Fiffit.no

Hei på deg. 

 

Jeg tenkte jeg kunne tipse dere om en nettside her på bloggen og den nettsiden er fiffit.no.

Fiffit.no er en motenettside som selger merkeklær for både kvinner og menn for en rimelig pris. Du kan finne kjente merker som Diesel, Prada, Gucci og Calvin Klein (morsomt fakta: viste dere at prom kjolen min var fra Calvin Klein?) og mange flere. Jeg anbefaler alle som er interessert i merkeklær å ta turen innom.

 

Du får også frifrakt om du bestiller for over 750 kroner så det er bare å handle.

 

Her ser dere en liste over noen av tingene jeg likte veldig godt fra fiffit:

 


Jeg elsker jakker å falt egentlig pladask for denne jakken med en gang jeg så den. Jeg synes den er skikkelig kul og veldig enkel å kaste på seg om du skal ut en kveld.

Jakken er i merket Diesel og koster 599 kroner. Dere finner jakken >HER

 
Denne lommeboken var også en ting jeg virkelig elsket med første øyekast. Fargen er helt perfekt for meg og jeg liker at den er veldig enkel, men lekker. 

Lommeboken er i merke U.S. Polo og koster 499 kroner. Du kan finne lommeboken >HER<

 
Disse skoene er sykt tøffe. Akkurat slike sko jeg har sett etter i lang tid. De minner meg veldig om Amerika, det er sikkert pga hvit, rødt og blått og stjernen på siden eller noe. 

Skoene er i merke Ana Lublin og koster 499 kroner. Du kan finne skoene >HER<

 

//:Sponset innlegg - 100% ærlige meninger://

mine favorittfilmer

10. Easy A

Kom ikke som en overraskelse for mange av dere at Easy A er på min topp favorittfilm liste. Jeg synes Emma Stones er en fantastisk god skuespiller som virkelig gjorde en utrolig god jobb i denne filmen. Jeg har sett denne filmen mange ganger, og er fortsatt ikke lei. 

 

9. Pitch Perfect

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte med denne filmen. Den er så sykt bra, har sett den minst femten ganger på mindre enn 4 måneder. Jeg kan alle sangene og nesten alle replikkene. Jeg synes den er døds morsom å ler hver eneste gang Fat Amy sier noe. 


8. Dear John

Verdens triste film, jeg gråter hver gang jeg ser den. Den er utrolig gripende og rørende og får alle jenter til å lengte etter kjærligheten. 

 

7. Charlie St. Cloud

Denne filmen er også en film jeg gråter av hver gang. Er Zac Efron i en film, er den dømt til å bli bra. Den er veldig lik Dear John i grunn, så kom sikkert ikke som et sjokk at denne var på min topp liste heller. 

 

6. John Tucker Must Die

Definitivt min favoritt jente film! Den er morsom, romantisk og dramatisk, hva mer kan du ha i en film? John Tucker er super hot og blir bare hottere ut filmen, har du ikke sett den, bør du gjøre det!

 

5. Iron Man 3

Så denne filmen på Søndag og den havnet veldig i smak hos meg. Jeg er ikke så veldig glad i action, men siden jeg hadde sett Iron Man 1 og 2, følte jeg at jeg måtte få med meg denne også. Det blir nok enda en gang på kino for meg i løpet av uken!

 

4. The Hangover 

Trolig en av de morsomste filmene jeg har sett. Hvem elsker vell ikke å se folk dagen derpå? Denne filmen kan få meg i god humør uansett hva det måtte være. Ler meg i hel! Er du lik meg og liker en god latter, ta en titt på denne siden HER og les om de ti morsomste filmene noensinne.

 

3. This Is 40

Fantastisk morsom film. Lurer på om det er slik når du blir 40? Håper ikke det! Uansett en utrolig god film og klarte å komme opp på en god 3. plass!

 

2. Here Comes the Boom

Andre plassen går til en utrolig bra film som fikk meg til å gråte av lykke ett par ganger, men ikke nok med det, fikk meg til å le helt utrolig masse. Dette er en av filmene du får den god følelsen av etter du har sett den. Veldig bra film!

 

1. American Pie

Første plassen gikk til ingen andre ringere enn American Pie. Jeg snakker ikke bare om en film, men alle filmene. Jeg kan ikke velge en favoritt fordi alle er like bra og jeg ler like mye i alle. De er utrolig morsomme og står veldig sterkt på en første plass hos meg!  

 

been there, done that!

Hei, kom på at på spørsmålsrunden jeg hadde for 6 mnd siden så fikk jeg ett spørsmål om jeg kunne vise steder jeg har vært. Dette er ikke alle steder jeg har vært, men noen. Enjoy!


London                                                 New York                                              San Francisco


Spain                                                     Portugal                                              Hellas


Egypt                                                   Monaco                                                Italia


Frankrike                                              Minnesota                                           Texas

Q: Har du vært noen av disse stedene, eller ønsker å dra dit? 

Min Iphone

Tenkte jeg kunen vise litt hvilke programmer jeg har på Iphonen. 


slik ser da fremsiden ut. 


i den første mappen tidsfordriv finner vi ting som 

Dream Talk: denne appen bruker jeg hver natt, synes det er utrolig morosomt å høre på seg selv om natten. Har merket at jeg ikke snakker i søvne, men av og til kan det komme et par merkelige ord. Jeg har selv bare lite versjonen, slik at jeg bare kan høre meg selv i 3/4 timer, før den skruer seg av. 

Oversetter: er en utrolig hendig app, trenger ikke gå på safari for å få oversatt noe. 

Shazam: brukes når du hører en sang, eller har dilla på en sang, men ikke husker hva sangen heter. Du holder inne en knapp synger eller tar opp fra radioen, og så finner du ut hva sangen heter. Genialt. 

Bsafe: anbefaler jeg alle til å laste ned. Er en voldtekts alarm som kan sende ut sporing etter iphonen og ringer dine kontaktpersoner. Så om du føler deg skremt en dag du skal gå hjem alene, skru på denne appen.

Endomondo: har jeg enda ikke fått prøvd ut. Den skal holde styr på treninga di. 

Big Day lite: brukte jeg mye før, men nå har jeg slettet den.

Awesome Cal: er utrolig hendig for meg, jeg skriver ned alle avtaler i kalenderen min på Iphonen, og med denne Kalenderen er det utrolig lett å få en oversikt over hva du skal i ukene fremover.

Frukt.no: er en app som har med frukt å gjøre, kan vise deg hvordan du kan spise 5 om dagen og finne oppskrifter, å fakta om frukt. 

Alarm: er slettet, likte den egentlig ikke så godt. 

Kik: er utrolig hendig, om du sitter hjemme eller er koblet på Wi-fi kan en person, som har den samme appen, snakke med deg. Akkurat som melding, bare du ikke bruker penger. Utrolig bra, bruker den ofte! 

TVGuiden: er serr en app alle må laste ned, vertfall alle TV slaver som meg selv! Her holder jeg styr på alle program, serier, filmer som blir vist på TV. Her kan du lese om programmet, serier eller filmer og du kan få alarm på når programmet ditt begynner. Elsker den! 

DaysUntil: er programmet som har erstattet Big Day, grunnen er at på denne kan du ha flere arangemanger, uten å betale noe for det. Kult å se hvor mange dager det er til enkelte ting. 

 

På verktøy har jeg bare programmer som jeg ikke bruker, som følger med Iphonen.

 


I mappen sosialt kan vi finne:

Twitter: som jeg egentlig bare bruker på mobilen.

Bloglovin: der jeg holder oversikt over de bloggene jeg følger, hvem som har blogget og hvem som ikke har blogget, anbefaler alle som leser blogger å få seg bloglovin, eller andre programmer som kan følge blogger, for det er utrolig hendig i lengden. Før gikk jeg innpå alle bloggene jeg leste hver eneste dag, men nå bruker jeg bare bloglovin. 

Facebook: håper jeg alle har.

Instagram: utrolig bra bilde program! Nesten likt facebook, bare denne poster bare bilder, så kan du skrive under, å følge dine venner. 

Viddy: er et program jeg ikke har forstått meg noe på, er et program likt instagram bare her er det video og ikke bilder? 

 


Mappen spill har egentlig bare kjedlige spill i seg:

Temple Run: var utrolig hekte før, men da jeg ikke klarte å slå rekorden min (3 mill) ble det kjedelig. 

New York: er et spill jeg ikke har prøvd.

Water? free: er et spill der du skal prøve å få vann til et badekar, blir utrolig vanskelig på slutten, men jeg har mestret det. 

DiamondDash: er spillet jeg spiller nå for tiden, dette er faktisk det gøyeste spillet jeg har spilt. 

 


I mappen random kan vi finne:

P Tracker: som holder styr på mensen min. Anbefaler alle jenter å ha. 

Finn iphone: har jeg i tilfelle jeg mister Iphonen, så kan jeg spore den å finne den.

Evernote: bruker jeg til å sende bilder fra Iphonen til Macen. 

Wallpapers: har fine bakgrunner til Iphonen. 

Rimipluss: bruker jeg om jeg skal handle til noe, å trenger en liten oversikt om hva det vil koste til sammen. 

Yr.no: app som viser hva været er.

Pixlromatic: brukes ikke, men er et redigeringsprogram. 

fast camera: tar bilder utrolig fort. Tar masse bilder så kan du velge hvilket du synes ble best.

 


I mappen musikk kan vi finne:

GarageBand: som er en tidsfordriv app. Har hatt det utrolig gøy med denne appen i lengden. 

Spotify: bruker jeg når jeg trener, på bussen, når jeg går hjem osv. Musikk app. 

Itunes: laster jeg inn lydfiler fra læreboka på skolen i Samfunn. Bedre å høre, enn å lese. 

Songify: app som lager sanger. Du kan ta opp mens du snakker så setter den på musikk og legger på effekt på stemmen din. KULT

 

Dette var Iphonen min. 

 

scrapbooking

Hei, hei! Lenge siden sist :) 

 

Som sakt er det jo veldig lenge siden jeg har blogget. Har egentlig ingen god grunn uten om at jeg ikke orket, lat! er helt ferdig med søknaden og den er sendt tilbake med det jeg manglet, så nå er det bare å vente på svar fra explorius! glede! 

 

Ellers i dag tok jeg frem scrapbook sakene mine å begynte å tulle litt, printet ut et par bilder å limte dem litt her og litt der. Tok ikke bilder fordi jeg rett og slett ikke orket å finne frem kamera, lader, overføringskabel og macen, nok et bevis på latheten min! 

 


bildene ovenfor er fra selvbiografien som jeg lakte for 2 - 3 år siden. haha! blir flau! 

- Scrapbooker du også? 

Jordskjelv?

Heisann!

Fikk tilbake søknaden min pga at det var en del ting jeg ikke hadde med. Nå må jeg ta flere sprøyter... og jeg som hater sprøyter... 

 

Ellers i dag har det vært en laaang dag, åtte timers teori, fotball trening og nå har det vært jordskjelv som målte 3,4 på richters skalaen. Jeg merket ingenting, men folk har spamet hele facebook og nå kom det nettopp på nyhetene. KULT, følte karmøy var skikkelig spessiell nå altså! hoho! 


tommelen opp for jordskjelv! 

 

- Kjente du jordskjelvet? eller har du opplevd et jordskjelv før? 

 

vinterferien

Når jeg var på cruise i vinterferien hadde vi ikke nett slik at jeg ikke fikk blogget, men jeg skrev hver dag om hva vi gjorde. Om dere ikke vil lese det skjønner jeg jo, er jo veldig langt, men kanskje noen har lyst? 

 

Ankomst

Vi reiste hjemmefra klokken hall 8 fredagsmorgen og ankom Barcelona klokken 22.30 fredagskveld. Været var helt ok, ikke for varmt, men heller ikke for kaldt. Siden vi var så trøtte etter den lange reisen, så gikk vi bare til hotellet å sjekket inn å la oss.

 

Dag 1

Dagen startet med en frokost på hotellet. Etterpå gikk vi opp for å pakke og gjøre klar til at vi skulle på Cruiset. Vi fikk heldigvis lov å legge koffertene i lobbyen slik at vi kunne se byen nærmere uten å dra med oss 3 store kofferter. Vi tok en guidet tur rundt om i Barcelona og fikk se; Segrada Familia, Park güell, stadion til Barcelona og mye mer. Arkitekturen i byen var helt ekstrem, alt var så detaljert og flott! Etter turen tok vi oss en runde på et SYKT STORT kjøpesenter, og i en gate med masse butikker. Vi kjørte til Norwegian Jade (båten) klokken 3, der vi innsjekket all bagasje og fikk registrert oss i systemet. Når det var klart var det bare å slappe av å ta seg en kikk rundt om i båten.

 

Dag 2

Mamma og pappa stod opp klokken 8 for å dra å spise frokost, men siden jeg ikke er et morgenmenneske fikk jeg sove i en time ekstra. Denne dagen skulle ikke båten innom noen steder så vi var ?on sea? hele dagen. Om kvelden var vi og spiste på Tepanjaki, og etter på var vi på magi show. Pappa og jeg fikk være med i showet J haha! BTW: vi så spekkhogger og delfin/tunfisk.

 

Dag 3

Vi var også ?on sea? hele denne dagen også, vi kikket litt rundt om i båten, spiste og var med på aktiviteter som Bingo og golf. Etter middagen var vi på show, der passasjerer fra båten deltok i en karaoke konkurranse og vi i publikum fikk lov å stemme hvem som skulle vinne. Utrolig flinke folk! Vi la oss tidlig slik at vi kunne starte dagen tidligst mulig.

 

Dag 4 

Denne dagen ble pappa hele 45 år! Dessverre var han ikke helt i topp form, så vi fikk ikke feiret han så mye. Denne dagen ankom vi Portugal, Madeira. Utrolig søt by! Vi gikk i land klokken 9:00 og fikk se Monti (kirke), botanic garden of Madeira, Jesus statu og ett av Chrimstiano Ronaldo sine ferie hus (for dere som ikke viste det, kommer Ronaldo fra denne øya).

 

Dag 5 

Vi ankom Tenerif klokken 08:00. Planen var å se hvaler, men siden pappa var syk måtte vi stå over. Dagen var ikke så spennende, vi var på båten hele dagen å valset litt rundt omkring. Om kvelden deltok vi på deal or no deal, som vi ikke vant på? Tok en tidlig kveld.

 

Dag 6 

Denne dagen var vi på Lanserote. Denne dagen gikk vi i land og fikk shoppet litt. Vi møtte noen koslige norsker når vi var i byen og bestemte oss for å spise middag sammen med dem. Vi bestemte oss for å spise på den Asiatiske restauranten, der vi fikk sushi og wok, love! Avsluttet den koselige kvelden med en drink i baren.

 

Dag 7

Denne dagen var vi on sea nok en gang. Er ikke så veldig mye som skjer på båten lengre, så jeg og pappa bestemte oss for å spille litt. Vi startet med deal or no deal, der vi vant et gratis ?flaxlodd?, som vi ikke vant noe på... senere om kvelden gikk vi å spilte bingo, der jeg var 45 dollar! WOHOO! Om kvelden så jeg Cowboys and Aileens, en film jeg faktisk likte veldig godt. Senere gikk vi på resturante å spiste. Er så lei av å spise, følte det var det eneste vi gjorde?.

 

Dag 8 

Ankomsten til Madrid. Det var utrolig godt å komme tilbake til Madrid, var der en gang som 9 åring og trives veldig godt der. Madrid er en fantastisk by som jeg kan oppfordre alle å reise til. Vi shoppet, spiste? og hadde mye godt humør. Tror vi var i byen i 5 timer, eller noe sånt. Når vi kom tilbake til båten, gikk filmen barnepiken på tv. Jeg å mamma ble helt oppslukt i denne filmen, love! Senere ble det mat, igjen.. Deretter magi show!

 

Dag 9

Også denne dagen var vi on sea. Var helt utrolig vær så vi benyttet dagen til å få litt farge, som ikke gikk på meg? lik hvit fortsatt! Dagen var i grunn veldig koselig, vi chillet ute ved bassenget å spiste grill mat. På kvelden fikk vi bestille bord på den franske restauranten, der vi fikk servert utrolig god mat! Om kvelden igjen var det crew show, der de ansatte holdt show for oss. Helt utrolig mange tallenter de hadde! Kvelden ble tatt tidlig på grunn av hjemreise neste dag.

 

Dag 10

Da var tiden for hjemreisen kommet. Måtte stå opp i 7 tiden for å rekke å spise frokost. Vi forlot båten rund 9 tiden. Kom til flyplassen å måtte vente i noen timer? Flyet gikk fra Barcelona, Sveits så Oslo. Ankom Oslo klokken hall 12 pga forsinkelser.

 

Hjem

Måtte stå opp i 6 tiden for å nå flyet som skulle ta oss til Haugesund. Ankom flyplassen rundt 8 så kjørte mor meg rett på skolen. 
Dette var da turen min i vinterferien sammen med mamma og pappa. 

- Hvor var du i vinterferien? 

Naturfag...

Har jo naturfagprøve i morgen så dagen har stort sett bestått av å øve.. Gleder meg til den er over! Ellers reiser jeg fredags morgen, kan prøve å legge inn et innlegg i morgen, om jeg ikke har det altfor travelt. 

- reiser du også bort i ferien? hvor? 

kommer til å savne deg

Snart kommer beste jenta, Karoline over. Gleder meg! Hun reiser i morgen og kommer ikke hjem før fredag, dagen jeg reiser. Så derfor fant vi ut at det hadde vært koselig å finne på noe. 


<meg og Karoline>
- Tilbringer du også tid med dine venner? 

Endelig helg!

Endelig er det helg, og ikke nok med det, så er det bare 6 dager til Barcelona!! gleder meg som en liten unge!! Ellers i dag har jeg tatt en Slep test som skal se hvor mye du kan i engelsk? haha

Om litt kommer Thomas, Armend og Julie opp til meg!


<Fredric, Andrea, Armend, meg og Jacob Adrian> på skolen i går! 

- Planer for kvelden? 

Selskap

Heisann!

Nå stikker jeg veldig snart til onkelen min for å feire 40 års dagen hans :D Skal bli herlig og chille med den søte familien min. 

Etter selskapet må jeg finne frem Tysk boka å øve på gloser. Læreren gav oss 69 gloser til i morgen, men med litt god snakk fikk jeg henne til å bare gi oss 30. Flinke meg! 


mobil bilder xD 

See yaah! 

Universe

Mandag igjen og starten på en ny uke.. Den eneste dagen som er værre en mandager, er Søndager. Orker ingenting... Planen var å trene, men orker ikke.. latskap, nok en gang! Uansett, grunnen for overskriften er at vi har som prosjekt på skolen og velge et tema innen for universe og min gruppe er snart ferdig! Er super fornøyd med alt, og gleder meg til å fremvise den for klassen. 


- Har du noen gang hatt et prosjekt som du gleder deg til å fremføre? 

vær så snill...

.. la det slutte å snø!

Jeg kan rett og slett ikke fordra snø! Ok, det er helt greit i 2 - 4 dager, men snø skal det være i desember, ikke i Februar. Snøen ødelegger humøret mitt og lysten til å gjøre noe. Har rett å slett bare lyst til å sove 24/7... Så i dag skal jeg bare chille å lade opp til ny skole uke i morgen.

Hadde forresten en super koselig kveld i går, med noen herlige mennesker! 


Fjååårtis! 

Ha en forsatt fin søndag! 

Min første mobilblogg..

.. Noensinne!
God morgen herlige mennesker!

Ligger i sengen og vurderer om jeg snart skal stå opp.. Latskap! Orker ikke skive så langt innlegg, bare tenkte at jeg skulle oppdatere bloggen med noe fra i dag :-D

Veldig random bilde fra mobilen.

- Håper alle får en riktig god lørdag! 

Gleder meg til...

.. Cruise 17. Februar! Barcelona - Funchal - Santa Cruz De Tenerife - Arrecife - Malaga 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits