homecoming!

åhh, denne uken har vært så morsom! Blitt kjent med en hel del nye herlige mennesker! I kveld er det selve homecoming dansen, Robin og Laura kommer i 5 tiden, da skal vi stelle oss, så rundt hall 7 skal vi ut på landet å ta bilder av oss selv. Vi har ingen date, noen av oss.. Jeg og Laura har blitt spurt med på dansen, men vi har takket høflig nei pga at vi ikke kjenner dem i det hele tatt. Dansen begynner klokken 8, skal bli så bra!! Etter dansen skal jeg og Laura på to partyer, vi ble invitert til to så vi klarte ikke bestemme oss for hvilket vi ville på så derfor tar vi å går på begge. Så ser vi hvilket vi liker best. Nå holder jeg på å rydder rommet mitt slik at det blir fint å ryddig til jeg får besøk. snakkes!

we are the champions!

Vi vant powderpuff fotball! Er så sykt glad, vi knuste alle de andre lagene å stakk av med gullet! Noen av dere vet sikkert ikke hva powderpuff fotball er, men skal prøve å forklare det: Powderpuff fotball er rett og slett amerikansk fotball for jenter. Du har ikke låv å takle folk, så vi har 2 flagg rundt magen, å målet er å ta flagget til personen som har ballen og få ballen over linjen som er mål.  

Dette er en video av hvordan powderpuff fotball er. Om dere gidder å se den. 


normal dag på skolen!


powderpuff skjorte + makeup! 

I morgen er det homecomming game! woohooo!! Snakkes!

litt deppa...

I dag har jeg egentlig vært veldig deppa... tror det kan ha noe med for lite søvn eller det med at alle i gamleklassen reiste til spania eller tyskland i dag... er veldig lat i dag, jeg føler rett å slett ikke gleden i dag, men, men.. tror nok alle har en eller annen dag slik som dette, der de savner alt hjemme.. 

 

Her er resten av bildene jeg lovet fra i går: 


I love frappuccino!!!  


De siste to ukene!

ok, nå har jeg ikke blogget skikkelig på to uker, men det har vært så utrolig mye som har gjort at det ikke helt har past seg med å blogge. Jeg var jo en uke i San Francisco, noe som var helt supert! Vi koste oss i masse nasjonalparker, sightseeing og shopping. Utrolig nok shoppet jeg ikke så utrolig mye, var utrolig mange butikker, men klarte og beherske meg selv. Denne uken har gått veldig fort. På mandag var jeg med ASSE (orginisasjonen min) på ett museum, tirsdag hadde jeg skolebilde og cheerleading trening og var med folk, Onsdag var jeg veldig opptatt med lekser, hadde stor prøve på torsdag, Torsdag hadde jeg cheerleading bilder, trening og møte, Fredag var vi å heiet på kamp, Lørdag sov Laura over hos meg og i dag hadde vi flåte bygging, powderpuff trening (amerikansk football for jenter) og et maraton løp.

 

Denne uken er det homecomming week, noe som betyr at jeg kommer til å være veldig opptatt med skoleting siden jeg er cheerleader. Skolen har det sånn at vi må kle oss ut hver dag denne uken. Mandag-PJ day (da kommer alle på skolen i soveklær), Tirsdag-Rock and roll day, Onsdag-Nerd day, Torsdag-bytte om kjønn day (her skal jenter kle seg ut som gutter og gutter som jenter), og Fredag er det homecomming så da kommer jeg til å gå i cheerleader drakten min på skolen. (om dere vil kan jeg prøve å ta bilder fra denne uken slik at dere kan se hva jeg har på meg?) Håper på å klare og legge inn ett par innlegg iløpet av uken, men om jeg ikke får det til, så vet dere at jeg er utrolig opptatt. 

 

Kjøpte meg ny hard-disk, men kabelen jeg fikk med var ødelakt så de skulle bestille ny så fort som mulig, så videoen kommer ikke før neste uke... men, men vær tolmodige! 

 


finaste hotellet jobben te Bryce betalte for!! San Francisco W-hotell! 4/5 stjerners hotell!! 

  

Skal prøve å legge ut flere bilder i morgen, men her har dere litt ivartfall, nå er klokken langt over legge tid!! (2:00) så nå må jeg finne sengen! Snakkes!

må si sorry enda en gang...

Videoen er ferdig redigert og alt, men har ikke nok plass på startharddisken min til å laste den ned... slik at det ikke blir noe videoblogg før jeg har kjøpt meg ny harddisk. Må bare si sorry... Skal heller prøve å komme med et langt innlegg i morgen kveld om San Francisco og de siste dagene! snakkes! 

 


holder på å laste opp video

som dere ser i overskriften så holder jeg på å laste opp videoen, men det tar veldig lang tid... Har en full startdisk, så må slette ett par ting for å få plass, slik at videoen kommen nok ikkje før i morgen, kan hende dere må vente til Fredag eller Lørdag også.. TAR EVIGHETER Å LASTE OPP VIDEOEN!! 

Sorry, sorry, sorry, sorry!

Må bare få si sorry for utrolig dårlig blogging i det siste, har bare vært så mye som har skjedd slik at jeg ikke har hatt tid å blogge. Må bare få si at jeg holder på å redigere spørsmålsvideoen nå, så den kommer en gang i løpet av uken. Tenkte jeg kunne blogge om San Francisco i morgen, så skal jeg prøve å få videoen ferdig til onsdag, høres det bra ut? 


bevis på at jeg har startet å redigere den! tror jeg må ha 3 deler elns, ellers blir den så utrolig lang!


fine meg! 

Skolebildet skal tas i morgen, så trenger litt søvn så jeg ikke får to gigaposer under øynene, snakkest i morgen!

Questions?

Hei, Hei! I morgen reiser jeg som sagt til California å skal være der 1 uke. Så mens jeg er der borte vet jeg ikke om jeg har tilgang til internett så vet ikke om jeg kan blogge. De siste dagene har jeg ikke gjort så mye, vært på skolen, vært me venner osv. I dag skal jeg i bryllup til vmors søster, gleder meg! 

Om jeg får mer enn 30 spørsmål skal jeg svare på videoblogg, så nå kan dere bestemme om dere vil se meg eller bare lese svarene. Kommer til å svare i løpet av søndag - tirsdag neste uke! håper jeg får mye spørsmål! Husk dere kan spørre om alt, men kommer ikke til å svare på spørsmål som ikke passer seg til bloggen. 


nydelig lyn storm, har lakt video av det så kommer nok en gang snart! 


ok overse rotet på rommet mitt, haha!

snakkes snart! 

- spør meg om hva som helst!

Innkjøp fra heaven!

hehe, fin overskrift! ja, da skal jeg vise innkjøpene! Veldig fornøyd med alt! 


truser - Victoria Secret

sminke - Sephora 


Itunes kort til pappa - apple store


lader - apple store


body butter - body shop


Ray bans solbriller - sunglass hut


alarm klokke og ekser - Ikea


inne jogge sko - footlocker


sko - forever21


converse - footlocker


sokker - footlocker


trenings shorts - victoria secret


joggebukse - victoria secret


trenings t-skjorte - victoria secret


trenings t-skjorte - victoria secret


shorts - ?


shorts - american eagel


sånn bukse ting topp - ?


skjørt - urban outfit 


trøye - urban outfit 


topp - urban outfit 


topp - american eagel


t-skjorte - urban outfit 


verdens fineste jakke!! - urban outfit 

topp - urban outfit 


lommebok - urban outfit 

> Hva synes dere om innkjøpene? 

Heaven is a place on earth!

For en fantastisk helg! Har ikke ord! Kjøreturen bort til mall of america er ca 4 timer. På veien stopte vi for å sjekke ut et av husene som har vært med på extrem makeover home edition - STOR FAN! Jeg tok bilde av huset, som dere kan se under :) Hehe, familien heter the gibsen family om noen har lyst å sjekke det ut. Sov halve turen bort så bil turen tok ganske kort tid. Vi stoppet først på Ikea og var der i 4 timer, før turen gikk videre til mall of America!! Første jeg sa når jeg kom inn i byggningen, heaven is a place on earth (himmelen er et sted på jorden). Jeg brukte 4 timer i 1 etasje og da ble jeg ikke en gang helt ferdig i 1. etasje. Vi måtte gå til venninen til Shannon's hus, fordi det begynte å bli så passe sent. Neste morgen gikk vi ut å spiste frokost, så tilbake til mall of america. Tror vi brukte 6 timer eller noe sånt, å da var alt shoppingen gjennomført. Grunnen til jeg ikke var på skolen i går, mandag, var at her har de labor-day (arbeiderenes dag) noe som gjør at vi hadde fri fra skolen. Sov hele veien tilbake til Elkader! 


huset fra extrem makeover - tatt av meg! 


søtt dyr!
heaven!! 

 

Innkjøpene kommer i morgen :) 

helgen!

Kommer til å blogge senere om helgen + innkjøp så hold dere oppdatert! Men nå stikker jeg på skolen. 

 
skolebussen = awesome! 

video fra reisen ned til New York!

flaut, men alt for dere! Sett på 720p for bedre kvalitet! 

First football-game (første fotball-kamp)

Da var første kamp allerede overstått, utrolig gøy å heie på laget, desverre tapte vi med 6 poeng... hadde vi klart en touchdown hadde vi fått uavgjort å da måtte vi heiet i en time ekstra. Begynner å forstå noen av reglene nå, men enda masse som jeg ikke helt forstår? Å heie var utrolig gøy, vi gjorde masse cheer (heiarop) og fikk publikum med oss på mange av ropene! Vanskeligeste var å huske å smile hele tiden å ha hendene på hofta.. sykt vondt i hendene... Har hatt dem som knytteneve på hofta i nesten 2 1/2 time! Og det var helt sykt varmt! Trodde jeg skulle svime av! Men, men alt gikk nå bra til slutt, stolt over laget vårt! 


Cheerleading <3 

Skal prøve å få med meg Laura ut i morgen å ta noen flere bilder ved vannet eller noe sånn, så kommer nok en oppdatering i morgen. 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits