Hva vil jeg savne mest?

Min fantastiske vertsfamilie!

Jeg har vært så utrolig heldig og fått utlevert en vertsfamilie som passer meg enormt. De er super snille og jeg kommer til å savne dem helt sykt! Link

Måtte nesten ta han som et eget bilde fordi jeg kommer til å savne han så mye. Han får meg alltid i topp humør og han er den lille broren jeg alltid har ønsket meg å hatt! 


 

Jentene mine

Klasse kameratene mine, lunch jentene <3 Kommer til å savne dem noe sykt.. Hver gang jeg spister lunch kommer jeg til å tenke på dem, neida, joda. 

 

Renee

Hun er min aller bestevenn her nede, jeg kommer til å savne alt hun drar meg med på og alle folkene jeg har måttet ha snakket med pga henne. Hun er den råeste jenta jeg noen gang har møtt. Kan ikke vente til neste år på denne tiden når hun kommer til Norge for å besøke meg!! <3 


I love you <3

 

Skolen

Tro det eller ei så kommer jeg faktisk til å savne skolen, alle kjenner alle og alle er venner med alle. Jeg digger det lattelig enkle skolesystemet og elsker alle skoleaktivitetene de tilbyr. 

 

Laura

Ja jeg og Laura har hatt en stor krangel og har ikke vært med hverandre på 1mnd nå. Men jeg vil alikevell savne denne jenta. Hun har vært en stor del av dette året og jeg er sikker på vi kommer til å bli venner igjen når vi er kommet hjem.

 

Subway 

Jeg kommer også til å savne Subway. Siden jeg har hatt Subwayen 5 min gå avstand fra huset mitt så har det selvfølgelig blitt litt Subway inni mellom. Det er så greit og så godt når du ikke har tid til lage mat å spise. 

 

Få mye ut av pengene 

Alt er så mye billiger i USA, du får mer mat, klær, rett å slett alt mer her borte. JEG ELSKER DET! 

 

Starbucks

Jeg kommer til å savne denne drinken. Mocha Frappuccino er helt klart min favoritt drink. Jeg vil savne deg kjære venn... 

 

Det er selvfølgelig mange ting jeg kommer til å savne, disse kom bare til meg først. Om noen timer kommer mamma og pappa, de er nok på vei allerede tror jeg, så får vi se om jeg greier å sove i kveld eller hva som skjer. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits