Prom

I begynnelsen gledet jeg meg veldig til prom, men så etter en stund begynte jeg å grue meg veldig til alt sammen, men så begynte jeg å glede meg igjen. Prom er en av de beste dagene jeg har hatt her borte, masse latter, masse folk, masse dansing og masse mat. 

 

Lørdagen min startet klokken 7:30 da sto jeg opp, jeg lå i senga mi å så en film. Så rundt 8 tiden skypet jeg med mamma å rundt klokken 9 begynte jeg å stelle meg. Jeg hadde frisør time klokken 12 å gikk ut fra der klokken 12:30, men da jeg kom hjem hadde alle krøllene gått ut, så jeg krøllet det igjen med min krølletang. Jeg syntes også at håret var litt for stramt så jeg løsnet det ut på sidene. klokken 1:30, tok jeg på meg sko å kjole å gjorde meg klar til å dra. Nathan, Laura's date, hentet meg klokken 2 for å så kjøre til Laura, hvor Ben, min date, ventet. Da vi kom, tok vi masse bilder, fikk på blomstene å pratet. Så tok vi turen til Kinsey hvor vi møtte resten av gjengen å tok flere bilder! Vi hadde bilde time klokken 3:15 så da kjørte vi til skolen for å ta flere bilder, masse bilder, ja, jeg vet! Etter bildene var tatt gikk vi i kirken, det var en spessiel prom ting som de fleste av vennene mine gikk på hvert år. Helt ærlig syntes jeg ikke det var helt min ting, siden det var en katolsk kirke. Etter kirken gikk vi tilbake til skolen for å starte promonade. Så gikk turen på bussen for å kjøre til UNI (ett college i nerheten) for å spise å danse. klokken 11 var dansen over å da var det tilbake på bussen. Da vi kom tilbake på skolen hadde vi en halvtime på å ta av oss kjoler og smykker for å skifte til mer konfortable klær. Så gikk vi til Postprom, der var det en hypnotisør, masse spill, masse mat å masse premier (jeg vant 2 free 6" subs fra subway). Klokken 3:30 var postprom over å da kjørete vi til Nathalie for å sove. Vi sovnet rundt 5 tiden å sto opp 8 for å spise frokost. Klokken 9 kjørte Renee meg hjem å da var det rett i seng! sov helt til klokken halv 6. Klokken 6 gikk jeg til Abby, hun hadde et track team meal så da gikk vi å spiste. Så klokken 7 gikk jeg, Shannon og Link til Walmart. 

 


Laura, Rachel og meg på promenade


meg før jeg dro


meg og daten min, Ben.


meg og Hannah, på promenade.

alle gutta


Darci og meg 


bilde fra kirken, Laren og Torre


gruppe bilde


tar på blomster


Darci, Emily og meg


jentene


hun lille jenta ville ha bilde med alle prinsessene! 


morsomt


Juniors! 


Gutter eg gutter, jenter er jenter! 

Video fra hypnotiøringen! 

 

Her er da noen av bildene, skal prøve å få tak i flere! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits