Hva vil jeg savne mest?

Min fantastiske vertsfamilie!

Jeg har vært så utrolig heldig og fått utlevert en vertsfamilie som passer meg enormt. De er super snille og jeg kommer til å savne dem helt sykt! Link

Måtte nesten ta han som et eget bilde fordi jeg kommer til å savne han så mye. Han får meg alltid i topp humør og han er den lille broren jeg alltid har ønsket meg å hatt! 


 

Jentene mine

Klasse kameratene mine, lunch jentene <3 Kommer til å savne dem noe sykt.. Hver gang jeg spister lunch kommer jeg til å tenke på dem, neida, joda. 

 

Renee

Hun er min aller bestevenn her nede, jeg kommer til å savne alt hun drar meg med på og alle folkene jeg har måttet ha snakket med pga henne. Hun er den råeste jenta jeg noen gang har møtt. Kan ikke vente til neste år på denne tiden når hun kommer til Norge for å besøke meg!! <3 


I love you <3

 

Skolen

Tro det eller ei så kommer jeg faktisk til å savne skolen, alle kjenner alle og alle er venner med alle. Jeg digger det lattelig enkle skolesystemet og elsker alle skoleaktivitetene de tilbyr. 

 

Laura

Ja jeg og Laura har hatt en stor krangel og har ikke vært med hverandre på 1mnd nå. Men jeg vil alikevell savne denne jenta. Hun har vært en stor del av dette året og jeg er sikker på vi kommer til å bli venner igjen når vi er kommet hjem.

 

Subway 

Jeg kommer også til å savne Subway. Siden jeg har hatt Subwayen 5 min gå avstand fra huset mitt så har det selvfølgelig blitt litt Subway inni mellom. Det er så greit og så godt når du ikke har tid til lage mat å spise. 

 

Få mye ut av pengene 

Alt er så mye billiger i USA, du får mer mat, klær, rett å slett alt mer her borte. JEG ELSKER DET! 

 

Starbucks

Jeg kommer til å savne denne drinken. Mocha Frappuccino er helt klart min favoritt drink. Jeg vil savne deg kjære venn... 

 

Det er selvfølgelig mange ting jeg kommer til å savne, disse kom bare til meg først. Om noen timer kommer mamma og pappa, de er nok på vei allerede tror jeg, så får vi se om jeg greier å sove i kveld eller hva som skjer. 

Avskjedsfest

I går hadde jeg avskjedsfest med noen av vennene mine. Det var litt trist, men jeg tror ikke at det helt har gått innpå meg enda at jeg snart ikke kommer til å bo i Iowa lengre.. Det kommer sikkert ikke til å gå opp for meg før jeg setter meg i bilden å kjører fra Elkader. Det var i vertfall veldig koselig. Vi hadde bonfire å grillet smores. Vi hadde også leker å snakket masse. Så etter det hadde jeg og Renee en aller siste sleepover før jeg reiser. 

 

I dag hadde jeg hade lunch med noen andre venner av meg, siden noen av dem kom til å reise i morgen.. Det var litt trist, men som sagt, har det ikke gått opp for meg enda. I dag er det 1 1/4

dag
til mamma og pappa kommer!!!! GLEDER MEG VELDIG MYE!!! Ellers i morgen skal jeg på cafee med en venn for å si hade. 

 


Graduation cookies som jeg lagde 


laget slikkepinne bukett til vfamilien

Renee lagde banners til meg


Føler meg elsket <3


Den søte jenta hadde jo også laget et søtt "lite" kort også <3


Bestevenner <3


Edosa og Renee


Bonfire, vi putta julelys i bålet slik at den lagde mange forskjellige farger! 


Mine venner, var flere som var der, men som måtte gå hjem tidligere. 


funny picture

My world


Haha, måtte bare... 

Sandi også meg da

 

Dette innlegget skulle være postet for 4 timer siden, men jeg endte opp med å sovne. Nå har vi tornado varsel, det skal være en tornado rett mot Elkader og de har meldt oversvømmelse. Nullstress. Snakkest, kanskje! om jeg dør vil jeg si takk for meg å si tusen takk for alt, neida, joda, neida..

Sommeferien er i gang!

Ååå så herlig at sommeren virkelig er i gang, ikke mer skole! Siste dagen min på Amerikansk High School var på Fredag. Var egentlig litt trist i grunn, med tanke på at jeg ikke kommer til å se mange av vennene mine mer, siden den eneste plassen jeg virkelig så dem var på skolen. Skal en liten tur på skolen i morgen å hente karakterer, og etterpå skal Junior klassen, nå Senior klassen, på resturang å spise. Etterpå skal vi ha bonfire så en liten avskjedsfest for meg etterpå. Har så gode venner!! 

 

I går var vi på graduations, å spiste mat. Jeg gikk med Darci og Josie, fordi de tvingte meg med. Vi var også 4 cm fra å krasje i en hjort.. Det var skummelt! Ellers på kvelden kom Renee, Janelle, Nathalie og Jordan å hentet meg og vi gikk på en fest hos noen fra en annen skole, som jeg ikke husker navnet til. Det var veldig gøy, å jeg møtte mange nye folk. 

 

Bare 4 dager til mamma og pappa kommer!! 

 

Summer Bucketlist

startet pakkinga..

Renee og meg, BESTEVENNER! <3 


Siste dag på skolen!

//:INSTAGRAM BILDER://

Lese hest?

Siden jeg kom til USA, har jeg vært utrolig glad i å lese. De fleste av dere tenker sikkert "Agnete, lese? Det tror jeg ikke før jeg ser det!" Men jo det er sant. Siden jeg er på utveksling og må hjem om litt, så tenkte jeg at jeg ikke skulle kjøpe bøker, for jeg må jo ha de med meg hjem. Først kjøpte jeg et par bøker på Ibooks, men så brukte jeg så mye penger på det, at jeg fant ut det var best å prøve å finne noe annet. Jeg fikk da et tips om å prøve Wattpad. Wattpad er en side hvor unge, voksne eller hvem som helst kan laste opp sin egene historier. Mange er skikkelig bra og noen har faktisk endt opp med å bli publisert. Jeg har sikkert lest opptil 15 bøker. Om du har lyst til å sjekke ut siden, gå til DENNE LINKEN

forvirret følelser..

Jeg er glad, men også veldig lei. I det ene øyeblikket triller tårene i et sett ukontrolert, mens det andre øyeblikket smiler jeg fra et øre til det andre. Jeg har sakt hade til mange av vennene mine her borte. Jeg viste ikke hvor vanskelig det ville være å si hade til noen personer du har snakket med i knapt et år. Jeg kommer aldri til å se mange av dem igjen, noe som skremmer meg. Det eneste jeg kan se frem til er at mine fantastiske foreldre kommer her ned om bare 8 dager! Hvor herlig det skal være å gi mamma å pappa en klem for første gang på nesten 10 mnd, og hvor herlig det vil bli at 5 av mine favoritt personer i hele verden skal møtest. Jeg merker veldig hvordan følelsene har endret seg den siste stunnen, og at det skal bli veldig vanskelig å si hade til "lillebroren" min, mine amerikanske foreldre og mine venner.

 


Mamma <3 love u 


Pappa <3 love u

State track and field

Jeg kan ikke beskrive hvor konge denne helga har vært, jeg har hatt det så bra med verdens beste teammates! Vi kjørte fra Elkader klokken 5 på onsdag å kom frem til hotellet i Des Moines rundt 10 tiden. Hotellet var helt forferdelig og luktet røyk og full pakke. Vi hadde bestilt et annet hotell først, men så ble det litt kompikasjoner, så vi måtte finne et annet hotell. Kan faktisk lage et helt innlegg om rommet og hotellet våres, det var så gale! Men vi jenter klarte å kose oss alikevell. Vi stod opp klokken 6 hverdag å dro til Drake Stadium rundt 7:30 tiden. Det var sol å 35 grader hver dag, noe som var helt fantastisk. Så på Fredag, etter vi hadde konkurrert gikk vi på kjøpesenteret og shoppet. Jeg kjøpte ikke no, men jeg kjøpte meg ostekake, nam! Så på Lørdag var det hjemreise etter finalene. Vi fikk andre plass i shuttle (hurdles). Ellers fikk vi også syvende plass i 4x400. Stolt av disse jentene! 

 


meg da vi endelig kom fram.. også Jennifer og Josie i bakgrunnen. 


Haley, Anna og Emily (freshman) 


Nathalie, Amanda og Amanda (seniorer) 


Jeg flettet håret til Jennifer hver dag, dette er fra dag 1


fineste søstrene Asche!


Jason leder! (rød) 


Jennifer laget fin flette i håret mitt!


Jennifer, hår dag 3


t-shirt gjengen! Jennifer, Gabrielle, meg og Emily

Herlig lang helg! 

Iowa State Track meet!

Da drar jeg til Iowa State track meet. Gleder meg utrolig mye! Hade 

 
snakkes på søndag! kanskje .. 

Helt OK det!

Hei, Hei, lenge siden sist... eller ikke? 

I dag har jeg faktisk noe å fortelle dere, jeg skal faktisk fortelle om dagen min, WOOOW tenker kanskje de fleste av dere, men i dag, skjedde det faktisk noe spennende. Skolen starta av helt OK det, ikke noe spessielt, bare en helt vanlig dag. Så i syvende time, fikk vi alle is og chips! JA, MAT!! tenkte jeg, men det måtte være noen fluer i mosen, for nemelig seniorene skulle vist si noen flotte ord om hvor bra High School er osv. Og jaaa, det tok veldig lang tid, etter som det var 15 seniorer i min klasse.. Så åttende time gikk jeg hjem, stelte meg og gikk å fikk førekortet mitt!! Og ja, jeg har hatt det en god stund, bare nå er det offisielt! Skulle på track trening, men det ble ble ikke noe av, fordi de damene på bil-ting-huset, tok alt for lang tid! Snakk om å være treige. Så i steden for track gikk jeg hjem å koste meg inni i huset. Det var alt for varmt til å være ute! 35 grader, trodde jeg skulle smelte bort.. Senere gikk jeg på sånn award ting på skolen, og jeg vant årets kunst elev. Så det var jo gøy. Ellers er det state track i morgen og jeg må vaske klær og begynne å pakke! Skal prøve å få poste et innlegg før jeg drar i morgen. Snakkes.

 


Lappen i boks, orginalt, neida, joda, neida. 


flotte studenter, alle studentene som fikk student of the year awards. 


joda!Er du stolt nå pappa? 

Lykkerus

Jeg er i topp humør! Hvorfor spør du? Jo det skal jeg fortelle deg! Jeg fikk nettopp vite at jeg skal til State Track!!! Kommer til å bli så bra. Vi skal være der fra onsdag til lørdag, å jeg skal tilbringe tid med de beste jentene <3 Er så happy! Jeg kvalifiserte desverre ikke til state, fordi jeg var 1 sek for sen, men siden jeg er utvekslingsstudent så får jeg lov til å komme som mananger, skal ta tider osv. Vi skal sove på hotell, med basseng, også skal vi til Iowa's største kjøpesenter på shopping! Pluss de har meldt topp vær i tilegg. Elsker fordelen med å være utvekslingsstudent! 

 

Også de tre siste dagene har jeg feiret de damene som betyr utrolig mye for meg! Søndag var det morsdag, mandag var den Shannon (vmors) bursdag og i dag er den mammaen min sin bursdag! Og i tilegg er været fantastisk! 34 grader i morgen skal bli topp! 

 

 

VIS DU LESER BLOGGEN MIN OG SKAL TIL IOWA STATE TRACK, TA KONTAKT! 

summer feeling

Været i Iowa er bare helt fantastisk akuratt nå. Vi har hatt sol og 25+ varmegrader hver dag den siste uken og det nærmer seg skole slutt! Jeg er helt gira. Den eneste dagen vi ikke hadde så bra vær var i dag, det var 25 grader, men det regnet veldig mye. Vi skulle da district meet i dag, med track for å se hvem som går videre til State (største du kan konkurere i). Vi kom opp til Edco hvor møte skulle være, vi fikk slått opp telt og folk startet med oppvarmingen. Vi gikk igjennom 6 av aktiviteten før de avlyste møtet. Så i morgen skal vi tilbake for å fullføre møtet. 

 

Siden været var så bra de siste dagene, har jeg tilbringet masse tid utenfor. Og derme har jeg til å med tatt noen bilder, flinke meg! 

 

Nå skal jeg legge meg, lang skoleuke! 

mine favorittfilmer

10. Easy A

Kom ikke som en overraskelse for mange av dere at Easy A er på min topp favorittfilm liste. Jeg synes Emma Stones er en fantastisk god skuespiller som virkelig gjorde en utrolig god jobb i denne filmen. Jeg har sett denne filmen mange ganger, og er fortsatt ikke lei. 

 

9. Pitch Perfect

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte med denne filmen. Den er så sykt bra, har sett den minst femten ganger på mindre enn 4 måneder. Jeg kan alle sangene og nesten alle replikkene. Jeg synes den er døds morsom å ler hver eneste gang Fat Amy sier noe. 


8. Dear John

Verdens triste film, jeg gråter hver gang jeg ser den. Den er utrolig gripende og rørende og får alle jenter til å lengte etter kjærligheten. 

 

7. Charlie St. Cloud

Denne filmen er også en film jeg gråter av hver gang. Er Zac Efron i en film, er den dømt til å bli bra. Den er veldig lik Dear John i grunn, så kom sikkert ikke som et sjokk at denne var på min topp liste heller. 

 

6. John Tucker Must Die

Definitivt min favoritt jente film! Den er morsom, romantisk og dramatisk, hva mer kan du ha i en film? John Tucker er super hot og blir bare hottere ut filmen, har du ikke sett den, bør du gjøre det!

 

5. Iron Man 3

Så denne filmen på Søndag og den havnet veldig i smak hos meg. Jeg er ikke så veldig glad i action, men siden jeg hadde sett Iron Man 1 og 2, følte jeg at jeg måtte få med meg denne også. Det blir nok enda en gang på kino for meg i løpet av uken!

 

4. The Hangover 

Trolig en av de morsomste filmene jeg har sett. Hvem elsker vell ikke å se folk dagen derpå? Denne filmen kan få meg i god humør uansett hva det måtte være. Ler meg i hel! Er du lik meg og liker en god latter, ta en titt på denne siden HER og les om de ti morsomste filmene noensinne.

 

3. This Is 40

Fantastisk morsom film. Lurer på om det er slik når du blir 40? Håper ikke det! Uansett en utrolig god film og klarte å komme opp på en god 3. plass!

 

2. Here Comes the Boom

Andre plassen går til en utrolig bra film som fikk meg til å gråte av lykke ett par ganger, men ikke nok med det, fikk meg til å le helt utrolig masse. Dette er en av filmene du får den god følelsen av etter du har sett den. Veldig bra film!

 

1. American Pie

Første plassen gikk til ingen andre ringere enn American Pie. Jeg snakker ikke bare om en film, men alle filmene. Jeg kan ikke velge en favoritt fordi alle er like bra og jeg ler like mye i alle. De er utrolig morsomme og står veldig sterkt på en første plass hos meg!  

 

om noen uker

 

Nesten et år er passert og nå står jeg på enden til å returnere hjem til det som skulle vært mitt normale liv, men vil aldri helt være normalt igjen. Om noen uker må jeg motvillig gi fra med klemmer, kjempe mot tårer og si hade til de personene som en gang var bare noen navn på et ark, for å så returnere til de personene jeg en gang gav motvillig klemmer til, kjempet mot tårer og de jeg sa hade til før jeg noen gang dro. jeg vil dra fra mine bestevenner, for å så returnere til mine bestevenner. 

om noen uker vil jeg dra tilbake til stedet jeg kommer fra, og gjøre de samme tingene jeg gjorde sist sommer, og sommeren før der igjen. Jeg vil gå på de samme gatene som før, uansett om det har vært måneder, vil det føles ut som om det var i går. Når jeg tenker på det å gå innpå soverommet mitt, som er fylt med gamle tanker, kommer jeg til å oppdage hvor mye jeg har forandret meg. Ting som var mest viktig for et år siden, har ikke så mye å si lengre og ting jeg setter høyest nå betyr alt. Ingen der hjemme vil helt forstå.  

Hvem vil jeg ringe først? Hvem vil jeg gå til den første uken jeg er hjemme? Hvor skal jeg jobbe? Hvem vil være på festen Lørdags kveld? Hva har alle gjort de siste månedene? Hvem fra skolen vil jeg enda ha kontakt med? Hvor lenge før jeg faktisk starter savne folk? Det er da jeg vil innse hvor mye som har forandret seg, og jeg vil innse at den hardeste parten med å være utvekslingsstudent er å kunne balansere to verdener oppå hverandre. 

Jeg vet meningen av ekte vennskap. Jeg vet hvem jeg har holdt kontakt med dette året og hvem som betyr mest for meg. Jeg har vært forelsket, fått hjertet mitt knust, jeg har hjulpet folk som trengte meg. Men det har vært tider hvor jeg har følt meg hjelpeløs fordi jeg har vært timer borte fra familie og venner som trengte meg, men noen ganger vet jeg at jeg har gjort en forskjell. 

Om noen uker vil jeg dra hjem, om noen uker vil jeg ta ned bilder fra rommet mitt å pakke klærne mine. Ikke mer gå til venner for å ikke gjøre noe i timevis. Jeg vil forlate venner som har ikke gjort noe annet enn å alltid fått meg i godt humør. Jeg vil ta minner og drømmer å putte dem vekk en liten stund, før jeg så returnerer til verden jegn engang bodde i igjen. 

Om noen uker fra nå vil jeg komme hjem. Bare noen uker fra nå vil jeg pakke ut av baggen min for å så spise middag med familien min igjen. Jeg vil kjøre over til mine bestevenner for å ikke gjøre noe i timevis. Jeg vil returnere til venner som ikke har gjort noe annet enn å alltid fått meg i godt humør. Jeg vil pakke ut gamle minner og drømmer som jeg la bort fra ett år. Om noen uker vil jeg grave dypt inni med selv for å så finne ut hvor sterk jeg er. Og på en eller annen måte vil jeg finne min plass mellom disse to verdener.

 
Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits