2012: året som gikk

Januar! 

Fikk nytt rom

Søkte meg inn som utvekslingsstudent med explorius og ble godkjent

Februar!

Cruise med mamma og pappaMars!

Tilbrakte masse tid sammen med venner.

April!

Var veldig sunn, masse frukt og grønnsaker. Mai!

17. mai selvfølgelig!

Juni!

Mamma, pappa og jeg dro opp til morfar og Aud. Juli!

Min bursdag!Fikk vfamilie!!

August!

Selgte scooteren og Ipaden min
Hadde avskjedsparty

 

Reiste til New York, så videre til vfamilien

September!

Mall of AmericaDro til California med vfamilien.

Oktober!

Opplevde en Amerikansk Halloween.

Startet basketball

November!

Kjøpte meg ny mobil

Så presidenten.Desember 2012

feiret jul i Kentucky!Godt nytt år alle sammen! 

 

snøØØøøØØøØøØøØØøø

Så vi fikk ferie på Onsdag fordi det var meldt snøstorm på Torsdag. Ikke akuratt hva jeg ville kalt en snøstorm, men snø ble det! Så vi hadde to dager ekstra feri. På Søndag reiser vi til Kentucky, noe som jeg gleder meg veldig til! Har faktisk bare møtt moren og faren til Bryce, så skal bli spennende å møte hele slekten hans. Ellers hadde jeg ikke så mye mer å si... Å vist jeg ikke får blogge før jul så vil jeg bare si God jul! Håper alle får alt de ønsker seg til jul :) 

 


som dere ser har jeg vært flink å måke snø! 


Den ene bilen er helt dekket med snø! 

Dere skjemmer meg ut!

Dette er ett innlegg for familien! 

 

Tusen hjertelig takk for flotte gaver og kort! Hjemlengselen hjem blir stor når dere gjør det. Dere er de beste! Savner dere alle utrolig mye! Masse klem til Tante Mona, Kurt, Tante Kari, Maria, Andreas, Elina, Onkel Svein Erik, Onkel Ole Henrik, Vibeke, Sofus, Farmor, Farfar, Morfar, Aud, Hellen, Damion, Simon, mamma og pappa. 

 

Verdens dårligste...

Ok, jeg vet jeg har vært den værste bloggeren... Jeg skulle liksom være den flinke utvekslingsbloggeren som blogget hver dag, men nå har jeg blitt en av de kjedelige utvekslingsbloggerene som jeg selv har irritert meg over... Må bare si jeg er veldig lei meg, og skal prøve å blogge mer.

I helgen hadde vi min første amerikanske julefeiring. Vi feiret tidlig med Shannons familie siden vi skal feire jul med Bryce sin familie. Vi skal til Kentucky! Enda en stat jeg kan krysse av at jeg har vært. Fikk foresten de søteste gavene, har verdens beste vertsfamilie!

Ellers har jeg hatt prøver osv.. Kommer til å bli utrolig glad når denne uken er over, alt for mye prøver! Spilte basketball kamp på lørdag hvor vi vant 28-9. Har enda en basketball kamp i dag, håper på å få spille i mer enn 2 min... Haha! Men, men, er man ikke god, så er man ikke god.Må også få takke Morfar of Aud for ett veldig fint julekort! Betyr utrolig mye! Veldig glad i dere!

 

early xmas! 
Gavene til nå! :) 

photoshoot!

Hei, hei! I dag har følelsene gått i berg og dalbane her borte. Vet ikke hva som skjer, bare det at humøret mitt er helt på jordet.

dagens qwote: You never know how strong you are, until being strong is your only choice. 

 

Ellers tenkte jeg at jeg kunne vise noen av bildene fra photoshooten som vi hadde på Søndag! Er veldig taknemelig for at de ville ha meg med på familiebildene deres! Er så utrolig glad i dem!
Virkelig overgått meg selv!

Har postet 2 innlegg på under 1 uke! må si jeg faktisk er veldig stolt! neida... beklager masse for at jeg ikke blogger så mye, men som sagt har jeg så utrolig masse som foregår med tanke på basketball, skole, venner, drivers ed, vfamilie osv... Blir kanskje litt kjedelig å vente til jeg blogger, men jeg har rett å slett ikke tid. På mandag starter øvingen til semestertest! Noe som betyr øving, basketball, søvn, øving, spise, søvn! Heldigvis er vi ferdig med drivers ed på tirsdag så da trenger jeg ikke legge av tid i kalenderen min til det! 

 

Denne uken har vært travel, kanskje en av de travleste! Stod opp klokken 5am (morgen) i dag, så på drivers ed fra klokken 6am-2pm... Har aldri vært så død i hele mitt liv! Nå bare slapper jeg av, tenkte meg snart i seng siden jeg må tidlig opp i morgen igjen for basketball. 

 

Har fått timeplanen min for neste år! JEG ELSKER DEN!!! 

Har bare ett kjedelig fag! 

 

Lørdag var topp, vi spilte bortekamp (fikk nesten 2 mål!), så gikk vi til Renee fordi jeg måtte hente noe, Renee hadde folk å vi så en film, hadde det topp! koselig kveld med koselige folk! 


meg, Laura, Roach og Renee!


Laura, Roach og meg! 


dette bilde er fra drivers ed i dag! Trøtte jenter! Laura, Nicole og meg :) 

Chill søndag!

åh så herlig det er med søndag! Elsker det! I dag skal jeg være lat og bare ligge i sengen min å se film! Har allerede gjort alle leksene mine så nå er det bare å slappe av! I går hadde jeg plane fra klokken 7 om morgen til halv 1 om kvelden! så er egentlig veldig utslitt. I morgen er det ny basketball kamp, så dette blir spennende! Vet ikke hva mer jeg kan si. 

 


å jo da! 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits