Naturfag...

Har jo naturfagprøve i morgen så dagen har stort sett bestått av å øve.. Gleder meg til den er over! Ellers reiser jeg fredags morgen, kan prøve å legge inn et innlegg i morgen, om jeg ikke har det altfor travelt. 

- reiser du også bort i ferien? hvor? 

Today

I dag har jeg endelig blitt ferdig med søknaden min. Skal prøve å få den sendt til fredag. Ellers har dagen gått i prøve øving. Stooor naturfagprøve på torsdag som jeg bare må få bra på! hater press... 


Disket opp et par Amerikanske pannekaker, egen oppskrift! Ble faktisk veldig gode

Blogg.no var nede i dag, derfor innlegget kom så sent. 

- noe du lurer på? 

kommer til å savne deg

Snart kommer beste jenta, Karoline over. Gleder meg! Hun reiser i morgen og kommer ikke hjem før fredag, dagen jeg reiser. Så derfor fant vi ut at det hadde vært koselig å finne på noe. 


<meg og Karoline>
- Tilbringer du også tid med dine venner? 

Design ferdig

Skal snart endre header, men må bare finne ut hvordan jeg vil ha den først. 

- Tykkar? 

Endelig helg!

Endelig er det helg, og ikke nok med det, så er det bare 6 dager til Barcelona!! gleder meg som en liten unge!! Ellers i dag har jeg tatt en Slep test som skal se hvor mye du kan i engelsk? haha

Om litt kommer Thomas, Armend og Julie opp til meg!


<Fredric, Andrea, Armend, meg og Jacob Adrian> på skolen i går! 

- Planer for kvelden? 

ASSE

Fikk endelig søknaden min i posten i dag og har holdt på å fylt den ut den siste timen. Vil få den fort inn, siden jeg ligger så veldig langt bak alle de andre. Føler det bare er jeg som ikke har fått vertsfamilie, haha! 


bare for å ha med et bilde! haha 

- Noen andre som skal reiser med ASSE? 

We heart America

Selskap

Heisann!

Nå stikker jeg veldig snart til onkelen min for å feire 40 års dagen hans :D Skal bli herlig og chille med den søte familien min. 

Etter selskapet må jeg finne frem Tysk boka å øve på gloser. Læreren gav oss 69 gloser til i morgen, men med litt god snakk fikk jeg henne til å bare gi oss 30. Flinke meg! 


mobil bilder xD 

See yaah! 

Sommerfugler

Kan nesten ikke tro at det er bare et halvt år til jeg reiser avgårde! Får sommerfugler i magen hver eneste gang jeg tenker på det. En liten del av meg sier "tør jeg dette?", mens en annen skriker av glede. 

Har forresten funnet en liste over fagene som de tilbyr i USA, slik jeg har forstått så har ikke alle skolene alle fagene. Jeg har funnet ut at jeg skal ta Algebra II, World History, Psychology og German II om det er mulig på min skole. Om du har lyst til å se på listen kan du trykke her. 


- Noen andre som har det slik? Fant du noen fag som passer for deg? 

Universe

Mandag igjen og starten på en ny uke.. Den eneste dagen som er værre en mandager, er Søndager. Orker ingenting... Planen var å trene, men orker ikke.. latskap, nok en gang! Uansett, grunnen for overskriften er at vi har som prosjekt på skolen og velge et tema innen for universe og min gruppe er snart ferdig! Er super fornøyd med alt, og gleder meg til å fremvise den for klassen. 


- Har du noen gang hatt et prosjekt som du gleder deg til å fremføre? 

vær så snill...

.. la det slutte å snø!

Jeg kan rett og slett ikke fordra snø! Ok, det er helt greit i 2 - 4 dager, men snø skal det være i desember, ikke i Februar. Snøen ødelegger humøret mitt og lysten til å gjøre noe. Har rett å slett bare lyst til å sove 24/7... Så i dag skal jeg bare chille å lade opp til ny skole uke i morgen.

Hadde forresten en super koselig kveld i går, med noen herlige mennesker! 


Fjååårtis! 

Ha en forsatt fin søndag! 

Min første mobilblogg..

.. Noensinne!
God morgen herlige mennesker!

Ligger i sengen og vurderer om jeg snart skal stå opp.. Latskap! Orker ikke skive så langt innlegg, bare tenkte at jeg skulle oppdatere bloggen med noe fra i dag :-D

Veldig random bilde fra mobilen.

- Håper alle får en riktig god lørdag! 

Before I die...
Gleder meg til...

.. Cruise 17. Februar! Barcelona - Funchal - Santa Cruz De Tenerife - Arrecife - Malaga 

Dette er meg

Denne bloggen er jo ny, og det er kanskje noen av dere som ikke vet hvem jeg er, så derfor skal jeg prøve å forklare dere litt om hvem jeg er. 

Jeg kom som en keiserinne til verden den 12. Juli 1995 og har siden den gang bodd på en øy som kalles Karmøy, like utenfor Haugesund. Her har jeg storkost meg i mange år, men ønsker litt spenning i livet og har derfor valgt å bli utvekslingsstudent for å oppleve nye kulturer, mat og nye folk. 

Jeg går nå 1. vgs studiespesialiserende på Kopervik vidergående skole og har kommet i en super koslig klasse med masse morsomme folk. Storkoser meg i klassen, og kan ikke vente med å få komme tilbake til denne gjengen i 3. vgs. 

Mine interesser på fritiden er fotball. Jeg spiller på laget Ferkingstad - Åkra, skikkelig koselig gjeng! Jeg har bestemt meg for å forsette med fotballen også når jeg kommer til USA (vis mulig). Det hadde bare vært sååå gøy! 

Et innlegg om meg.. flaut! 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits