Har ikke ord!

Hvor deilige det var å se mamma og pappa igjen. De ringte meg i rundt fire tiden å sa at de ville være i Elkader klokken 6:30 tiden. Jeg hadde countdown, jeg sporet til og med flyet deres fordi jeg gledet meg så utrolig mye. Da klokken var 6:10 satt jeg å hyperventilerte og var rett før hjertet mitt hoppet ut av halsen på meg, jeg hadde jeg ikke mer tolmodighet å bestemte meg for å gå opp til hotellet å vente i stedet for. Akuratt i det øyeblikket jeg kommer til hotellet ser jeg dem kjøre, jeg vinker, de ser meg ikke. Så plutselig kjører de forbi meg, jeg løp etter, men det nyttet ikke. Jeg ringte Bryce å fortalte han at de kjørte forbi meg og vis de kommer direktet til huset måtte han ringe meg, han ringte aldri. Så ringte endelig pappa "hvor er det!?". Jeg forklarte han veien og så møttes vi. Mamma og jeg grein, typisk oss! Vi satt litt på hotellet før vi bestemte oss for og ta turen å møte vertsfamilien min. Det var skikkelig gøy at de endelig møttes, og det virket som de fikk god kontakt veldig fort. Gleder meg allerede til morgendagen. 

 


tok dette bilde 3 min etter vi gav hverandre første klem! 

 

Dagen har ikke bare vært gledes tårer, men også sorg tårer. Darci og Kristie kom og vi sa hadet for siste gang. Hun hadde lakt en super søt bok til meg, og gråt utrolig masse. Jeg kommer til å savne henne masse! Også så tror jeg det endelig slo meg at jeg kommer til å reise, for i det jeg gikk gjennom byen i kveld begynte jeg å gråte. Laura drar også i morgen, og vi har ikke sakt hadet. Så det var litt trist også... Men, men, life must go on! 

 

Nå skal jeg legge meg, slik at jeg kan vise mamma og pappa alt Elkader har å tilby i morgen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits