Ååå for en herlig uke!

Har hatt det så veldig bra i det siste! Alt er bare vidunderlig! Har tilbrakt masse tid med gode venner og vfamilien, jeg er så heldig som har hatt sjangsen til å oppleve dette. Jeg har ikke blogget i det siste pga av denne travle uken, men i dag har vi enda en snødag som betyr null skole. I love Meruca <3 vet ikke helt hva jeg kan skrive, tenkte bare å oppdatere bloggen slik at folk vet at jeg forsatt lever! 

 


dro på cafe med verdens beste Renee i dag!


runde #2 

datt i gymmen på mandag... haha, vet ikke hvorfor bilde er så lite? 


knyttet hendene til Link sammen, slem "storesøster" 


Fikk brev fra Elisabeth <3 du er den søteste! Tusen takk!!!! <3 <3 fikk også med sjokolade, men den spiste jeg opp før jeg tok bilde! 


Youth Group


walmart med verdens beste venner <3


har blitt forelsket i dette vidunderlige dyret <3 Sloth!! (dåvendyr) 

random overskrift

I går endte jeg opp hos Laura, vi bare slappet av å koste oss. Og i dag har jeg bare slappet av, vasket og ryddet rommet, vasket klær og passet på Link. Det har vært en bra helg! 

 nedtur

Vell, vi tapte semifinale kampen i går med fem poeng, noe som var utrolig trist! Var veldig fornøyd med innsatsen til de flinke basketball jentene mine, men det andre laget var bare litt bedre.. Så igår kjørte Andy (venn) oss til Manchester, Iowa, hvor kampen skulle være, først gikk vi ut på pizza også etter kampen gikk vi å kjøpte iskrem. Var en fin dag. Nå har jeg vært på musikkal trening og senere tror jeg at jeg skal på kino eller slappe av med Renee. Ellers har jo track startet og jeg er forsatt veldig sår... men, men nå skal man komme seg i form igjen! 

 


love my German girl <3 

PRESTATE

Hei! Er nettopp kommet hjem fra basketball kampen og gjett hva? Vi er videre til prestate som er semifinalekampen vi skal spille før finalen! Er helt i hundre! Er varsity jentene og jeg er JV så er ikke med på laget, men er skikkelig stolt over jentene! Og siden basketball sesongen er over nå har jeg bestemt meg for å starte med track (friidrett). Første trening var på Mandag og det var faktisk veldig gøy. Men kneet gjør enda veldig vondt, så vet ikke enda hva jeg kan gjøre. Ellers har jeg også musikkalen. Gleder meg til å se når den blir ferdig! Jeg har en liten solorolle og litt snakking, ikke noe stort. Ellers har jeg ikke så mye mer å si! 

 


Temaet for kvelden var NEON, haha! 

mobil bilder fra desember til nå

Lagde rømme grøt på julaften! 

Shannon tok meg på shopping, og etter på endte vi opp på orange leaf, knall god is! 

meg og Renee turner

Besøkte Norway, Iowa med Renee


Kul da!

Trenger hjelp!

Hei, I dag har jeg vært og prøvd på prom kjoler, men sliter med å bestemme meg for hvilken jeg skal velge, jeg har nesten bestemt meg, men vil spørre dere før jeg kjøper den. Vil ikke si hvilken jeg har bestemt fordi jeg vil vite hva dere mener. Så her har dere kjolene!

 

Nr. 1 - Gul kjole, litt stor i størrelsen den jeg prøvde på, men Renee holder den i bakgrunnen som dere ser.

 

Nr. 2 - Rosa high-low kjole, liker fargen utrolig godt, og ja jeg har tights under fordi jeg er lat og ikke giddet å ta den av.

 

Nr. 3 - Blå kjole. Liker ikke fargen på denne kjolen, men de kan bestille den i rosafargen som kjolen oppforbi. Så nå må alle som ser dette innlegget hjelpe meg å si hva dere synes, det hadde vært veldig hjelpsomt, takk! 

null gripende overskrift

I dag har jeg vært med Laura og tatt igjen søvn, for de siste dagene har jeg ikke hatt så mye søvn.. vet ikke hvorfor, men jeg får bare ikke til å legge meg tidlig... Laura skal være i town de neste tre dagene for vsøsteren og vbroren har basketball trening, men siden vi er ferdig med basketball nå så trenger ikke vi komme på trening. Og siden hun ikke kan kjøre bil så kommer hun seg ikke hjem etter skolen før de er ferdig på trening. Men det er jo egentlig bare bra, da får vi tid å henge sammen litt i ukedagene også. 

 
ehh, joda! 

 

Ellers har jeg en video jeg gjærne vil dele med dere. Videoen er fra Carnival og disse to er da veldig gode venner av meg som laget mashup av sanger! Utrolig flinke, Renee og Janelle!


På TV!!?

For omlag en månde siden var jeg altså på TV!! Amerikansk TV! guri hvor stolt jeg er! Neida.. Men skolen min var værtfall med i en konkuranse som heter school spirit, og min skole vant! Er ikke det litt kult? Men greia er det at den eneste tiden de kunne filme var klokken 6am (Altså om morgen)! Det var mange trøtte øyne, og mange som ikke møtte opp.. Men jeg er skikkelig fornøyd med alle som kom da! 

OM DERE ØNSKER Å SE INNSLAGET SÅ KAN DERE GÅ PÅ DENNE LINKEN (http://www.kwwl.com/category/225278/kwwl-school-spirit) OGSÅ MÅ DU TRYKKE PÅ CENTRAL COMMUNITY SCHOOLS, DET ER DA NAVNET PÅ SKOLEN JEG GÅR PÅ. 

 enda ett innlegg! hoho, begynner å komme seg nå ja! 

Super Bowl

I dag er det første søndag i Februar som betyr Super Bowl søndag! Super Bowl er amerikansk fotball finale (tror jeg). Jeg skal i værtfall på et Super Bowl Party om en liten stund, så det blir jo gøy! Vi skal til en gutt i engelsk klassen min sitt hus å se kampen, å gjett hva? Huset hans har en innebyggd kinosal (ja, en kinosal). Det er der vi skal se kampen, jeg gleder meg enormt til å sitte i de gode stolene å se på kampen i full HD på kinolerret. I det siste har jeg spilt den 2 siste basketball kampen min, og vært med venner, ikke noe spessielt i grunn. Vi har ingen flere basketball treninger igjen, så det er jo både opptur og nedtur... jeg likte basketball veldig godt, og har faktisk lyst å forsette med det. (selv om jeg er veldig lav!) 

 


 

 

tredje innlegget på en uke og bilder fra i dag, guri så stolt jeg er! 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits