Sommeferien er i gang!

Ååå så herlig at sommeren virkelig er i gang, ikke mer skole! Siste dagen min på Amerikansk High School var på Fredag. Var egentlig litt trist i grunn, med tanke på at jeg ikke kommer til å se mange av vennene mine mer, siden den eneste plassen jeg virkelig så dem var på skolen. Skal en liten tur på skolen i morgen å hente karakterer, og etterpå skal Junior klassen, nå Senior klassen, på resturang å spise. Etterpå skal vi ha bonfire så en liten avskjedsfest for meg etterpå. Har så gode venner!! 

 

I går var vi på graduations, å spiste mat. Jeg gikk med Darci og Josie, fordi de tvingte meg med. Vi var også 4 cm fra å krasje i en hjort.. Det var skummelt! Ellers på kvelden kom Renee, Janelle, Nathalie og Jordan å hentet meg og vi gikk på en fest hos noen fra en annen skole, som jeg ikke husker navnet til. Det var veldig gøy, å jeg møtte mange nye folk. 

 

Bare 4 dager til mamma og pappa kommer!! 

 

Summer Bucketlist

startet pakkinga..

Renee og meg, BESTEVENNER! <3 


Siste dag på skolen!

//:INSTAGRAM BILDER://

2 kommentarer

Annette Ekstrøm.

27.05.2013 kl.18:48

♥ ♥ ♥ ♥

Siste Liv

27.05.2013 kl.18:57

Ja, sommerferien her i Norge ser ut som at den begynner tidlig... ihvertfall i været :D Så fine bilder! :D

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits