mine favorittfilmer

10. Easy A

Kom ikke som en overraskelse for mange av dere at Easy A er på min topp favorittfilm liste. Jeg synes Emma Stones er en fantastisk god skuespiller som virkelig gjorde en utrolig god jobb i denne filmen. Jeg har sett denne filmen mange ganger, og er fortsatt ikke lei. 

 

9. Pitch Perfect

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte med denne filmen. Den er så sykt bra, har sett den minst femten ganger på mindre enn 4 måneder. Jeg kan alle sangene og nesten alle replikkene. Jeg synes den er døds morsom å ler hver eneste gang Fat Amy sier noe. 


8. Dear John

Verdens triste film, jeg gråter hver gang jeg ser den. Den er utrolig gripende og rørende og får alle jenter til å lengte etter kjærligheten. 

 

7. Charlie St. Cloud

Denne filmen er også en film jeg gråter av hver gang. Er Zac Efron i en film, er den dømt til å bli bra. Den er veldig lik Dear John i grunn, så kom sikkert ikke som et sjokk at denne var på min topp liste heller. 

 

6. John Tucker Must Die

Definitivt min favoritt jente film! Den er morsom, romantisk og dramatisk, hva mer kan du ha i en film? John Tucker er super hot og blir bare hottere ut filmen, har du ikke sett den, bør du gjøre det!

 

5. Iron Man 3

Så denne filmen på Søndag og den havnet veldig i smak hos meg. Jeg er ikke så veldig glad i action, men siden jeg hadde sett Iron Man 1 og 2, følte jeg at jeg måtte få med meg denne også. Det blir nok enda en gang på kino for meg i løpet av uken!

 

4. The Hangover 

Trolig en av de morsomste filmene jeg har sett. Hvem elsker vell ikke å se folk dagen derpå? Denne filmen kan få meg i god humør uansett hva det måtte være. Ler meg i hel! Er du lik meg og liker en god latter, ta en titt på denne siden HER og les om de ti morsomste filmene noensinne.

 

3. This Is 40

Fantastisk morsom film. Lurer på om det er slik når du blir 40? Håper ikke det! Uansett en utrolig god film og klarte å komme opp på en god 3. plass!

 

2. Here Comes the Boom

Andre plassen går til en utrolig bra film som fikk meg til å gråte av lykke ett par ganger, men ikke nok med det, fikk meg til å le helt utrolig masse. Dette er en av filmene du får den god følelsen av etter du har sett den. Veldig bra film!

 

1. American Pie

Første plassen gikk til ingen andre ringere enn American Pie. Jeg snakker ikke bare om en film, men alle filmene. Jeg kan ikke velge en favoritt fordi alle er like bra og jeg ler like mye i alle. De er utrolig morsomme og står veldig sterkt på en første plass hos meg!  

 

Én kommentar

mamma

08.05.2013 kl.19:42

såg Here Comes the Boom i dag, kjempegod, lo og gråt om hverandre :-)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits