Ferjen over

Hei, nå skal jeg til Stavanger på informasjonsmøte angående USA. Jeg trengte heldigvis ikke møte så veldig tidelig siden jeg har tatt slep-testen (en test som måler hvor godt engelsk du forstår) så derfor tar vi 9 ferjen over til Stavanger. På informasjonsmøte kommer det til å være masse folk som også reiser til USA og andre land året 2012-2013! Kommer til å bli hyggelig å se ansiktene til de jeg har hatt litt kontakt med via Facebook. 

 

Var med Julie på helsestasjonenen, der vi koste oss mens vi venta. 

 

- Snakkes! 

scrapbooking

Hei, hei! Lenge siden sist :) 

 

Som sakt er det jo veldig lenge siden jeg har blogget. Har egentlig ingen god grunn uten om at jeg ikke orket, lat! er helt ferdig med søknaden og den er sendt tilbake med det jeg manglet, så nå er det bare å vente på svar fra explorius! glede! 

 

Ellers i dag tok jeg frem scrapbook sakene mine å begynte å tulle litt, printet ut et par bilder å limte dem litt her og litt der. Tok ikke bilder fordi jeg rett og slett ikke orket å finne frem kamera, lader, overføringskabel og macen, nok et bevis på latheten min! 

 


bildene ovenfor er fra selvbiografien som jeg lakte for 2 - 3 år siden. haha! blir flau! 

- Scrapbooker du også? 

Jordskjelv?

Heisann!

Fikk tilbake søknaden min pga at det var en del ting jeg ikke hadde med. Nå må jeg ta flere sprøyter... og jeg som hater sprøyter... 

 

Ellers i dag har det vært en laaang dag, åtte timers teori, fotball trening og nå har det vært jordskjelv som målte 3,4 på richters skalaen. Jeg merket ingenting, men folk har spamet hele facebook og nå kom det nettopp på nyhetene. KULT, følte karmøy var skikkelig spessiell nå altså! hoho! 


tommelen opp for jordskjelv! 

 

- Kjente du jordskjelvet? eller har du opplevd et jordskjelv før? 

 

Hvor jeg ønsker å havne

Herlig søndag! sto opp tidlig i dag å var med mine søte søskenbarn som var på besøk i helgen. I fem tiden gikk jeg ned til treningsstudioet å trente en times tid etterfulgt av sol! Så nå ligger jeg i sengen ny dysjet å ser på TV. 

 

Fant ut at jeg kunne vise de plassene jeg helst vil komme til. Egentlig så bryr jeg meg ikke så veldig mye hvor jeg havner er en opplevelse uansett hvor jeg kommer. 

 

New York, Washington, Florida, Alaska, Hawaii, California, Nevada, Texas, New Jersey, West Virginia, North Dakota, South Carolina, New Mexico, South Dakota, North Carolina, Virginia, OhioMontana, Massachusetts, Maine, Georgia, Vermont, Kansas, Alabama, Indiana, New Hampshire, Idaho, Iowa, Utah, Wisconsin, Colorado, Wyoming, Rhode Island, Michigan, Pennsylvania, Minnesota, Delaware, Connecticut, Oregon, Oklahoma, Mississippi, Arkansas, Missouri, Nebraska, Illinois, Louisiana, Kentucky, TennesseeArizona, Maryland.


De jeg har strøket under er de plassene jeg har mest lyst til å komme.

 Lurte en haug med folk og sa jeg hadde fått sidecut, hahaha!

- Vis du skulle vært/skal være utvekslingstudent, hvor hadde du ønsket å komme? 

søknad

Da var endelig søknaden sendt! hadde helt glemt ut at jeg hadde tidsfrist, men fikk den endelig ut dørene tidsnok. Så nå venter jeg bare på om den blir godkjent slik at de kan sende den til USA på jakt etter en familie til meg! Wiiuuu!

Random bilde fra vinterferien! måtte bare friste vennene mine hjemme! 

 

vinterferien

Når jeg var på cruise i vinterferien hadde vi ikke nett slik at jeg ikke fikk blogget, men jeg skrev hver dag om hva vi gjorde. Om dere ikke vil lese det skjønner jeg jo, er jo veldig langt, men kanskje noen har lyst? 

 

Ankomst

Vi reiste hjemmefra klokken hall 8 fredagsmorgen og ankom Barcelona klokken 22.30 fredagskveld. Været var helt ok, ikke for varmt, men heller ikke for kaldt. Siden vi var så trøtte etter den lange reisen, så gikk vi bare til hotellet å sjekket inn å la oss.

 

Dag 1

Dagen startet med en frokost på hotellet. Etterpå gikk vi opp for å pakke og gjøre klar til at vi skulle på Cruiset. Vi fikk heldigvis lov å legge koffertene i lobbyen slik at vi kunne se byen nærmere uten å dra med oss 3 store kofferter. Vi tok en guidet tur rundt om i Barcelona og fikk se; Segrada Familia, Park güell, stadion til Barcelona og mye mer. Arkitekturen i byen var helt ekstrem, alt var så detaljert og flott! Etter turen tok vi oss en runde på et SYKT STORT kjøpesenter, og i en gate med masse butikker. Vi kjørte til Norwegian Jade (båten) klokken 3, der vi innsjekket all bagasje og fikk registrert oss i systemet. Når det var klart var det bare å slappe av å ta seg en kikk rundt om i båten.

 

Dag 2

Mamma og pappa stod opp klokken 8 for å dra å spise frokost, men siden jeg ikke er et morgenmenneske fikk jeg sove i en time ekstra. Denne dagen skulle ikke båten innom noen steder så vi var ?on sea? hele dagen. Om kvelden var vi og spiste på Tepanjaki, og etter på var vi på magi show. Pappa og jeg fikk være med i showet J haha! BTW: vi så spekkhogger og delfin/tunfisk.

 

Dag 3

Vi var også ?on sea? hele denne dagen også, vi kikket litt rundt om i båten, spiste og var med på aktiviteter som Bingo og golf. Etter middagen var vi på show, der passasjerer fra båten deltok i en karaoke konkurranse og vi i publikum fikk lov å stemme hvem som skulle vinne. Utrolig flinke folk! Vi la oss tidlig slik at vi kunne starte dagen tidligst mulig.

 

Dag 4 

Denne dagen ble pappa hele 45 år! Dessverre var han ikke helt i topp form, så vi fikk ikke feiret han så mye. Denne dagen ankom vi Portugal, Madeira. Utrolig søt by! Vi gikk i land klokken 9:00 og fikk se Monti (kirke), botanic garden of Madeira, Jesus statu og ett av Chrimstiano Ronaldo sine ferie hus (for dere som ikke viste det, kommer Ronaldo fra denne øya).

 

Dag 5 

Vi ankom Tenerif klokken 08:00. Planen var å se hvaler, men siden pappa var syk måtte vi stå over. Dagen var ikke så spennende, vi var på båten hele dagen å valset litt rundt omkring. Om kvelden deltok vi på deal or no deal, som vi ikke vant på? Tok en tidlig kveld.

 

Dag 6 

Denne dagen var vi på Lanserote. Denne dagen gikk vi i land og fikk shoppet litt. Vi møtte noen koslige norsker når vi var i byen og bestemte oss for å spise middag sammen med dem. Vi bestemte oss for å spise på den Asiatiske restauranten, der vi fikk sushi og wok, love! Avsluttet den koselige kvelden med en drink i baren.

 

Dag 7

Denne dagen var vi on sea nok en gang. Er ikke så veldig mye som skjer på båten lengre, så jeg og pappa bestemte oss for å spille litt. Vi startet med deal or no deal, der vi vant et gratis ?flaxlodd?, som vi ikke vant noe på... senere om kvelden gikk vi å spilte bingo, der jeg var 45 dollar! WOHOO! Om kvelden så jeg Cowboys and Aileens, en film jeg faktisk likte veldig godt. Senere gikk vi på resturante å spiste. Er så lei av å spise, følte det var det eneste vi gjorde?.

 

Dag 8 

Ankomsten til Madrid. Det var utrolig godt å komme tilbake til Madrid, var der en gang som 9 åring og trives veldig godt der. Madrid er en fantastisk by som jeg kan oppfordre alle å reise til. Vi shoppet, spiste? og hadde mye godt humør. Tror vi var i byen i 5 timer, eller noe sånt. Når vi kom tilbake til båten, gikk filmen barnepiken på tv. Jeg å mamma ble helt oppslukt i denne filmen, love! Senere ble det mat, igjen.. Deretter magi show!

 

Dag 9

Også denne dagen var vi on sea. Var helt utrolig vær så vi benyttet dagen til å få litt farge, som ikke gikk på meg? lik hvit fortsatt! Dagen var i grunn veldig koselig, vi chillet ute ved bassenget å spiste grill mat. På kvelden fikk vi bestille bord på den franske restauranten, der vi fikk servert utrolig god mat! Om kvelden igjen var det crew show, der de ansatte holdt show for oss. Helt utrolig mange tallenter de hadde! Kvelden ble tatt tidlig på grunn av hjemreise neste dag.

 

Dag 10

Da var tiden for hjemreisen kommet. Måtte stå opp i 7 tiden for å rekke å spise frokost. Vi forlot båten rund 9 tiden. Kom til flyplassen å måtte vente i noen timer? Flyet gikk fra Barcelona, Sveits så Oslo. Ankom Oslo klokken hall 12 pga forsinkelser.

 

Hjem

Måtte stå opp i 6 tiden for å nå flyet som skulle ta oss til Haugesund. Ankom flyplassen rundt 8 så kjørte mor meg rett på skolen. 
Dette var da turen min i vinterferien sammen med mamma og pappa. 

- Hvor var du i vinterferien? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits