lately

Guri så bra jeg har det i Iowa! Hadde ikke skole på Mandag pga at det var så glatt så jeg brukte hele dagen på å lage kake med Link, og gå ut å spise med venner. Så på Tirsdag hadde vi skole, det var vel ok. Så i dag hadde vi ikke skole pga for mye snø, så i dag har jeg måkt snø og tilbringet tid med vfamilien. Også har jeg fått meg prom date! Så nå er jeg veldig gira på prom!! Og i morgen starter vi på skolen 2 timer senere, vist vi i det heletatt skal på skolen! Elsker livet akuratt nå!

 Slik ser karakterene ut dette skoleåret, mangler enda fra Engelsk, men er sikker på jeg har en A der også! Dette bildet er et skryte bilde btw! ;) 


kaken jeg lakte, det er skole maskoten, men jeg klarte å lage C'en feil vei, ops! 


vet ikke om dette er prom kjolen, men jeg liker den. Hva synes dere ?

Det var alt! andre blogginnlegget på en uke btw! 

carnival

Lenge siden sist! Sist helg var jeg og Laura i Minnesota på Mall of America som var veldig gøy! Vi dummet oss vell for det meste ut, med tanke på at vi gikk innpå guttedoen i stedet for jentedoen. Var selvfølgelig et uhell! Også klarte vi å lyve oss inn på 18 års grense kino! "We are from another country, we don't have ID. We are 18" haha! Skoleuken som var har for det meste gått i øving til Basketball og Carnival, som er noe lignende elevkveld/konsert/sketsjer osv, som vi hadde framføring av Lørdags kveld. Jeg var med i fem nummere og har film av alt, men klarer ikke å få legge det ut siden jeg ikke har mer plass på pcen min. Ellers er alt enda supert og jeg har det veldig bra. 

 


meg og Renee!


meg og Keaton, han er en veldig god venn av meg, ikke noe mer! 

glede nyheter!

ok, så i helgen hadde Shannon tenkt å ta meg med til Chicago, men så ombestemte vi oss og fant ut at vi skulle til MALL OF AMERICA igjen og denne gangen tar vi med oss LAURA!! for dere som kanskje har glemt det, Laura er en av mine beste venninner her nede og hun er fra Tyskland! Vi reiser Lørdags morgen og kommer hjem sent søndagskveld! HAR IKKE ORD FoR HVOR GLAD JEG ER!! Vi skal bo på et hotell som ligger veldig nærme Mall of America slik at vi kan spassere rett over til kjøpesenteret!

 

Ellers er ikke kneet bra enda.. Vi holder forsatt på med forsikring med xray osv... men skal prøve å trene litt i morgen og se hvordan det går. Bildene er enda slettet... så ja.. 

 

Ellers i det siste har jeg hatt masse å gjøre, masse ting med skolen og bare masse ting som har skjedd. Både negativt å possitivt. Det var vell det jeg hadde å si i dag. haha!

 


Vi gikk til noen venner av vfamilien og fikk kjøre snøskuter! jeg er personen i midten :) 

 


også er det jo snart prom og jeg har startet jakten etter kjole, prøvde denne, men var ikke helt min stil og alt for dyr. Men mamma sa jeg måtte legge ut bilde på bloggen.. haha! 

leit innlegg....

Hei, Hei, og veldig lenge siden sist. De siste dagene har vær veldig nedtur for meg, ettersom jeg klarte å slette alle bildene å filmene på hele pcen min... har prøvd alt, alle programmer, alt mulig... men neida... Som dere sikkert skjønner er dette veldig kipt å miste alle bildene sine å dere skjønner sikkert hvorfor jeg er lei meg, men det blir værre.. 

 

På tirsdag hadde jeg fryktelige smerter i kneet så vi bestilte time hos doktoren og han tok en test, som jeg testet positive på. Så nå holder vi på å finne et sykehus eller en plass hvor de tar forsikringen min og tar xray og MR... dere lurer på hva legen sa jeg hadde.. joda, mensik skade... Så legen har sakt, null vekt på høyre kne.. noe som betyr null basketball. Trolig ut sesongen...

 

Såå bare et leit innlegg fra min side... 

 


glad, not..

Verdens beste venner!

Vennene mine hjemme hadde lakt nyttårsvideo til meg! Gud så snille dere er!  

Sett filmen på 1080p ved å trykke på tannhjulet nede til høyre. 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits