Møte med rådgiver

I dag skal jeg ha møte med rådgiver, snakke litt om skolen, høre hvilke fag jeg må ta og om hva jeg eventuelt må gjøre om året ikke blir godkjent. Føler jeg allerede jeg vet alt, men kanskje han overasker meg med noe som jeg ikke vet?

Har tenkt å fylle ut svarkortet i dag og få sendt det inn slik at jeg takker ja til plassen, og at den ikke blir gitt videre til noen andre. Gleder meg helt sykt!! Klarer rett å slett ikke vente..


søta og meg, klarer rett å slett ikke tenke på at jeg må reise fra denne herlige jenta <3 

snakkes!    

Jeg kom inn!!

Guri, vet ikke helt hvor jeg skal gjør av meg! Er så super glad at jeg ikke har ord. For dere som ikke har fått det med dere så har jeg altså søkt på skole i USA og i dag fikk jeg vite at jeg hadde kommet inn!

Så på denne bloggen kan du lese om min hverdag som utvekslingsstudent i USA. Reiser med selskapet explorius rundt August en gang og skal være et år nede i USA. Bloggen er laget generelt for venner og familie, men blir glad om andre også vil lese om min hverdag :) 

Om du også er utvekslingsstudent legg igjen en link i kommentarfeltet til bloggen din slik at jeg kan linke deg! 


Tok dette bildet når jeg var i New York den 17. April 2011

Snakkes snart! 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits