blogger fra Ohio!

Ja, da var vi i Ohio for å besøke familien til vfar. Stat nummer 12 (Indiana, som vi måtte kjøre gjennom) og 13 er krysset av! Vi kom i går kveld og skal være til mandag. Jeg kjøpte meg prom kjolen min i dag, men ingen får se bilde før selve prom! Det har ikke skjedd så mye i det siste uten om musikkalen som gikk topp. Skal prøve å få en kopi av showet slik at jeg kan vise familie å venner når jeg kommer hjem. 

 


jeg og Link tegner


Renee og meg fra forestillingen 


fra forestillings kvelden!


åjooda.. øyenbrynet, hahaha! tatt i dag, ikke kjolen jeg har kjøpt, bare prøvde den på! 

 

Nå bør jeg gå tilbake inn i stua før de tror jeg sovnet eller noe.

Uten bilder...

Det er dessverre ingen bilder i dette innlegget, pga at jeg sitter på ipadden min på skolen, og har ingen bilder å dele med dere. Nå har jeg studyhall, og siden det er fredag har jeg ingenting å gjøre så derfor skal jeg heller blogge å gjøre noe fornuftig. I går hadde vi musical practice hele dagen, fra rett etter skolen til klokken 11 om kvelden. Grunnen til at vi hadde så lang øving var at vårt første show er i kveld... Ja, I KVELD!!! Jeg er veldig nervøs for soloen min og replikkene mine.. Jeg har tre replikker i hele musikalen og det er "black nummber 5", "red nummber 6" og "why not?" jeg trenger ikke si de tallene engang, men i går på general prøven klarte jeg å messe de opp.. Haha, så i stedet for å si "black nummber "tall"" så sa jeg "nummber black" ... Hvordan får jeg det til!? Alle begynte å le av meg... Jeg var nervøs, ok!? Men,men.. Etter showet skal vi på et cast party å spise masse god mat. Så kan heller glede meg til det. Det andre showet er i morgen, men tenker ikke så mye på det.

Jeg vil også takke folk som kommenterte på sist innlegg.. Jeg hadde det ikke så bra den dagen, var utrolig følsom og hadde veldig hjemlengsel! Men, nå går det bedre!

Har enda 15 min til min neste time.. Men har ingen peiling på hva jeg kan skrive så tror je bare kutter av her og sier snakkes!

Tanker

Nå har jeg vært borte fra alt og alle i 222 dager, følelsene er litt opp og ned for tiden. Ikke misforstå, jeg har det forsatt utrolig bra og ønsker ikke å dra hjem. Men jeg har en del tanker jeg vil dele med dere.

De første månedene jeg var her tenkte jeg ikke så mye over det, men nå har jeg innsett at jeg blir behandlet anderledes. Folk snakker til meg som om jeg er et barn (da menere jeg som en 6.åring). Det er ikke bare vennene mine her som gjør det, men også lærere... Det er også folk som ikke gjør det, men de fleste gjør det faktisk. Det er som de tror jeg ikke forstår hva de sier, tror dere virkelig jeg hadde reist på utveksling om jeg ikke forstår hva folk snakker om? Bare fordi jeg har en aksent og noen ganger failer på ord, osv.. Dette gjør meg sint...

Også de behandler oss (utvekslingsstudenter) som puppy dogs (hundevalper). "Ååå de er så søte", hallo!? Dere trenger ikke si vi er søte... Og de sier det på en måte som jeg vil si til en søt hund.. Jeg hater det! "I'm getting a exchange student next year" (hudevalp?).

Og ikke nok med det, vi har ikke rett til noe... Foreksempel: Laura (Tyskland) spurte en gutt til prom og han sa ja. Mn nå vil venninnen vår, som er en senior ta han, fordi hun hadde tenkt å spørre, å nå er det nesten ingen gutter igjen... Så alle har klenget seg sammen for å gå imot Laura slik at hun må gi fra seg promdaten sin fordi hun er utvekslingsstudent og ikke er fra her. Må si jeg begynner å bli irritert...

For å være ærlig, savner jeg hjem... Savner buss, venner, familie, Skudeneshavn... Jeg savner egentlig alt.. Savner at folk ikke snakker til meg som jeg er en 17 åring med læring vansker, savner at folk ikke lager drama over alt mulig, jeg savner norsk skolesystem (her er alt for enkelt), jeg savner å få en klem iblant og jeg savner å ha rett til ting! Jeg ville bare dele tankene mine med dere...

hehehe...

wops, da var jeg nesten en hel månede uten å blogge... Kunne sakt jeg har vært utrolig opptatt nå som track season har startet for fult, men sanheten er at jeg har bare vært lat og ikke giddet å blogge!  Ikke at det er så mye stress, men når jeg har kommet hjem fra track så har jeg 40 min til å spise og gjøre meg klar til musical practice så jeg er ikke hjemme før 9, 10 tiden, og da gjør jeg som oftest lekser, snakker med vfamilien og slapper av. Basketball sesongen var fantastisk, kommer til å savne det utrolig mye, men track er ikke så gale det heller, vis du ser bort i fra at du er sår hver eneste dag... haha... men, men, man kommer seg i hvertfall i form! Vi har allerede hatt vårt første track meet, men jeg var desverre syk, å kunne ikke være med... så første meet for meg, vil være på lørdag! noe som skal bli spennende! Treneren ville ha meg til å løpe 1200m og 800m, men det takket jeg fort nei til, jeg tror jeg skal heller prøve meg på 400m i steden for. Hun vil også jeg skal prøve høydehopp... noe som jeg faktisk liker litt.. 

 

Skolen går forsatt veldig bra, og vi har quarter tester på fredag, så jeg bør starte øvingen ganske snart. Jeg har også startet med å lengte mer, og mer hjem i det siste... jeg vet ikke helt hvorfor, fordi jeg har det så bra her borte også, men jeg tror en av grunnene til at jeg savner hjem er fordi det ikke er så veldig lenge til mamma og pappa kommer, og at jeg vet når jeg kommer til Norge. The Musical går veldig bra, jeg har lært soloen min og har øvd masse med å synge foran folk, så dette skal bli gøøøy, no... For dere som ikke viste det, har jeg scene skrekk.. og kommer til å ødelegge hele musikkalen med soloen min... haha, men, men, jeg skal ikke være her foraltid! 

 bilder fra dagen jeg var syk.. haha


kjøpte meg Spikes i dag - så nå skal det bli løping! 

Oida... klokken er vist over midnatt allerede.. på tide å hoppe til køys! Snakkes!

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits