Avskjedsfest

I går hadde jeg avskjedsfest med noen av vennene mine. Det var litt trist, men jeg tror ikke at det helt har gått innpå meg enda at jeg snart ikke kommer til å bo i Iowa lengre.. Det kommer sikkert ikke til å gå opp for meg før jeg setter meg i bilden å kjører fra Elkader. Det var i vertfall veldig koselig. Vi hadde bonfire å grillet smores. Vi hadde også leker å snakket masse. Så etter det hadde jeg og Renee en aller siste sleepover før jeg reiser. 

 

I dag hadde jeg hade lunch med noen andre venner av meg, siden noen av dem kom til å reise i morgen.. Det var litt trist, men som sagt, har det ikke gått opp for meg enda. I dag er det 1 1/4

dag
til mamma og pappa kommer!!!! GLEDER MEG VELDIG MYE!!! Ellers i morgen skal jeg på cafee med en venn for å si hade. 

 


Graduation cookies som jeg lagde 


laget slikkepinne bukett til vfamilien

Renee lagde banners til meg


Føler meg elsket <3


Den søte jenta hadde jo også laget et søtt "lite" kort også <3


Bestevenner <3


Edosa og Renee


Bonfire, vi putta julelys i bålet slik at den lagde mange forskjellige farger! 


Mine venner, var flere som var der, men som måtte gå hjem tidligere. 


funny picture

My world


Haha, måtte bare... 

Sandi også meg da

 

Dette innlegget skulle være postet for 4 timer siden, men jeg endte opp med å sovne. Nå har vi tornado varsel, det skal være en tornado rett mot Elkader og de har meldt oversvømmelse. Nullstress. Snakkest, kanskje! om jeg dør vil jeg si takk for meg å si tusen takk for alt, neida, joda, neida..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits