om noen uker

 

Nesten et år er passert og nå står jeg på enden til å returnere hjem til det som skulle vært mitt normale liv, men vil aldri helt være normalt igjen. Om noen uker må jeg motvillig gi fra med klemmer, kjempe mot tårer og si hade til de personene som en gang var bare noen navn på et ark, for å så returnere til de personene jeg en gang gav motvillig klemmer til, kjempet mot tårer og de jeg sa hade til før jeg noen gang dro. jeg vil dra fra mine bestevenner, for å så returnere til mine bestevenner. 

om noen uker vil jeg dra tilbake til stedet jeg kommer fra, og gjøre de samme tingene jeg gjorde sist sommer, og sommeren før der igjen. Jeg vil gå på de samme gatene som før, uansett om det har vært måneder, vil det føles ut som om det var i går. Når jeg tenker på det å gå innpå soverommet mitt, som er fylt med gamle tanker, kommer jeg til å oppdage hvor mye jeg har forandret meg. Ting som var mest viktig for et år siden, har ikke så mye å si lengre og ting jeg setter høyest nå betyr alt. Ingen der hjemme vil helt forstå.  

Hvem vil jeg ringe først? Hvem vil jeg gå til den første uken jeg er hjemme? Hvor skal jeg jobbe? Hvem vil være på festen Lørdags kveld? Hva har alle gjort de siste månedene? Hvem fra skolen vil jeg enda ha kontakt med? Hvor lenge før jeg faktisk starter savne folk? Det er da jeg vil innse hvor mye som har forandret seg, og jeg vil innse at den hardeste parten med å være utvekslingsstudent er å kunne balansere to verdener oppå hverandre. 

Jeg vet meningen av ekte vennskap. Jeg vet hvem jeg har holdt kontakt med dette året og hvem som betyr mest for meg. Jeg har vært forelsket, fått hjertet mitt knust, jeg har hjulpet folk som trengte meg. Men det har vært tider hvor jeg har følt meg hjelpeløs fordi jeg har vært timer borte fra familie og venner som trengte meg, men noen ganger vet jeg at jeg har gjort en forskjell. 

Om noen uker vil jeg dra hjem, om noen uker vil jeg ta ned bilder fra rommet mitt å pakke klærne mine. Ikke mer gå til venner for å ikke gjøre noe i timevis. Jeg vil forlate venner som har ikke gjort noe annet enn å alltid fått meg i godt humør. Jeg vil ta minner og drømmer å putte dem vekk en liten stund, før jeg så returnerer til verden jegn engang bodde i igjen. 

Om noen uker fra nå vil jeg komme hjem. Bare noen uker fra nå vil jeg pakke ut av baggen min for å så spise middag med familien min igjen. Jeg vil kjøre over til mine bestevenner for å ikke gjøre noe i timevis. Jeg vil returnere til venner som ikke har gjort noe annet enn å alltid fått meg i godt humør. Jeg vil pakke ut gamle minner og drømmer som jeg la bort fra ett år. Om noen uker vil jeg grave dypt inni med selv for å så finne ut hvor sterk jeg er. Og på en eller annen måte vil jeg finne min plass mellom disse to verdener.

 
2 kommentarer

Tante Kari

05.05.2013 kl.01:43

Hei kjære Agnete vennen

Sååå flott du var, nydelig kjole, og kjempefin på håret, en ekte prinsesse !!!

Gleder oss til du kommer hjem igjen. Nyt den siste tiden!

Klem fra tante Kari

08.05.2013 kl.20:20

om noggen uker komme du hjem te oss, og herregud så eg glede meg! <3 du ane ikje agnete, eg savne deg sååå SYKT på skolen!

glede meg så enormt, savn deg masse masse<3

Nyt den siste tidå di!

Klem andrea <3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits