stress...

Nå er klokken allerede 23:00 - norsk tid: 05:00. Jeg skulle egentlig ikke hatt blogget nå siden jeg har så utrolig mye å gjøre for skolen, men bare føler at jeg må, siden det er folk der hjemme som leser bloggen min hver dag. Jeg holder på med min 10 siders lange still om 1. verdenskrig atm... Er veldig spennende, men siden jeg ikke hadde skikkelig begynt på den før i dag var ikke det så veldig gøy. Jeg er på side 7 nå da, så bare 3 more to go! I dag har dagen vært helt syk stress.. vet jeg ikke kan legge meg før minst 02:00 i natt.. fordi jeg har alt for mye lekser! Dagen begynte med skole fra 08:25 - 15:30, så etter skole hadde vi årets første basketball trening! Utrolig gøy, men også veldig mye teknikk etter som jeg ikke kan så mye fra før av. Etter basketball var alledere klokken 6, så da var det på tide med middag. Rett etter middag gikk jeg fra bordet (og takket for maten), og gikk opp for å starte lekser. Klokken 7 - 9 var det drivers ed. Så etter det har jeg sittet her med lekser... Så jeg har enda 4 lekser som jeg må gjøre ferdig før morgendagen + 2 prøver og en presentasjon... Hardt  å gå på skole i USA... 

 

Fikk foressten kjøpt med ny telefon i går. Planen var å handle Iphone 4s unlocked, men de hadde den ikke. Så det ble bare en Alcatel telefon på meg. Men er super fornøyd! Den er veldig bra, eneste jeg ikke liker med den er fremmekamerat. Fikk også handlet meg ett par UGS, nå som vinteren kommer, må man ha varme sko. 

 

Ellers er alt annet bra! Trives veldig godt! I morgen skal jeg sove over hos Laura's host-hjem? haha. Fordi Shannon og Bryce skal på konsert og Link skal til bestemoren, så fant vi ut at jeg kunne sove hos Laura den natten. Så det blir nok bra! Men nå må jeg kommme meg tilbake til Historie stilen min... Snakkes! 

 


kaken vi kjøpte - YOLO!! (se sist innlegg) 


my new phone! - min nye telefon :) 

YOLO

Hei! Har hatt en fantastisk helg til nå. Vi fikk fri på torsdag klokken hall 1. Da var planen å gå å ta teorien, men siden jeg manglet noen papirer, ble ikke det. Senere på kvelden var jeg med, Laura, Renee og Samantha. Vi var først hos Renee, vi skulle se en film, men ingen av oss følgte egentlig med på den. Så fant vi ut at vi skulle gå å kjøpe kaffe. På vei til bensinstasjonen kjørte vi innom bakeriet hvor vi kjøpte en kake. Så kjørte vi å kjøpte oss kaffe og spiste den (YOLO). På Fredag sov jeg hos Laura. Vi gikk til ett haunted house, spøkelse-hus. Jeg serriøst gjennom hele turen. I dag har jeg egentlig ikke gjort noe. Men senere skal jeg sitte inne for Link. I morgen skal vi på Shopping! Skal vise dere hva jeg kjøpte en annen dag. 

ingen bilder, fordi det fungerer ikke akkuratt nå? 

 

 

Hva har skjedd?

Norsk tid: 04:31 - Iowa tid: 21:31 (dag nr. 75)

Liten oppdatering for hva som har skjedd i det siste! 

Fredag: På fredag var jeg syk, så i steden for å ikke gå på skolen bestemte jeg meg for å heller gå to timer senere på skolen. Dette gjorde jeg for å se om det jeg hadde gikk over, men det gjorde det ikke. Jeg hadde feber og følte meg rett og slett ikke i form. Etter skolen var Laura med meg hjem, vi gikk på Subway og spiste før vi senere på kvelden gikk på vår siste cheerleading game. Så nå er jeg ikke cheerleader lengre... Siste kampen på fredag. Var utrolig kaldt men, men, alt for Central! 

Lørdag: Var forsatt ikke i toppform.  Laura byttet vertsfamilie og hun er forsatt her i Elkader, hun bor sammen med en vennine av oss og nå har hun det helt supert! Jeg ble med Shannon og Bryce til en "play dinner" hvor folkene som Shannon jobbet sammen med i town musikkalen var. Jeg var meg Keoton og noen unger nede i kjelleren (plassen vi var) og lekte med lego. FUN! Og damen vi var hos hadde en SLANGE!! en levende slange i ett bur i kjelleren! Skal si jeg var redd! 

Søndag: På Søndag var jeg på Norsk mat festival, her fikk jeg norske kjøttboller, rømmegrøt og masse deilige kaker! Det beste av alt var at nesten alt smakte som Norge! Etter det var jeg med kirken min (går helt frivillig i kirken) og hjalp til på Run for Christ (et maraton løp). Det jeg gjorde var å sitte med Laura, Renee og Samantha og heiet på de som løp forbi. Vi lagde cheers til dem, noe som alle synes var skikkelig koselig! 

Mandag: Starten på en ny skoleuke! Senere var jeg på min første kjøretime! 

Tirsdag: Var først på skolen så etter skolen hadde vi Drivers Ed. Helt ok... er som traffikalt, bare det at du kjører også. Etter Drivers Ed var det volleyball kamp! Det var en black out (alle fra Central kler seg i sort). Jeg malte Laura's ansikt og fikk noen tattoveringer i ansiktet mitt. Var utrloig spendene, men endte med tap til oss...

Onsdag: Pugger og øver til testen i morgen! Grurer meg, men skal ta den på Norsk så håper det går bedre da. Ble også ferdig med Art-prosjektet mitt. 


meg, Nicole og Laura. Her kan du se at jeg malte maskotten i ansiktet til Laura. 


Brittany, Paige, Laura, Amie og meg


Art prosjekt


pumpkin (design prosjekt) 


andre siden av mitt gresskar? (er ikke helt sikker på om det heter gresskar på Norsk? men vi satser på det!) 


Jeg og Robin sin kake til US History! WW1 (1. verdenskrig) inspirert! 

Må bare si sorry for dårlige bilder, men har vært litt slakk og ikke giddet å dra med speilrefleksen overalt! 

Snakkes! 

det siste i bilder!


Ok, det startet med en pakke! Og oppi lå .......


Norsk mat!! så det første jeg gjorde var å....


ta sjokoladen! 


jeg åpnet den...


å......


spiste den, å der var den borte... 

 


men det var ok, fordi jeg hadde en til


så jeg spiste den


så var det ikke mer... :( 


nå øver jeg på bil teorien jeg skal ta på torsdag!! ønsk meg lykke til? 


også vant jeg første plass for gresskaret mitt. 


hehe, fint!


dette var premien jeg vant!


med bilder av alle vennene mine :( jeg gråter fordi det er trist!


men jeg tulla, fordi jeg ikke har noen venner! 


peace out! 

alt annet enn å blogge!

Norsk tid: 03:47 - Iowa tid: 20:47

ok, nå skulle jeg egentlig ha gjort lekser, men siden jeg er så snill så tenkte jeg at jeg kunne blogge litt, ha en liten oppsumering på hva som har skjedd i det siste!

Mandag: gjorde egentlig ikke så veldig mye, gjorde lekser og tilbringte tid sammen med vertsfamilien. 

Tirsdag: Var jeg på cheerleader trening, så etter det ble Laura med meg hjem. Jeg krøllet håret hennes og så gjorde vi lekser. Senere på kvelden var det Volleyball game, det var utrolig gøy, og vårt team vant! Etter kampen gikk jeg og noen andre ned til butikken og handlet oss iskrem, så følgte de meg hjem. Snille folk! 

Onsdag (idag): Var på skolen, gikk hjem, sovnet, fikk besøk av folk som ville ha meg med på Youth Group (kristen ungdomsgruppe), jeg gikk og hadde det veldig gøy! Så nå må jeg gjøre lekser, har sikkert 3 timer med lekser foran meg så får vel egentlig bare starte! 

 
Amie :D 


Sandi, Keaton and Chelsea :D


Laura <3


Ethan, Laura, Rachel og meg :) 
just me!

Iowa tid: 07:26 - Norsk tid: 14:27

enjoy! 

 Ha en fin dag! 

Laura

Iowa tid: 13:23 - Norsk tid: 20:23

Hei alle sammen! Tenkte jeg kunne skrive ett lite innlegg om Laura, siden det er sikkert en del av dere som lurer på ting. 

 

Laura er en utvekslingsstudent fra Tyskland på 16 år. Hun er en av de søteste personene jeg noen gang har møtt, og jeg digge absolutt alt med denne jenta! Jeg vet seriøst ikke hva jeg hadde gjort uten henne her, hun var den første personen jeg virkelig kunne åpne meg til, den første personen her nede som tok initiativ å bli kjent med meg. Hun er min bestevennine her nede, og jeg gjør alt for at hun skal bli i Elkader hele skoleåret, skal fortelle mer om dette senere! Sammen finner vi på alt mulig, vi er blitt så gode venner! Vi har allerede begynt å planelegge besøk til hverandre neste år! Kjenner jeg allerede begynner å grue meg til den dagen vi splittes... Jeg er så glad i deg Laura!  

 

 

Oversatte til engelsk slik at Laura også kan lese! Er ikke mester i å skrive engelsk enda så kan være et par feil innimellom. 

 

Laura is an exchange student from Germany at age 16. She is one of the sweetest people I've ever met, and I love absolutely everything about this girl! I seriously don't know what I'd do without her here, she was the first person I could really open up to, the first person here who took initiative to get to know me. She is my best friend here, and I do everything for her to stay in Elkader the entire school year, I will tell you more about this later! We do everything together, we have become such good friends! We have already begun to plan visits to each other next year! I can't even imagine the day we are going to split, it's gonna be so sad... I love you Laura!

photoshoot!

Iowa tid: 22:23 - Norsk tid: 05:23
I dag kjørte Shannon meg og Laura ut på landet og tok en del bilder av oss, og så snill som jeg er så skal jeg dele bildene med dere! :) 
Begynte foresten på sertvikatet i dag! skal på rådhuset i morgen og snakke om jeg trenger et kurs, men er ikke sikkert siden jeg allerede har øvelseskjørekortet fra Norge med + scooter lappen min. Så om 1 mnd kan det være jeg har lappen! :) 

 

Hva synes du om bildene? 

Oppdatering fra dårlig blogger

Som sagt har jeg det veldig travelt for tiden, har ikke tid til noe lengre... Klokken er snart 1:00 her og jeg holder forsatt på med lekser... I morgen skal jeg stå opp veldig tidlig for å skype med morfar og Aud som jeg ikke har sett eller snakket med siden jeg reiste, 2 måneder i dag! Så det kommer til å være veldig koselig. Ellers så har jeg det veldig bra forsatt. Holder på og jobber med et nytt design til bloggen, men vet ikke helt når jeg kan få laget det ferdig. Jeg tok en titt innom bloggen min og så merket jeg at jeg var veldig lei av designet mitt så jeg fant ut at det var på tide med et nytt. På lørdag har jeg og Laura snakket om å kanskje gå ut å ta bilder, slik at jeg kan lage meg en ny header osv... Men, men det er kveld her nå så må gjøre ferdig leksene å komme meg i seng. Night! Norsk tid: 7:55 - Iowa tid: 00:55 (vil dere jeg skal begynne med og sette tid på innleggene? Kommenter hva du mener)Det var veldig kaldt å heie på fredag! Her ser dere også cupcake-hattene som ble veldig populære!

da var helgen over...

Da var helgen over gitt.. Og det er tilbake til skolebenken i morgen... Helgene går så fort her borte, men, men det er vell sånt at når man har det gør flyr tiden avgårde. På fredag hadde vi vår siste hjemme kamp for denne sesongen, og det var så kaldt! Jeg og Laura kjøpte oss cupcakes hatter som vi hadde på oss i kampen, alle som så oss synes vi var så søte og spurte oss om hvor vi hadde kjøpt dem. Vi fortalte dem at vi kjøpte dem på min vertsmors butikk, noe vi gjorde. Så neste dag hadde det vært syv stykker innom og spurt om hattene! veldig morsomt.. var desverre utsolgt, men Shannon skal bestille flere. Etter kampen kjørte Danielle oss hjem til meg slik at vi kunne skifte klær, etter det for vi ut. Lørdag gikk jeg og Laura ut på middag og resten bare slappet vi av. Så på Søndag tok vi turen til Wisconsin og handlet og spiste på resturang. 

 
Laura og jeg laget cupcakes til Shannon's butikk, og vi kommer i Avisen på tirsdag! :) 


masse forskjellige bilder fra her nede, som eg lånt fra facebook osv.. 

pictures!

Wow, to oppdateringer på en dag! Stolt! I dag har jeg laget cupcakes for Shannon's (vertsmors) butikk. Det var kveldsåpent i byen i dag så derfor hadde vi cupcakes vi delte ut i butikken. Vi tok også cheerleader bilder i dag. Vi tok for cirka 2 uker siden også, proffbilder. Men siden det var en jente som ikke var til stedet da vi tok dem sist. Tenkte jeg kunne dele noen med dere! 


min cheerleader button


homecoming 


Beautiful!
 Snakkes! 

Hei Norge!

Jeg vet jeg har vært utrolig dårlig på å oppdatere bloggen i det siste, men det er bare så mye som har skjedd i det siste. Masse ting som har fåregått på skolen og masse ting som har fåregått her med V-familien. Jeg skal nå lage cupcakes for Shannon, hun skal ha dem med seg på jobb i morgen slik at hun kan dele dem ut. Og siden det nærmer seg halloween, blir det halloween cupcakes. Har egentlig ikke tid til å blogge nå. Så vi får snakkest i morgen eller noe sånt! 

 Bildet er av meg og Laura, må få unnskylde at det er feil vei, men jeg poster dette på ipadden!

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits