smakebit

Her får dere en liten smakebit av cheerleading uniformen, har enda ikke fått skjørtet til å passe helt skikkelig, så skal få det i morgen. 


gjorde litt negle design i dag, det er maskotten til skolen vår, Central warriors!! <3 


Nå skal jeg fikse en presentasjon veldig raskt før jeg hopper i seng! Snakkes på lørdag! 

bloggfri!

Hei alle sammen! Har ikke hatt tid å blogge i dag pga lekser og styr, og vet ikke om jeg kan blogge før på mandag. Dere skjønner i dag (onsdag) må jeg gjøre ferdig en del lekser, Torsdag har jeg cheerleading trening + lekser og på fredag skal vi på kampen og heie. Kan være det kommer ett lite innlegg på lørdag eller på torsdag, hvor jeg viser uniformen min osv? Bare vis dere har lyst å se den da? På Søndag skal vi avgårde til Minisota å shoppe på Mall of America!!!! 400 butikker, fornøyelse park og mye mer! gleder meg så sykt! Vi skal ligge over til mandag hos noen venner av familien! Dette kommer til å bli gøy! Så får dere se innkjøp fra mall of America på mandag/tirsdag! nærmer seg også California nå, 11 dager!! 


chille liksom! 

Snakkes mer på torsdag eller lørdag! 

helgen og litt til

Som sagt på lørdag var vi på campfire, men det begynte å regne slik at vi bare kunne være inne. Var ikke noe gale å være inne for fyttikatta for et fint hus! Huset deres var en gammel låve som de hadde bygget på, knall tøft! Jeg tok ingen bilder av huset, men tror vi skal der snart igjen så kan heller prøve å ta noen i sjul da. På "båltenningen" var det fire andre ungdommer slik at jeg heldigvis ikke ble helt alene, det var Abby, Markus, Abonda, ett navn og et annet navn, eller noe sånn? haha, er ikke helt sikre på navn... De snakte for det meste om folk fra skolen, og siden jeg er ny så hadde jeg ikke peiling på hvem de snakket om. Så jeg bare satt å nikket hele tiden, haha!

 

På Søndag hadde jeg masse lekser, jeg øvde også på prøve, men siden læreren vår forventer at nye elever skal vite hvordan hun har prøver åssån, øvde jeg på feil ting... Hun sa vi skulle ha 8 gloser, helt greit, så jeg plukket ut 8 stk og øvde på dem, men når selve prøven kom så viste det seg at hun skulle plukke ut 8 stk, slik at hver mandag må vi ha lest på 130 gloser! sick! Litt utover dagen skypet jeg og vfamilien med mamma og pappa, de hadde aldri snakt sammen før. Vmor prøvde også seg på å lage komle/klubb/raspeballer, smakte faktisk godt! haha.

 

I dag har jeg ett tonn med lekser! Vet ikke hvor jeg skal starte... + jeg må lage en rapp om mat til i morgen å fremføre den foran hele klassen! FLAUT! 

kule! 


verste jeg noen gang har smakt! 

Innkjøp fra de 2 første ukene

Tenkte jeg kunne vise hva jeg har kjøpt her nede. Ikke akuratt så veldig spennende, men kan være noen synes det? 

Klær:


Skolegenser - 129,-


Jakke fra topshop - 350,-


t-skjorte fra Forever21 - 79,- 


Genser fra vertsfamilien - gave


genser fra topshop - 245,-


topp fra forever21 - 79,-


topp fra forever21 - 104,-


shorts fra american eagle - 175,- 


Bikini fra Victoria secret - 163,-

Ting:


Veske fra forever21 - 203,- 


koffert fra Victoria Secret - 1168,-


tannbleking fra walmart - ca. 400,-


matpakke veske ting - gave fra familien


Iowa Hawkeyes fotball - 79,- 


heat protection fra walmark - 49,- 


neglelakker. Den til venstre er fra sephora - 59,-. De andre er fra Dollar general - 20,- tilsammen.


GHD strekketang fra Sephora - 584,- 


parfyme fra Forever21 - 20,- 

Det var innkjøpene, blogger i morgen. Cya! 

Etter to uker hjemmefra

Tenkte jeg kunne skrive ett innlegg om hvordan jeg har det etter de to første ukene. Jeg har det topp! Jeg har enda ikke lengtet noe hjem. Familien er super, folkene her er supre og været er helt herlig! Jeg har spist opp 3 av 5 melkesjokolader.... savner stratos sjokoladen... (hint, hint), neida. Men jeg kunne ikke bedt om en bedre start på året mitt, cheerleading, venner og masse aktiviteter! Jeg savner selvfølgelig folk, men vi sees jo om 285 dager og i mens kan vi snakke med hverandre på facebook og skype! 

 

Sleepoveren i går var kjempe koselig, vi var 4 jenter + lillesøsterene og lillebroren til Robin! Utorlig søt familie! Vi så filmer og spiste god mat. Vi var egentlig alle helt utslitne etter skoleuken, så vi la oss egentlig litt tidlig. Jeg våknet av meg selv klokken 7, har gjort det hver dag den siste uken. Jeg vekket alle de andre så gikk vi å spiste frokost, og nå er jeg hjemme. 

Planene for dagen er å ta med meg Link ut å leke litt på lekeplassen før jeg skal sette meg ned å pugge på prøve. Må også få vasket ett par klær før det er campfire i kveld hos noen venner av familien! Cyaa! 

 

fossen i Elkader.


Åja, jeg har en subway kun 3 min fra huset mitt! love


ikke spørr hva som skjer med tanna mi en gang! Den ser ikke sånn ut i virkeligheten, bare kamerat som gjorde den drit gul... og ja tar bilder av meg selv! 


fjortiss! 

kjørte gul skolebuss til Robin's hus i går! awesome! 


jentene! fint av meg! 

Elkader

Tenkte jeg kunne vise noen bilder av byen jeg bor i. 


nabolaget. 


huset jeg bor i.


her ser du avstanden fra huset til skolen, huset jeg bor i er det hvite og den murstein dingsen er skolen min. 


byen.


kinoen.

 

cheerleading igjen!

Vell i dag var tryouts for Cheerleading og jeg kom med! Så fra i dag av er jeg en cheerleader! woopwoop!! Treningene kommer til å være tirsdager og torsdager etter skolen også kamper på fredager! Er i supert humør!! så nå skal vi ned å feire med sandwich på Subwayen!! Og i morgen er det sleepover hos Robin, slik at jeg ikke kommer til å blogge i morgen! 

 
søte "lillebroren" min <3 

cheerleading

som sagt var jeg på cheerleader trening i dag, utrolig gøy og alle var veldig positive! Etter cheerleading var jeg med Robin, Laura og Camilla. (Laura og Camilla er utvekslingsstudentene fra danmark og tyskland som jeg har nevnt før). Camilla måtte gå, så jeg, Laura å Robin gikk på bakeriet å kjøpte oss kjeks. Verdens beste kjeks å det er ikke å overdrive en gang! De er verdens beste! Vi satte oss ved elven å spiste. Så kom Josh, vi snakket masse. Så måtte Robin å Laura gå til kirken! 

 


Channel 1

Naa sitter jeg paa skolen. Har modern U.S history, ganskje chill! Naa ser vi channel 1, tv sending vi ser paa hver dag klokken 11:50. Tenkte bare aa oppdatere litt. idag etter skolen skal jeg paa cheerleading trening, gleder meg! De andre utvekslingsstudentene skal ogsaa paa cheerleading! Oppdaterer litt senere!

Ingen bilder siden jeg er paa ipaden!

Hei Norge!

Håper alle har hatt en fin dag i dag, det har værtfall jeg! Været er helt herlig, 35 grader å ikke en sky på himmelen! Nå gjør jeg matte lekser, mens jeg venter på at maten skal bli klar! Som sagt så følger skolen vår Ipad systemet som betyr at alle på skolen får en gratis Ipad. Vi bruker den i alle timer, veldig hendig! men idag skjedde det noe forferdelig... noen har stjålet 20 ipader fra skolen vår.... heldigvis ikke min! synes så sunn på dem som har blitt frastjålet ipadene sine... som sagt, vi bruker dem jo i hver time! men nå må jeg gjøre ferdig leksene mine! CYA!

 


Kun 20 dager til San Francisco, California i dag! LOVE!! <3 <3 

Today!

Hallo! I dag har det igrunn vært ganske chill etter som det er søndag. Vi kjørte over til Wisconsin for å handle på walmart, etter som det bare er en halv time unna oss. Vi handlet først litt mat før vi gikk å spiste på subwayen i prairie (byen walmart ligger i wisconsin), vi har faktisk en subway i byen jeg bor i også! Sjalu? Så etter lunch gikk turen videre til Walmart! Elsker Walmart! De har serriøst alt! Vi handlet litt saker til skolen og til rommet mitt. 

 Litt bilder av rommet mitt. Ikke helt ferdig med det, mangler forsatt en del ting som gardiner å litt forskjellig. 

 

Snakkes i morgen! 

moving time!

I dag flyttet vi inn i huset så nå er egentlig alt veldig kaos her. Jeg har fått tildelt ett stort rom med sorte å hvite vegger, men skal kanskje male det, spørs helt etter hva jeg selv vil. Har pakket ut litt saker å mangler egentlig bare sengen min, stol og litt andre små ting før alt er klart. Jeg gidder ikke legge ut bilde at rommet mitt enda, etter som alt er veldig kaos enda, å ingenting er helt klart, slik at dere må vente på bilder litt lengre! 

 

Jeg har vært med Link i hele dag å bare slapt av! Vi har vært i byen, sitt film, vært på lekeplassen å spist. Veldig koselig! Vi har fått ett skikkelig bra forhold! Må fortelle hva han sa i dag, han er så søt! (han er 3 år og hans egentlige navn er Lincoln) Så han ser på ett bilde av Abraham Lincoln og sier, Hey, there's Abraham Me! Cute! 


noen bilder av meg! hehe

null overskrift

Er ikke så mye å skrive om denne dagen. Var på skolen, det va greit, fikk en del nye venner. Kjørte til Wisconsin å spiste så tilbake til hotellet. Vi fikk beskjed om at vi kunne flytte inn i huset i dag, men velger å heller gjøre det i morgen. Nå har jeg helg, men må fortsatt gjøre lekser! wiiii. 

 


jeg og mamma lagde cupcakes før jeg for! Love you mom! <3 

Første skoledag

Første skoledag gikk egentlig overaskende bra. Jeg møtte opp i auditoriet som jeg hadde fått beskjed om å hørte på rektor mens han gav litt informasjon til alle elevene. Han snakket om at det var veldig mange nye på skolen, og at det skulle være hele 3 utvekslingsstudenter på skolen dette året. Han leste opp navnene til utvekslingsstudentene opp høyt slik at vi måtte reise oss opp å hilse på alle de andre studentene. Etter dette gikk egentlig alt overaskende bra. Alle var veldig åpne på at jeg var utvekslingsstudent, så de spurte meg om masse spørsmål, noe som var greit. Mange elever stoppet meg i gangene å snakket med meg. Utrolig hvor utadvendte de er! Vellykket første skoledag! 

 

Første time hadde jeg two dim. Art som var veldig chill, vi gikk gjennom klassereglene og hvor ting var i klasserommet. Jeg satte meg sammen med Laura, utvekslingsstudenten fra tyskland. Vi snakket å koste oss. 

Andre time hadde jeg design:home/ind hvor vi skal designe hus osv. Det vi gjorde i denne timen var å lage lapper med navnet våres på. Egentlig ganske chill. 

Tredje time hadde jeg modern US history hvor jeg fikk utdelt verdens tykkeste bok! Jeg overdriver ikke litt en gang, den var TYKK!! Vi så litt gjennom boken før vi satte oss på Ipadene (noe vi skal bruke i hver time). 

Fjerde time hadde jeg Food Science 1 hvor vi også laget lapper med navnet våres på. 

Nå til lunch! haha, jeg har ikke ord en gang, du stiller dei i en kø får mat så setter du deg. Jeg hadde avklart med en jente som heter Robin å Laura at jeg skulle sitte med dem slik at jeg bare satte meg litt loner på ett bor å ventet på at de skulle komme, mens jeg ventet kom det tre personer å satte seg med meg å spurte meg om hvordan dagen min hadde vært å slikt, jeg svarte selvfølgelig at det hadde gått greit. Så der satt jeg i Lunchen med fem - seks personer rundt meg som snakket med meg å spurte om jeg ville finne på noe med dem osv en dag. Svarte selvfølgelig ja. 

Femte time var det Global Science som var drit! skal prøve å bytte! 

Sjette time var det study hall noe som er helt likt en fritime. Her snakket jeg med ett par folk å prøvde å lære litt mer med alle de forskjellige programmene jeg har på Ipaden. 

Sjuende time hadde jeg english 2 fikk tildelt lekser med det samme... 

Å tilslutt åttende time hadde jeg algebra 2 awesome lærer så vi bare snakket hele timen. 

 

Slik ser timeplanen min ut hver dag frem til andre semester, men skal prøve å bytte global science. Jeg har ikke study hall hver dag bare annen hver dag, slik at i morgen har jeg PE den timen hvor jeg skulle hatt study hall. 

 

Nå skal vi handle litt småting. Cya! 

Yesterday all my troubles seem so far away

I går var jeg med vmor på en day camp å hadde noen kunstprosjekt med dem så etter på gikk vi til kontoret hennes å snakket med noen folk. Etter på gikk vi tilbake til hotellet å slappet av. Så kjørte vi til Elkader (byen hvor jeg bor). Vmor er med i musikkalen (oliver twist) slik at jeg satt å så på øvelsen. Der fikk jeg også hilse på ett par folk, blandt annen en jente som jeg skal møte første skoledag. Noe som er litt mer betryggende.

 


ipaden jeg fikk fra skolen


slik bor jeg for tiden


sengen min


hotellrommet, sengen dere ser tilhører vmor og vfar

min awesome skaplås! 

meg xD 

 

I morgen begynner jeg på skolen! Ønsk meg lykke til!

First day - med familien!

For dere som ikke har fått det med dere er jeg altså kommet frem til Familien, vi bor på ett hotell i Wisconsin, mens familien holder på å pusser opp huset. Vi bor på samme rom, men jeg har egen seng. I går var jeg på omvisning på skolen og fikk hilse på noen jenter som er like gamle som meg, jeg fikk også hilse på alle lærerene også fikk jeg en Ipad av skolen! Jeg har fått timeplanen min på skolen slik at jeg vet hvilket klasserom jeg skal oppholde meg i de første dagene. Jeg har også fått tildelt skap og skaplås. Det skal også være to andre utvekslingsstudenter dette året, en jente fra danmark og en annen jente fra Tyskland, jeg har enda ikke hilst på dem. Etter at vi hadde vært på skolen, tok vi en rundttur i byen, slik at jeg fikk se butikkene og bli litt kjent. Etter vi hadde vært i byen kjørte vi tilbake til Wisconsin for å så gå på Kino. Det var bare jeg å Shannon (vmor) som gikk på kino, vi så Batman. Utrolig bra film! Etter filmen gikk vi til hotellrommet hvor jeg sovnet i det jeg la meg ned på puten. 

 meg, Vår og Mathilde! søte jentene! 

 

Har desverre ingen bilder fra etter jeg kom... Skal prøve å ta noen i dag! 

vondt i beina!

Da var siste dagen i New York med shopping overstått og guri så vondt i beina jeg har! Shoppet en del i dag også, måtte til og med kjøpe ny bag til å ha med meg slik at jeg kan få med meg alt. Shoppet på mange kjente butikker i dag som Topshop, Victoria Secret, American Eagle, Lush og litt slikt, knall fornøyd med innkjøpene vartfall! Vi var på sightseeing i dag også, vi så brooklyn bridge, frihetsgudinnen, chinatown og twin towers memorial. Jeg reiser i morgen til Iowa for å møte familien for aller første gang! Dette blir spennende. Flyet mitt går i morgen klokken 6 (12 i norsk tid) slik at vi må være ute av hotellet klokken 3 (9 i norsk tid). Kjenner jeg allerede gruer meg til å stå opp! 

Dette innlegget ble skrevet i går kveld, men jeg fikk ikke lastet opp bilder slik at jeg bare bestemte meg for å poste det når jeg kom til familien. Så nå er jeg altså her i Wisconsin på hotellet, for dere som ikke vet det så bor vi på hotell mens familien pusser opp huset slik at vi bor i nabostaten Wisconsin i mens. 

 

Familien møtte meg på flyplassen, jeg tok fly med en jente som hete Silje hele veien. Utrolig greit siden vi mellomlandet i Chicago å skulle videre med ett annet fly. Da vi kom på flyplassen var familien til Silje kommet, men ikke min. Jeg ble først litt lei meg, men så kom de like etter. De måtte vist stoppe på en tissepause på veien slik at de ble 5 minutter forsinket. Familien er kjempe hyggelig og jeg og Link har blitt bestevenner allerede, verdens søteste! Nå skal jeg legge fra meg dataen å være litt sosial med vertsfamilien! Snakkes! 

 
 

First day - New York

Turen min startet klokken halv 4, da var det å få på seg klær, pakke siste rest å stelle seg før turen brakte videre til Sola. Flyet mitt gikk klokken 08:05 slik at vi måtte være på flyplassen klokken halv 8. Pappa reiste med meg til Gardemoen fordi han skulle i ett møte i Oslo samme dag. vi sa hadet til hverandre å felte ett par tårer, så der stod jeg, helt alene... Jeg gikk gjennom sikerhetskontrollen og kom meg frem til gaten hvor jeg møtte en annen jente som også skulle på utveksling (husker desverre ikke hva hun heter, er veldig dårlig med navn), så vi begynte å snakke med hverandre. Etter en stund kom resten av gjengen. Flyturen var lang og vond! Jeg satt på siden av en veldig hyggelig gutt (husker ikke navnet, Jens?), vi snakket mye å fikk egentlig veldig god kontakt. Vi skulle egentlig være i New York klokken 2, men kom ikke frem før 8. Grunnen til dette var at det var uvær i New York da vi skulle lande, slik at hele flyplassen var stengt. Vi måtte derfor lande i Boston for å fylle bensin. Etter en times venting i Boston brakte turen videre til New York. Vi ble hentet på flyplassen av buss som kjørte oss til hotellet. Da var egentlig alle veldig trøtte å slitne så det var bare å finne de du skulle ligge på rom med å legge seg. Jeg kom på rom med en jente fra Sola (Stavanger) og en jente fra Danmark! 

 

I dag har vi vært på sigthseeing i New York å shoppet. Jeg måtte kjøpe meg ny strekketang pga at min ikke fungerte i USA.. Noe som var utrlig trist, men også veldig bra (fikk jo meg ny strekketang). Jeg gikk sammen med Siri, jenta fra Sola som jeg sover på rom sammen med. Det var mye gåing slik at når vi kom tilbake til hotellrommet var det bare å slappe av i noen minutter før du skulle på informasjonsmøte med explorius. Nå er egentlig alle veldig trøtte slik at nå er det bare å lade opp til morgendagen. 

 

søte Julie! komme te å savne deg søte nabo! <3 

Søte gjengen i New York på statuen av Alice in wonderland!

Bussen vi kjørte rundt i! 

Møtte tilfeldigvis denne jenta i New York. For dere som ikke vet hvem det er så er dette altså Andrea, hun går i klassen min hjemme. Snudde meg fordi vi skulle i en butikk og der stod Andrea. Haha, dette kommer jeg aldri til å glemme!! 

 

Jeg har filmet en del og har planer om å lage videodagbok, men nettet er så utrolig treigt her på hotellet slik at jeg ikke gidder å sitte i 4 timer å laste opp en film til Youtube, så til blogg. Slik at det vil dere få først da jeg er ankommet hos familien. 

Forandring i planene...

... jeg drar i morgen alikevell!! Det viste seg at postkontoret her i byen hadde det heletiden. Det var bare litt gjemt! Slik at nå går alt etter planen og jeg drar i morgen alikvell :) Dagen i dag skal gå utpå å pakke, spise biff å tilbringe tid med venner og familie. Flyet mitt letter i morgen tidlig klokken 08:05 fra Sola slik at vi begynner å kjører fra Skudenes klokken halv 5, off... TIDLIG! 


Hva skjer nå?

Heisan! Skal fortelle dere hva som skjer hjemme hos meg nå. Jeg pakker og er klar for å reise med flyet fra Sola klokken 08:05 i morgen så skjer dette... Jeg var som sagt på ambassaden på Tordag og hadde akkurat tid til å få visumet mitt og passet mitt  i tide før jeg skulle reise. Jeg fikk hentemelding i går på at det var kommet, men da jeg gikk ned for å hente den fikk jeg beskjed om at den ikke var kommet dit, slik at jeg fikk beskjed om å komme tilbake i morgen tidlig. Jeg gikk tilbake til postkontoret for å hente det i dagmorges, men det var fortsatt ikke kommet. Ingen vet hvor det er, og det ser ikke ut som jeg får reise til New York på soft landing camp vis ikke brevet dukker opp... UTROLIG KIPT! Har ikke ord en gang på hvor sur og irritert jeg er akkurat nå! Ingen vet hvor posten min er, og ingen ser ut til å bry seg om å finne den. Vi fikk oppgitt en sporekode slik at vi kan spore opp hvor pakken er, men der står det bare at den er innsjekket i Oslo på mandag å aldri utlevert? Vis vi ikke får vite noe i løpet av dagen, blir det ikke noe Soft landing camp på meg. Da blir jeg sendt rett til familien heller. Ikke at det er så veldig gale da, men jeg hadde gledet meg så veldig til New York... :( 

 


hahaha håret!! 

Prosessen

20. Januar - Sendte inn interesseskjema til Explorius.

25. Januar - Intervju! Spørsmål på både Norsk og Engelsk over skype. 

30. Januar - Ble godkjent i utvekslingsprogrammet. 

9. Februar - Fikk tildelt underorginisasjonen ASSE, og den elektroniskesøknaden som jeg hadde 30 dager på å fylle ut, nå var det på tide å få tak i legetime så fort som bare overhode mulig, besøke ungdomsskolen å få karakterer for 9 og 10 klasse (med underskrift), skrive brev osv.

7. Mars - Ferdig søknad

23. Mars - Søknaden ble sendt til USA. Grunnen til at den ble sendt så sent til USA, er at jeg hadde en del mangler i søknaden som måtte rettes opp. 

24. Mars - Informasjonsmøte i Stavanger om utveksling.

30. Mars - mottok faktura.

April, Mai og Juni - Stille fra Explorius.

16. Juli - Fikk vertstamilie i Elkade, Iowa! 

23. Juli - Mottok DS2019 

24. Juli - Fylte ut visumsøknaden

2. August - Ambassaden i Oslo, møt opp tidlig å ta med de nødvendlige papirene.

10. August - Det er nå det skjer, men først skal jeg på Soft landing camp in New York!

13. August - Forsetter min reise til Elkader, Iowa og blir der ett år!


love u guys! 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits