Prom

I begynnelsen gledet jeg meg veldig til prom, men så etter en stund begynte jeg å grue meg veldig til alt sammen, men så begynte jeg å glede meg igjen. Prom er en av de beste dagene jeg har hatt her borte, masse latter, masse folk, masse dansing og masse mat. 

 

Lørdagen min startet klokken 7:30 da sto jeg opp, jeg lå i senga mi å så en film. Så rundt 8 tiden skypet jeg med mamma å rundt klokken 9 begynte jeg å stelle meg. Jeg hadde frisør time klokken 12 å gikk ut fra der klokken 12:30, men da jeg kom hjem hadde alle krøllene gått ut, så jeg krøllet det igjen med min krølletang. Jeg syntes også at håret var litt for stramt så jeg løsnet det ut på sidene. klokken 1:30, tok jeg på meg sko å kjole å gjorde meg klar til å dra. Nathan, Laura's date, hentet meg klokken 2 for å så kjøre til Laura, hvor Ben, min date, ventet. Da vi kom, tok vi masse bilder, fikk på blomstene å pratet. Så tok vi turen til Kinsey hvor vi møtte resten av gjengen å tok flere bilder! Vi hadde bilde time klokken 3:15 så da kjørte vi til skolen for å ta flere bilder, masse bilder, ja, jeg vet! Etter bildene var tatt gikk vi i kirken, det var en spessiel prom ting som de fleste av vennene mine gikk på hvert år. Helt ærlig syntes jeg ikke det var helt min ting, siden det var en katolsk kirke. Etter kirken gikk vi tilbake til skolen for å starte promonade. Så gikk turen på bussen for å kjøre til UNI (ett college i nerheten) for å spise å danse. klokken 11 var dansen over å da var det tilbake på bussen. Da vi kom tilbake på skolen hadde vi en halvtime på å ta av oss kjoler og smykker for å skifte til mer konfortable klær. Så gikk vi til Postprom, der var det en hypnotisør, masse spill, masse mat å masse premier (jeg vant 2 free 6" subs fra subway). Klokken 3:30 var postprom over å da kjørete vi til Nathalie for å sove. Vi sovnet rundt 5 tiden å sto opp 8 for å spise frokost. Klokken 9 kjørte Renee meg hjem å da var det rett i seng! sov helt til klokken halv 6. Klokken 6 gikk jeg til Abby, hun hadde et track team meal så da gikk vi å spiste. Så klokken 7 gikk jeg, Shannon og Link til Walmart. 

 


Laura, Rachel og meg på promenade


meg før jeg dro


meg og daten min, Ben.


meg og Hannah, på promenade.

alle gutta


Darci og meg 


bilde fra kirken, Laren og Torre


gruppe bilde


tar på blomster


Darci, Emily og meg


jentene


hun lille jenta ville ha bilde med alle prinsessene! 


morsomt


Juniors! 


Gutter eg gutter, jenter er jenter! 

Video fra hypnotiøringen! 

 

Her er da noen av bildene, skal prøve å få tak i flere! 

flere bilder fra chi town


 

Det var da noen av bildene jeg tok med mitt kamera. 

Jenta i Chicago

I helga var jeg i Chicago! Jeg reiste meg halve skolen, noe som vil si ca. 70 personer! Det var utrolig koselig og jeg føler jeg har fått mye bedre kontakt med noen av folka! Vi klarte bare å miste fire folk, fant dem igjen da! 

 

Fredag var vi å så på Kinsey, fordi hun hadde Prom, så da dro jeg, Samantha, Renee og Nathalie for å se henne. Det var utrolig gøy å se alle de flotte jentene i kjoler, gleder meg veldig til Prom på Lørdag! Fikk også noen veldig gode ideer til hva jeg kan gjøre med håret på lørdag! Så nå kan prom bare komme!

På Lørdag var det opp klokken 4 og bussen gikk klokken 4:30.. ikke så mye søvn for å si det sånn! Vi ankom Chicago rundt 11 tiden om morgen. Da gikk vi rett på vitenskaps museum, åsså gikk vi etter på på akvariummet. Vi kjørte fra akvariet i rundt 5 tiden til hotellet hvor vi hadde 15 min før vi måtte dra igjen. Vi gikk å spiste ekte Chicago pizza, utrolig god! masse ost å sausen var på toppen av pizzaen noe som jeg likte utrolig godt! Etter maten gikk vi til the willis tower, hvor du har utsikt over hele byen! var helt fantastisk! Så når vi kom tilbake var vi egentlig veldig trøtte, så det ble rett til sengs.

Søndag startet vi dagen klokken 5:30, vi måtte være ute av hotelet klokken 7, så vi hadde god tid til å pakke å spise frokost. Vi gikk på dinosaur museum og på en fornøyelse park hvor vi tok karuseller og hadde det topp! Vi started hjemturen rundt 4 tiden å var tilbake i Elkader klokken 9. Jeg var egentlig veldig utslitt så jeg bestemte meg for å gå opp på rommet å slappe litt av før jeg skulle hoppe i dusjen å gå til sengs, men i det jeg satte meg i sengen, møtte jeg en House centipede, jeg bare sier dette, jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv! Den var ca 7 cm lang å 6 cm bred! Så dere kan tenke dere hvordan jeg følte meg! Jeg sprang ned i stuen å hentet opp Bryce, vi snudde hele rommet på hode for å finne den, brukte nok en god time på å lete etter den. Etter en time fant vi ut at det begynte å bli sent og at det var på tide å avslutte letingen, men jeg kunne vell ikke sovet på det rommet når det er noe grusomt i det, så jeg pakket baggen min å bestemte meg for å sove nede i stuen. På vei ned trappen ser jeg den på veggen, jeg løper ned, henter Bryce og han dreper den! Heldigvis.. Kan innrømme jeg kikker veldig rundt omkring i rommet mitt enda etter flere.

 

I morgen skal jeg på shopping for å shoppe ting jeg trenger til prom, jeg har rett å slett ikke tid noen andre dager før prom så jeg skal ta meg fri fra skolen (skal være syk) så tar Shannon meg med på shopping! Til mamma og pappa, unnskyld, men dette er viktig og jeg har rett å slett ikke tid andre dager. Så i morgen skal jeg se på sko, smykker å få falske negler. Gleder meg! 

 


Keaton, Laura og meg med dinosaur <3 i bakgrunn! (elsker dinosaurer) 


Sandi også meg igjen! 


Keaton, Kerra, meg og Laura


meg og tyskeren min som kommer å besøker meg i begynnelsen av Juli!


show i akvariet
Flott ungdom!


Kinsey med kjæresten på prom!


Dette skrekkelige insektet ventet på meg søndags kveld! 

 

Skal legge ut flere bilder fra mitt kamera, dette var bare noen av bildene jeg hadde fått fra andre! Snakkes snart! 

Hvorfor er ikke jeg på topplista?

 

Skjønner ikke noen ting lengre? Jeg er ikke på topplista på blogg.no sin side? jeg skulle vell vært på 1. plass nå vell? men, nei da, jeg er ikke en gang på topp 100... blir skikkelig skuffet altså! Her sliter jeg meg ut å blogger flere innlegg på bloggen hver dag, men ser ingen framskritt? Hvor er alle blogg sponsorene og alle pengene? Hvor er den røde løperen når jeg går ut av huset? Skjønner rett å slett ikke no.. TULLA! neida, joda..  

 

Er vell litt over en uke siden jeg blogget sist nå tenker jeg meg, så da kan jeg vell ta meg tid til å blogge litt her å fortelle om de siste dagene slik jeg alltid gjør:

De siste dagene har gått (som vanlig) i skole, vfamilie, track og venner. Jeg har vært på flere track meet og fikk faktisk 2. plass på sist track meet på 200m, Laura er bare litt raskere enn meg... tyskere.. nei da, joda! Ellers har jeg fått beinhinnebetennelse også har jeg fått influensa i tillegg.. woopwoop, heldige meg! Vi er endelig også blitt ferdig med prom dekorasjoner, så nå kan prom bare komme! nå har jeg kjole, men mangler forsatt sko, smykker og alt det der... Men prom er ikke før om 1 uke da, har fortsatt god tid, det er i hvert fall det jeg sier til meg selv! 

 

Kommer ikke til å blogge før helgen fordi på Fredag skal jeg se Kinsey gå på prom, hun ble invitert av kjæresten sin til å gå på promet på hans skole også, så derfor skal jeg og noen venner ta turen opp for å se henne i prom kjolen sin osv! Også skal jeg tidlig opp på Lørdag fordi jeg skal til CHICAGO! Gleder meg helt sykt! skal dit meg skolen og det betyr at Laura også skal! Det kommer til å bli råbra! Å på søndag kommer jeg til å være så sliten at jeg ikke kommer til å orke å blogge! men, men! Skal heller prøve å blogge på mandag! 

 


Renee og Kinsey stjal kamerat mitt på skolen da vi holdt på å filme Historie prosjekt!


Litt av prom dekorasjonene, tok 6 timer å lime sammen, det gikk en del teip og lim for å si det sånn, også måtte vi passe på at ingen kom å ødela så vi muret den inn! 


Bryce (vfar) tegnet meg! Helt sykt hvor flink han er! Dette brukte han 20 min på! 


Track jentene som hoppet i sølepytter i dag.. galne!


kaldt! 


Tøffere enn toget! 

 

Så snakkest vi!

TraLaLaLaLaLa...

Ok, dere kan vell ærlig innrømme at dette er den beste overskriften dere har lest før? Må si jeg er veldig kreativ! I dag er det Mandag som betyr en ny skoleuke... woohooo! Fikk foresten vite i sist uke at vi ikke har hatt en hel skoleuke siden jul, pga snø osv! Hvor herlig er vell ikke det? 

 

Jeg tror ikke jeg har blogget siden Ohio, så da kan vi vell starte med det! Dette var altså den tredje påsken jeg har feriet i USA, og det er ikke så anderledes enn Norsk, uten om at du finner veldig små påskeegg med snop oppi eller så finner du påskeegg å får en påske kurv. Jeg var så heldig at jeg fikk låv å gjemme påskeeggene og fikk derfor en påskekurv også! Jeg og Shannon gikk på ett kjøpesenter en av dagene, hvor jeg fant prom kjolen min! Så nå har jeg enda en ting på listen blitt avkrysset. Vi gikk også innpå Viktoria Secret hvor jeg holdt på å stjele (ikke med vilje). Vi glemte helt at vi hadde med oss noe, så vi gikk utforbi, å da kom jeg plutselig på at jeg hadde noe jeg hadde glemt å betale for.. vi gikk selvfølgelig tilbake å betalte! Ellers var Ohio bare kos å avslappning!

 

Skolen startet ikke før Onsdag å vi kom hjem på Mandag, så jeg brukte Tirsdagen til å slappe av. På Torsdag måtte jeg møte opp på skolen klokken halv 7 om morgen, pga at jeg måtte ta igjen treningene jeg mistet i påsken. Så jeg jogget i en halv time før jeg gikk hjem å dusjet å gikk tilbake til skolen. Etter skolen hadde vi track meet, og jeg vant 1 plass i 200m sprint! Alt jeg hørte fra sidelinjen når jeg var ferdig med å løpe var NORWAY, NORWAY! haha, var morsomt. Så på Fredag var jeg lat å slappet av etter track. Så på Lørdag passet jeg på Link hele dagen, vi gikk på cafe, gikk til parken, gikk på subway, så en film å gikk på resturang senere om kvelden. Å Søndag dekorerte jeg til Prom åsså ryddet jeg rommet mitt å vasket klær!

 


Leter etter påskeegg! 


Påskekurven jeg fikk! 


parken med Link! 


Norsk flagg, ohjeee! 


På Lørdag når vi gikk på resturant, bestilte jeg sweet potato - potet med marshmellows å brunt sukker på, var faktisk godt! haha

been there, done that!

Hei, kom på at på spørsmålsrunden jeg hadde for 6 mnd siden så fikk jeg ett spørsmål om jeg kunne vise steder jeg har vært. Dette er ikke alle steder jeg har vært, men noen. Enjoy!


London                                                 New York                                              San Francisco


Spain                                                     Portugal                                              Hellas


Egypt                                                   Monaco                                                Italia


Frankrike                                              Minnesota                                           Texas

Q: Har du vært noen av disse stedene, eller ønsker å dra dit? 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits