Manater, delfiner, alligator, kakkelakker og mye mer

Vell nå tvinger pappa meg til å blogge, jeg er så lat, jeg vet. Er ikke at jeg ikke har hatt tid til å blogge, men er bare så lat at jeg ikke har giddet. Nå er vi ankommet feriehuset vi har leid her i Florida, det har 2 soverom, 1 stue, 2 bad, 1 kjøkken og pool! Huset ligger i byen Cape Coral som ligger mellom Miami og Orlando. Siden vi kom til feriehuset har vi hatt invasjon med kakkelakker!! æsj, de er så utrolig ekle. Ellers har alt gått bra. Vi har vært mye på stranda, shopping og rett og slett bare slappet av også har vi jo selvfølgelig spist mye og god mat! Det er vel det som har skjedd, men skal fortelle om hva jeg gjorde i dag, for dette er faktisk spennende! 

 

I dag var det tidlig ut av dørene for å så kjøre til Everglades hvor vi kjøpte en tur med sånn vind båt. Først så vi delfiner, de er så søte! Etter det tok vi turen inn i sumpen. Først gikk vi veldig sakte, så peiste han på og det gikk så utrolig fort innover den trange skogen. Da vi ankom første sumpdam (vet ikke hva jeg kan kalle det, men det var akkurat som en liten dam inni der) møtte vi en alligator, det var ikke så veldig stor, noe som mamma var super glad for, hun satt å pinnholdt i meg hele turen for hun var så utrolig redd. Vi så også noen vaskebjørner der som de gav mat til og greier. Da vi skulle videre, ville ikke motoren starte igjen, så der stod vi i midten av en sump med en alligator svømmende ved siden av oss. Heldigvis kom det en annen båt å hentet oss en halvtime etter, det var like før jeg kastet mamma til alligatoren for hun brakte til seg så mange mygg. Vi så to alligatorer på hele turen, og that's it. På veien tilbake fikk vi besøk av en pelikan, den landet rett framfor meg og mamma, vi kunne sikkert tatt på den om vi strakte ut handen, men det gjorde vi jo ikke, let's face it, jeg og mamma er jo noen pingler. Og ja, mens jeg husker det, pappa holdt en alligator, min pappa, he-he! Da vi skulle tilbake til Cape Coral stoppet vi på en strand, den var super pen! Vi badet ikke bare gikk ut på moloen hvor vi så flere delfiner og floridamanater som jeg aldri i hele mitt liv har sett før. Det var veldig fasinerende. Så stoppet vi innom et kjøpesenter fordi mamma skulle kjøpe seg en veske som hun synes hun fortjente etter å være med på alligator safari. 

 

Vell nå sitter vi egentlig bare her på ferie huset å slapper av igjen. På fredag går turen til New York City, og neste onsdag er det hjem! Snakkes sikkert en gang til før jeg reiser hjem, men jeg vet ikke hvor lat jeg kommer til å være framover. 

 

 

Pappa som filma når vi kjørte båten, gikk også mye fortere! 

 Pappa er jo reine Gator manen! 


Noen andre fikk besøk, han ville jo bare si hei. 


Hei på deg


Den var ikke super stor, kanskje 1 meter.


Mater vaskebjørner han. 


Poserer for meg


Hei


Pelikan 


Hade


Delfiner


stranda


Manatene 


fine delfinen
Guri hvor mye jeg har savnet mammaen min! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits