe på at ingen kom å ødela så vi muret den inn! 


Bryce (vfar) tegnet meg! Helt sykt hvor flink han er! Dette brukte han 20 min på! 


Track jentene som hoppet i sølepytter i dag.. galne!


kaldt! 


Tøffere enn toget! 

 

Så snakkest vi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits