Lykkerus

Jeg er i topp humør! Hvorfor spør du? Jo det skal jeg fortelle deg! Jeg fikk nettopp vite at jeg skal til State Track!!! Kommer til å bli så bra. Vi skal være der fra onsdag til lørdag, å jeg skal tilbringe tid med de beste jentene <3 Er så happy! Jeg kvalifiserte desverre ikke til state, fordi jeg var 1 sek for sen, men siden jeg er utvekslingsstudent så får jeg lov til å komme som mananger, skal ta tider osv. Vi skal sove på hotell, med basseng, også skal vi til Iowa's største kjøpesenter på shopping! Pluss de har meldt topp vær i tilegg. Elsker fordelen med å være utvekslingsstudent! 

 

Også de tre siste dagene har jeg feiret de damene som betyr utrolig mye for meg! Søndag var det morsdag, mandag var den Shannon (vmors) bursdag og i dag er den mammaen min sin bursdag! Og i tilegg er været fantastisk! 34 grader i morgen skal bli topp! 

 

 

VIS DU LESER BLOGGEN MIN OG SKAL TIL IOWA STATE TRACK, TA KONTAKT! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits