Lappen i IOWA, USA?

Ok, tenkte å lage et innlegg om da jeg tok lappen i Iowa. Jeg viste ikke så alt for mye noe som endte opp med at sertvikatet mitt ikke ble godkjent i Norge... 

 

* Så det første du må er å ta teoritesten som koster rundt $20? Dette bør du gjøre med en gang du kommer til usa, bare fordi du må ha teorien 6mnd før du kan få lappen. 

* Du må også melde deg på drivers ed, dette gjør du gjennom skolen. Det er viktig at du gjør dette så fort som mulig for det tar lang tid. 

* Vis du fyller 18 når du er der nede trenger du ikke å ta drivers ed eller noe? bare teorien tror jeg? en dette anbefaller jeg å sjekke opp fordi jeg er ikke helt sikker.
* Etter du har ventet de 6mnd, kan du gå til biltilsynet i usa, og si du skal ta lappen. Husk å ta me alle papirene dine! etter som alle må bli godkjent! 
* Om du fyller 18 når du er hjemme i USA igjen, si at du vil søke om Full License å ikke Intermediate driver's license. (Det var dette jeg gjorde feil). 
Slik, da skal det være i orden, og du kan ta sertvikatet i Iowa! 

Én kommentar

Alexandra - VINN FERIE

08.09.2013 kl.19:38

Hellu! Jeg bare elsker av denne blogen! Du er utrolig flink i mine øyne! Jeg blir helt lykkelig av å besøke her! Men du! Jeg har akkurat meldt meg på sykt bra konkuranse jeg synes du også burde være med i! Det er sånn at du kan vinne en sydenferie, så dette er skikkelig digg. Håper du vil være med i den og at du fortsetter å blogge!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


KategorierArkiv
hits