fall break!

I dag skulle det vært den siste dagen på skolen før fall break. Jeg stod opp klokken 8:18 (skolen begynner 8:24), jeg kastet på meg det første med klær jeg fant å for ut døren i en brennene fart. Da jeg kom på skolen så jeg ikke en sjel. Jeg tenkte kanskje jeg bare var senere en det jeg trodde, så jeg løp opp til 2. etasje, hvor jeg har første time. Det var absolutt ingen folk, noen steder. Det første som slo med var "de har sikkert brannøvelse". Så jeg for til nærmeste vindu for å se om jeg kunne se noen, men neida, ingen der.. Så jeg tok opp Ipaden min å så at vi hadde 2 timer forsinket dag pga fog (tåke). Så jeg gikk hjem igjen. Da jeg kom hjem var det 3. timers forsinkelse så tilslutt bare avlyste de skoledagen, så null skole i dag! Og i morgen har vi fall break. Lykke! 

 

Kampen i går var veldig bra! Vi vant 56 - 26. Fikk spille i 2.min. Jeg var veldig forvirret da jeg kom utpå banen, men heldigvis scorret de ikke når jeg var utpå banen. Så kan vel si jeg gjorde det litt bra? Men var veldig flaut, fordi jeg viste ikke hvem jeg skulle dekke opp... men, men, var trossalt min første kamp! 

 


trutemunn! 

Forandring i planene...

... jeg drar i morgen alikevell!! Det viste seg at postkontoret her i byen hadde det heletiden. Det var bare litt gjemt! Slik at nå går alt etter planen og jeg drar i morgen alikvell :) Dagen i dag skal gå utpå å pakke, spise biff å tilbringe tid med venner og familie. Flyet mitt letter i morgen tidlig klokken 08:05 fra Sola slik at vi begynner å kjører fra Skudenes klokken halv 5, off... TIDLIG! 


bloggen...

Kommer ikke til å blogge fremover før jeg reiser. Kanskje det kommer ett par innlegg når jeg får vertsfamilie, men ikke noe før det. 


latter forlenger livet! <3 
 

design

Forandret litt på designet :) - Hva synes du? 

Design ferdig

Skal snart endre header, men må bare finne ut hvordan jeg vil ha den først. 

- Tykkar? 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits