Lappen i IOWA, USA?

Ok, tenkte å lage et innlegg om da jeg tok lappen i Iowa. Jeg viste ikke så alt for mye noe som endte opp med at sertvikatet mitt ikke ble godkjent i Norge... 

 

* Så det første du må er å ta teoritesten som koster rundt $20? Dette bør du gjøre med en gang du kommer til usa, bare fordi du må ha teorien 6mnd før du kan få lappen. 

* Du må også melde deg på drivers ed, dette gjør du gjennom skolen. Det er viktig at du gjør dette så fort som mulig for det tar lang tid. 

* Vis du fyller 18 når du er der nede trenger du ikke å ta drivers ed eller noe? bare teorien tror jeg? en dette anbefaller jeg å sjekke opp fordi jeg er ikke helt sikker.
* Etter du har ventet de 6mnd, kan du gå til biltilsynet i usa, og si du skal ta lappen. Husk å ta me alle papirene dine! etter som alle må bli godkjent! 
* Om du fyller 18 når du er hjemme i USA igjen, si at du vil søke om Full License å ikke Intermediate driver's license. (Det var dette jeg gjorde feil). 
Slik, da skal det være i orden, og du kan ta sertvikatet i Iowa! 
Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits