Min Iphone

Tenkte jeg kunen vise litt hvilke programmer jeg har på Iphonen. 


slik ser da fremsiden ut. 


i den første mappen tidsfordriv finner vi ting som 

Dream Talk: denne appen bruker jeg hver natt, synes det er utrolig morosomt å høre på seg selv om natten. Har merket at jeg ikke snakker i søvne, men av og til kan det komme et par merkelige ord. Jeg har selv bare lite versjonen, slik at jeg bare kan høre meg selv i 3/4 timer, før den skruer seg av. 

Oversetter: er en utrolig hendig app, trenger ikke gå på safari for å få oversatt noe. 

Shazam: brukes når du hører en sang, eller har dilla på en sang, men ikke husker hva sangen heter. Du holder inne en knapp synger eller tar opp fra radioen, og så finner du ut hva sangen heter. Genialt. 

Bsafe: anbefaler jeg alle til å laste ned. Er en voldtekts alarm som kan sende ut sporing etter iphonen og ringer dine kontaktpersoner. Så om du føler deg skremt en dag du skal gå hjem alene, skru på denne appen.

Endomondo: har jeg enda ikke fått prøvd ut. Den skal holde styr på treninga di. 

Big Day lite: brukte jeg mye før, men nå har jeg slettet den.

Awesome Cal: er utrolig hendig for meg, jeg skriver ned alle avtaler i kalenderen min på Iphonen, og med denne Kalenderen er det utrolig lett å få en oversikt over hva du skal i ukene fremover.

Frukt.no: er en app som har med frukt å gjøre, kan vise deg hvordan du kan spise 5 om dagen og finne oppskrifter, å fakta om frukt. 

Alarm: er slettet, likte den egentlig ikke så godt. 

Kik: er utrolig hendig, om du sitter hjemme eller er koblet på Wi-fi kan en person, som har den samme appen, snakke med deg. Akkurat som melding, bare du ikke bruker penger. Utrolig bra, bruker den ofte! 

TVGuiden: er serr en app alle må laste ned, vertfall alle TV slaver som meg selv! Her holder jeg styr på alle program, serier, filmer som blir vist på TV. Her kan du lese om programmet, serier eller filmer og du kan få alarm på når programmet ditt begynner. Elsker den! 

DaysUntil: er programmet som har erstattet Big Day, grunnen er at på denne kan du ha flere arangemanger, uten å betale noe for det. Kult å se hvor mange dager det er til enkelte ting. 

 

På verktøy har jeg bare programmer som jeg ikke bruker, som følger med Iphonen.

 


I mappen sosialt kan vi finne:

Twitter: som jeg egentlig bare bruker på mobilen.

Bloglovin: der jeg holder oversikt over de bloggene jeg følger, hvem som har blogget og hvem som ikke har blogget, anbefaler alle som leser blogger å få seg bloglovin, eller andre programmer som kan følge blogger, for det er utrolig hendig i lengden. Før gikk jeg innpå alle bloggene jeg leste hver eneste dag, men nå bruker jeg bare bloglovin. 

Facebook: håper jeg alle har.

Instagram: utrolig bra bilde program! Nesten likt facebook, bare denne poster bare bilder, så kan du skrive under, å følge dine venner. 

Viddy: er et program jeg ikke har forstått meg noe på, er et program likt instagram bare her er det video og ikke bilder? 

 


Mappen spill har egentlig bare kjedlige spill i seg:

Temple Run: var utrolig hekte før, men da jeg ikke klarte å slå rekorden min (3 mill) ble det kjedelig. 

New York: er et spill jeg ikke har prøvd.

Water? free: er et spill der du skal prøve å få vann til et badekar, blir utrolig vanskelig på slutten, men jeg har mestret det. 

DiamondDash: er spillet jeg spiller nå for tiden, dette er faktisk det gøyeste spillet jeg har spilt. 

 


I mappen random kan vi finne:

P Tracker: som holder styr på mensen min. Anbefaler alle jenter å ha. 

Finn iphone: har jeg i tilfelle jeg mister Iphonen, så kan jeg spore den å finne den.

Evernote: bruker jeg til å sende bilder fra Iphonen til Macen. 

Wallpapers: har fine bakgrunner til Iphonen. 

Rimipluss: bruker jeg om jeg skal handle til noe, å trenger en liten oversikt om hva det vil koste til sammen. 

Yr.no: app som viser hva været er.

Pixlromatic: brukes ikke, men er et redigeringsprogram. 

fast camera: tar bilder utrolig fort. Tar masse bilder så kan du velge hvilket du synes ble best.

 


I mappen musikk kan vi finne:

GarageBand: som er en tidsfordriv app. Har hatt det utrolig gøy med denne appen i lengden. 

Spotify: bruker jeg når jeg trener, på bussen, når jeg går hjem osv. Musikk app. 

Itunes: laster jeg inn lydfiler fra læreboka på skolen i Samfunn. Bedre å høre, enn å lese. 

Songify: app som lager sanger. Du kan ta opp mens du snakker så setter den på musikk og legger på effekt på stemmen din. KULT

 

Dette var Iphonen min. 

 

kom igjen da....

Åpnet mailen min da jeg kom hjem fra skolen i dag å fant denne....

Jeg var skikkelig gira, ettersom jeg så det hva fra explories, men da jeg tok en nærmere titt, så jeg at det var svar fra en gammel mail jeg hadde sendt.. århh, bli min tur nå da! 

design

Forandret litt på designet :) - Hva synes du? 

En liten tekst om meg1.tre ord om meg: sjenert, klumsete og rar, alle gutters drøm! 2.det første jeg gjør om morgenen er: å rulle litt rundt i senga for å finne den perfekte stillingen for å så legge meg til å sove igjen? 3.når jeg hører på radio blir jeg: Irritert 4.jeg gleder meg til: USA 12/13!!!!! 5. klesskapet inneholder; noen klesplagg 6.når jeg skal pynte meg: tar jeg på meg ett tonn med sminke 7.sminke er: dyrt og nødvendig 8.første gang jeg smakte alkohol var jeg: rundt 8? En liten slurk av pappa sitt vinglass (ikke godt) 9.jeg føler meg mest sexy: når noen sier jeg er det? 10.I kaffebaren bestiller jeg: kaffe mocca 11. i baren bestiller jeg: cola! 12.på fest finner du meg: alene i sofaen! 13.ved sengekanten har jeg: vekkerklokke, iphone, ipad og macbook pro! Ett Must! 14.Jeg kan ikke leve uten: mat, drikke, varme, mobilen min, pc!! 15.barn er: søte! 16.om natta: ser jeg på tv-serier 17. i veska har jeg: en bok, halstabletter, tyggi og mobilen min 18. trening er: tungt, men syyykt digg når du er ferdig 19. politikk er: dønn kjedelig! 20.kjærlighet er: utrolig deprimerende? forever alone! 21.i sommer skal jeg unne meg: masse sol, masse digg mat, mange nye minner, masse sol og masse sol 22.alle jenter burde: få bind og tamponger gratis 23.alle gutter burde: begynne å legge ned do-lokket 24.jeg er dårligst til: å finne på noe å gjøre! 25.jeg er flinkest til: å bake! J 26.jeg simpelten elsker: sommer, sol og vennene mine 27.det mest ulovlige jeg har gjort: kjørte moped sammen med andre (to, tre, fire stk på mopeden altså). 28.jeg beundrer: folk som klarer å ta kontakt med folk å bli bff med en gang! 29.det beste jeg vet: alt for mye!! 30.min verste uvane: at jeg biter negler og at om morgenen hører jeg alarmen, men isteden for å stå opp trykker jeg den av å sover videre, pleier å ende med at jeg våkner klokken 06:50 (bussen min går 07:07) hopper opp fra senga å løper galmann rundt om i huset! #skjer så å si hver dag! 31.Jeg er medlem i: fåil, Ferkingstad Åkra idrettslag. 32.jeg tror på: det folk sier 33.du visste kanskje ikke at jeg: har gått på piano, men kan kun fire sanger, jeg elsker å bake å scrapbooke, jeg bruker briller, elsker å sove og kan lett sove 16 timer i strekk. 34.på skolen er jeg: den som har med seg kortstokken 35.som venn er jeg: omtenksom, morsom, kul, best, den alle ser opptil? tulla er vell ok? 36.når jeg har fri: sover jeg i over 12 timer! 37.jeg brenner for: fotball 38.om fem år har jeg: begynt på min karriere som flyvertinne. 39.Om ti år er jeg: trolig gift og skal begynne å stifte min egen lille familie 40.det er lov å lyve vis: sannheten sårer! 

utvekslingsutfordringen

Hvor skal du dra på utveksling? USA.

Hvilken organisasjon reiser du med? Jeg reiser med Explorius, men underorginisasjonen ASSE. 

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp? Jeg bryr meg ikke i det heletatt om hvor jeg havner, men om det er sol året rundt er det et pluss (jeg er en sykt frysen person!).

Har du fått familie eller gjort stats/regionsvalg? Jeg har ikke fått familie eller gjort stats/relgionvalg! mer spennende!

Skal du på forberedelsesleir? Jeg skal til New York på soft landing camp sammen med andre utvekslingsstudenter! :D gleder meg! 

Hva gleder du deg mest til? Jeg gleder meg mest til å møte en ny kultur, nye mennesker, ny mat! 

Hva gruer du deg mest til? Gruer meg sykt mye til jeg står på sola flyplass og skal si farvell til foreldrene mine.. kommer til å bli tungt! Også første skoledag! KLEINT!!!! 

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport? Vil allerhelst forsette med fotball (soccer), men om de ikke tilbyr det for meg, ønsker jeg å prøve ut lacrosse eller amerikansk fotball! 

Hva kommer du til å savne mest? Kommer mest til å savne familien og venner! 

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen? Jeg har sykt lyst å reise til Hawaii, men vil først vite hvor jeg havner, å snakke med vfamilien om reiser.

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke i landet ditt: Hawaii, Grand Canyon, det hvite hus og disney world!

Tror du dette blir et bra år? Jeg håper på det aller beste og forventer det verste. Men tror dette året kommer til å bli topp! 

 


time square i mars 2011 :-D ikke mobb mine hullete bukser.. 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits