Lappen i IOWA, USA?

Ok, tenkte å lage et innlegg om da jeg tok lappen i Iowa. Jeg viste ikke så alt for mye noe som endte opp med at sertvikatet mitt ikke ble godkjent i Norge... 

 

* Så det første du må er å ta teoritesten som koster rundt $20? Dette bør du gjøre med en gang du kommer til usa, bare fordi du må ha teorien 6mnd før du kan få lappen. 

* Du må også melde deg på drivers ed, dette gjør du gjennom skolen. Det er viktig at du gjør dette så fort som mulig for det tar lang tid. 

* Vis du fyller 18 når du er der nede trenger du ikke å ta drivers ed eller noe? bare teorien tror jeg? en dette anbefaller jeg å sjekke opp fordi jeg er ikke helt sikker.
* Etter du har ventet de 6mnd, kan du gå til biltilsynet i usa, og si du skal ta lappen. Husk å ta me alle papirene dine! etter som alle må bli godkjent! 
* Om du fyller 18 når du er hjemme i USA igjen, si at du vil søke om Full License å ikke Intermediate driver's license. (Det var dette jeg gjorde feil). 
Slik, da skal det være i orden, og du kan ta sertvikatet i Iowa! 

Manater, delfiner, alligator, kakkelakker og mye mer

Vell nå tvinger pappa meg til å blogge, jeg er så lat, jeg vet. Er ikke at jeg ikke har hatt tid til å blogge, men er bare så lat at jeg ikke har giddet. Nå er vi ankommet feriehuset vi har leid her i Florida, det har 2 soverom, 1 stue, 2 bad, 1 kjøkken og pool! Huset ligger i byen Cape Coral som ligger mellom Miami og Orlando. Siden vi kom til feriehuset har vi hatt invasjon med kakkelakker!! æsj, de er så utrolig ekle. Ellers har alt gått bra. Vi har vært mye på stranda, shopping og rett og slett bare slappet av også har vi jo selvfølgelig spist mye og god mat! Det er vel det som har skjedd, men skal fortelle om hva jeg gjorde i dag, for dette er faktisk spennende! 

 

I dag var det tidlig ut av dørene for å så kjøre til Everglades hvor vi kjøpte en tur med sånn vind båt. Først så vi delfiner, de er så søte! Etter det tok vi turen inn i sumpen. Først gikk vi veldig sakte, så peiste han på og det gikk så utrolig fort innover den trange skogen. Da vi ankom første sumpdam (vet ikke hva jeg kan kalle det, men det var akkurat som en liten dam inni der) møtte vi en alligator, det var ikke så veldig stor, noe som mamma var super glad for, hun satt å pinnholdt i meg hele turen for hun var så utrolig redd. Vi så også noen vaskebjørner der som de gav mat til og greier. Da vi skulle videre, ville ikke motoren starte igjen, så der stod vi i midten av en sump med en alligator svømmende ved siden av oss. Heldigvis kom det en annen båt å hentet oss en halvtime etter, det var like før jeg kastet mamma til alligatoren for hun brakte til seg så mange mygg. Vi så to alligatorer på hele turen, og that's it. På veien tilbake fikk vi besøk av en pelikan, den landet rett framfor meg og mamma, vi kunne sikkert tatt på den om vi strakte ut handen, men det gjorde vi jo ikke, let's face it, jeg og mamma er jo noen pingler. Og ja, mens jeg husker det, pappa holdt en alligator, min pappa, he-he! Da vi skulle tilbake til Cape Coral stoppet vi på en strand, den var super pen! Vi badet ikke bare gikk ut på moloen hvor vi så flere delfiner og floridamanater som jeg aldri i hele mitt liv har sett før. Det var veldig fasinerende. Så stoppet vi innom et kjøpesenter fordi mamma skulle kjøpe seg en veske som hun synes hun fortjente etter å være med på alligator safari. 

 

Vell nå sitter vi egentlig bare her på ferie huset å slapper av igjen. På fredag går turen til New York City, og neste onsdag er det hjem! Snakkes sikkert en gang til før jeg reiser hjem, men jeg vet ikke hvor lat jeg kommer til å være framover. 

 

 

Pappa som filma når vi kjørte båten, gikk også mye fortere! 

 Pappa er jo reine Gator manen! 


Noen andre fikk besøk, han ville jo bare si hei. 


Hei på deg


Den var ikke super stor, kanskje 1 meter.


Mater vaskebjørner han. 


Poserer for meg


Hei


Pelikan 


Hade


Delfiner


stranda


Manatene 


fine delfinen
Guri hvor mye jeg har savnet mammaen min! 

oppdatering!

Hei guys! 

 

Som dere sikkert har fått med dere er jeg reist fra Elkader nå. Det var utrolig trist å dra derfra og jeg savner alle allerede.. Men, men. Nå er jeg i Florida med mamma og pappa, vi har vært her i 4 dager nå og skal videre til en annen plass i Florida i morgen. Vi har også vært i Chicago, noe som vi synes var utrolig gøy. Ja nå skal jeg ikke fortelle om hele reisen, jeg kan heller legge inn noen bilder. 


meg og hotellet mamma og pappa bodde på i Elkader. 


meg og pappa foran Elkader 


Renee, Lincoln og meg


Renee, Link og meg, igjen


Meg, pappa og mamma, på field of dreams i Iowa. 


Shannon, Link og meg på mississippi museum. 


mommy and me 


meg og mamma sitter langs veien å synger barnesanger


meg og mamma i Chicago (bakgrunn)


flotte foreldre


mamma og meg igjen, pappa endte opp me kamerat så han har tatt alle bildene. 


Hard Rock Cafe


Fikk meg nye briller


Såå var vi i Florida, Disney World!! 


såå var vi plutselig i San Fransico igjen. Neida, er bare et bilde ;) 


Besøkte Norge! spiste skolebolle, nam, nam! 


Spiste middag i et slott! Følte meg som en prinsesse 


Slottet


Daddy cool og meg, endelig et bilde av meg og pappa 


Spiste en lykke kake for første gang i mitt liv i dag! Det som stod inni var teit, så vil ikke dele det! 

 

Det var det, så snakkest vi om litt. Skal blogge helt til jeg kommer hjem, så ser jeg hva jeg gjør når jeg kommer hjem.

Har ikke ord!

Hvor deilige det var å se mamma og pappa igjen. De ringte meg i rundt fire tiden å sa at de ville være i Elkader klokken 6:30 tiden. Jeg hadde countdown, jeg sporet til og med flyet deres fordi jeg gledet meg så utrolig mye. Da klokken var 6:10 satt jeg å hyperventilerte og var rett før hjertet mitt hoppet ut av halsen på meg, jeg hadde jeg ikke mer tolmodighet å bestemte meg for å gå opp til hotellet å vente i stedet for. Akuratt i det øyeblikket jeg kommer til hotellet ser jeg dem kjøre, jeg vinker, de ser meg ikke. Så plutselig kjører de forbi meg, jeg løp etter, men det nyttet ikke. Jeg ringte Bryce å fortalte han at de kjørte forbi meg og vis de kommer direktet til huset måtte han ringe meg, han ringte aldri. Så ringte endelig pappa "hvor er det!?". Jeg forklarte han veien og så møttes vi. Mamma og jeg grein, typisk oss! Vi satt litt på hotellet før vi bestemte oss for og ta turen å møte vertsfamilien min. Det var skikkelig gøy at de endelig møttes, og det virket som de fikk god kontakt veldig fort. Gleder meg allerede til morgendagen. 

 


tok dette bilde 3 min etter vi gav hverandre første klem! 

 

Dagen har ikke bare vært gledes tårer, men også sorg tårer. Darci og Kristie kom og vi sa hadet for siste gang. Hun hadde lakt en super søt bok til meg, og gråt utrolig masse. Jeg kommer til å savne henne masse! Også så tror jeg det endelig slo meg at jeg kommer til å reise, for i det jeg gikk gjennom byen i kveld begynte jeg å gråte. Laura drar også i morgen, og vi har ikke sakt hadet. Så det var litt trist også... Men, men, life must go on! 

 

Nå skal jeg legge meg, slik at jeg kan vise mamma og pappa alt Elkader har å tilby i morgen! 

Hva vil jeg savne mest?

Min fantastiske vertsfamilie!

Jeg har vært så utrolig heldig og fått utlevert en vertsfamilie som passer meg enormt. De er super snille og jeg kommer til å savne dem helt sykt! Link

Måtte nesten ta han som et eget bilde fordi jeg kommer til å savne han så mye. Han får meg alltid i topp humør og han er den lille broren jeg alltid har ønsket meg å hatt! 


 

Jentene mine

Klasse kameratene mine, lunch jentene <3 Kommer til å savne dem noe sykt.. Hver gang jeg spister lunch kommer jeg til å tenke på dem, neida, joda. 

 

Renee

Hun er min aller bestevenn her nede, jeg kommer til å savne alt hun drar meg med på og alle folkene jeg har måttet ha snakket med pga henne. Hun er den råeste jenta jeg noen gang har møtt. Kan ikke vente til neste år på denne tiden når hun kommer til Norge for å besøke meg!! <3 


I love you <3

 

Skolen

Tro det eller ei så kommer jeg faktisk til å savne skolen, alle kjenner alle og alle er venner med alle. Jeg digger det lattelig enkle skolesystemet og elsker alle skoleaktivitetene de tilbyr. 

 

Laura

Ja jeg og Laura har hatt en stor krangel og har ikke vært med hverandre på 1mnd nå. Men jeg vil alikevell savne denne jenta. Hun har vært en stor del av dette året og jeg er sikker på vi kommer til å bli venner igjen når vi er kommet hjem.

 

Subway 

Jeg kommer også til å savne Subway. Siden jeg har hatt Subwayen 5 min gå avstand fra huset mitt så har det selvfølgelig blitt litt Subway inni mellom. Det er så greit og så godt når du ikke har tid til lage mat å spise. 

 

Få mye ut av pengene 

Alt er så mye billiger i USA, du får mer mat, klær, rett å slett alt mer her borte. JEG ELSKER DET! 

 

Starbucks

Jeg kommer til å savne denne drinken. Mocha Frappuccino er helt klart min favoritt drink. Jeg vil savne deg kjære venn... 

 

Det er selvfølgelig mange ting jeg kommer til å savne, disse kom bare til meg først. Om noen timer kommer mamma og pappa, de er nok på vei allerede tror jeg, så får vi se om jeg greier å sove i kveld eller hva som skjer. 

Avskjedsfest

I går hadde jeg avskjedsfest med noen av vennene mine. Det var litt trist, men jeg tror ikke at det helt har gått innpå meg enda at jeg snart ikke kommer til å bo i Iowa lengre.. Det kommer sikkert ikke til å gå opp for meg før jeg setter meg i bilden å kjører fra Elkader. Det var i vertfall veldig koselig. Vi hadde bonfire å grillet smores. Vi hadde også leker å snakket masse. Så etter det hadde jeg og Renee en aller siste sleepover før jeg reiser. 

 

I dag hadde jeg hade lunch med noen andre venner av meg, siden noen av dem kom til å reise i morgen.. Det var litt trist, men som sagt, har det ikke gått opp for meg enda. I dag er det 1 1/4

dag
til mamma og pappa kommer!!!! GLEDER MEG VELDIG MYE!!! Ellers i morgen skal jeg på cafee med en venn for å si hade. 

 


Graduation cookies som jeg lagde 


laget slikkepinne bukett til vfamilien

Renee lagde banners til meg


Føler meg elsket <3


Den søte jenta hadde jo også laget et søtt "lite" kort også <3


Bestevenner <3


Edosa og Renee


Bonfire, vi putta julelys i bålet slik at den lagde mange forskjellige farger! 


Mine venner, var flere som var der, men som måtte gå hjem tidligere. 


funny picture

My world


Haha, måtte bare... 

Sandi også meg da

 

Dette innlegget skulle være postet for 4 timer siden, men jeg endte opp med å sovne. Nå har vi tornado varsel, det skal være en tornado rett mot Elkader og de har meldt oversvømmelse. Nullstress. Snakkest, kanskje! om jeg dør vil jeg si takk for meg å si tusen takk for alt, neida, joda, neida..

Sommeferien er i gang!

Ååå så herlig at sommeren virkelig er i gang, ikke mer skole! Siste dagen min på Amerikansk High School var på Fredag. Var egentlig litt trist i grunn, med tanke på at jeg ikke kommer til å se mange av vennene mine mer, siden den eneste plassen jeg virkelig så dem var på skolen. Skal en liten tur på skolen i morgen å hente karakterer, og etterpå skal Junior klassen, nå Senior klassen, på resturang å spise. Etterpå skal vi ha bonfire så en liten avskjedsfest for meg etterpå. Har så gode venner!! 

 

I går var vi på graduations, å spiste mat. Jeg gikk med Darci og Josie, fordi de tvingte meg med. Vi var også 4 cm fra å krasje i en hjort.. Det var skummelt! Ellers på kvelden kom Renee, Janelle, Nathalie og Jordan å hentet meg og vi gikk på en fest hos noen fra en annen skole, som jeg ikke husker navnet til. Det var veldig gøy, å jeg møtte mange nye folk. 

 

Bare 4 dager til mamma og pappa kommer!! 

 

Summer Bucketlist

startet pakkinga..

Renee og meg, BESTEVENNER! <3 


Siste dag på skolen!

//:INSTAGRAM BILDER://

Lese hest?

Siden jeg kom til USA, har jeg vært utrolig glad i å lese. De fleste av dere tenker sikkert "Agnete, lese? Det tror jeg ikke før jeg ser det!" Men jo det er sant. Siden jeg er på utveksling og må hjem om litt, så tenkte jeg at jeg ikke skulle kjøpe bøker, for jeg må jo ha de med meg hjem. Først kjøpte jeg et par bøker på Ibooks, men så brukte jeg så mye penger på det, at jeg fant ut det var best å prøve å finne noe annet. Jeg fikk da et tips om å prøve Wattpad. Wattpad er en side hvor unge, voksne eller hvem som helst kan laste opp sin egene historier. Mange er skikkelig bra og noen har faktisk endt opp med å bli publisert. Jeg har sikkert lest opptil 15 bøker. Om du har lyst til å sjekke ut siden, gå til DENNE LINKEN

forvirret følelser..

Jeg er glad, men også veldig lei. I det ene øyeblikket triller tårene i et sett ukontrolert, mens det andre øyeblikket smiler jeg fra et øre til det andre. Jeg har sakt hade til mange av vennene mine her borte. Jeg viste ikke hvor vanskelig det ville være å si hade til noen personer du har snakket med i knapt et år. Jeg kommer aldri til å se mange av dem igjen, noe som skremmer meg. Det eneste jeg kan se frem til er at mine fantastiske foreldre kommer her ned om bare 8 dager! Hvor herlig det skal være å gi mamma å pappa en klem for første gang på nesten 10 mnd, og hvor herlig det vil bli at 5 av mine favoritt personer i hele verden skal møtest. Jeg merker veldig hvordan følelsene har endret seg den siste stunnen, og at det skal bli veldig vanskelig å si hade til "lillebroren" min, mine amerikanske foreldre og mine venner.

 


Mamma <3 love u 


Pappa <3 love u

State track and field

Jeg kan ikke beskrive hvor konge denne helga har vært, jeg har hatt det så bra med verdens beste teammates! Vi kjørte fra Elkader klokken 5 på onsdag å kom frem til hotellet i Des Moines rundt 10 tiden. Hotellet var helt forferdelig og luktet røyk og full pakke. Vi hadde bestilt et annet hotell først, men så ble det litt kompikasjoner, så vi måtte finne et annet hotell. Kan faktisk lage et helt innlegg om rommet og hotellet våres, det var så gale! Men vi jenter klarte å kose oss alikevell. Vi stod opp klokken 6 hverdag å dro til Drake Stadium rundt 7:30 tiden. Det var sol å 35 grader hver dag, noe som var helt fantastisk. Så på Fredag, etter vi hadde konkurrert gikk vi på kjøpesenteret og shoppet. Jeg kjøpte ikke no, men jeg kjøpte meg ostekake, nam! Så på Lørdag var det hjemreise etter finalene. Vi fikk andre plass i shuttle (hurdles). Ellers fikk vi også syvende plass i 4x400. Stolt av disse jentene! 

 


meg da vi endelig kom fram.. også Jennifer og Josie i bakgrunnen. 


Haley, Anna og Emily (freshman) 


Nathalie, Amanda og Amanda (seniorer) 


Jeg flettet håret til Jennifer hver dag, dette er fra dag 1


fineste søstrene Asche!


Jason leder! (rød) 


Jennifer laget fin flette i håret mitt!


Jennifer, hår dag 3


t-shirt gjengen! Jennifer, Gabrielle, meg og Emily

Herlig lang helg! 

Iowa State Track meet!

Da drar jeg til Iowa State track meet. Gleder meg utrolig mye! Hade 

 
snakkes på søndag! kanskje .. 

Helt OK det!

Hei, Hei, lenge siden sist... eller ikke? 

I dag har jeg faktisk noe å fortelle dere, jeg skal faktisk fortelle om dagen min, WOOOW tenker kanskje de fleste av dere, men i dag, skjedde det faktisk noe spennende. Skolen starta av helt OK det, ikke noe spessielt, bare en helt vanlig dag. Så i syvende time, fikk vi alle is og chips! JA, MAT!! tenkte jeg, men det måtte være noen fluer i mosen, for nemelig seniorene skulle vist si noen flotte ord om hvor bra High School er osv. Og jaaa, det tok veldig lang tid, etter som det var 15 seniorer i min klasse.. Så åttende time gikk jeg hjem, stelte meg og gikk å fikk førekortet mitt!! Og ja, jeg har hatt det en god stund, bare nå er det offisielt! Skulle på track trening, men det ble ble ikke noe av, fordi de damene på bil-ting-huset, tok alt for lang tid! Snakk om å være treige. Så i steden for track gikk jeg hjem å koste meg inni i huset. Det var alt for varmt til å være ute! 35 grader, trodde jeg skulle smelte bort.. Senere gikk jeg på sånn award ting på skolen, og jeg vant årets kunst elev. Så det var jo gøy. Ellers er det state track i morgen og jeg må vaske klær og begynne å pakke! Skal prøve å få poste et innlegg før jeg drar i morgen. Snakkes.

 


Lappen i boks, orginalt, neida, joda, neida. 


flotte studenter, alle studentene som fikk student of the year awards. 


joda!Er du stolt nå pappa? 

Lykkerus

Jeg er i topp humør! Hvorfor spør du? Jo det skal jeg fortelle deg! Jeg fikk nettopp vite at jeg skal til State Track!!! Kommer til å bli så bra. Vi skal være der fra onsdag til lørdag, å jeg skal tilbringe tid med de beste jentene <3 Er så happy! Jeg kvalifiserte desverre ikke til state, fordi jeg var 1 sek for sen, men siden jeg er utvekslingsstudent så får jeg lov til å komme som mananger, skal ta tider osv. Vi skal sove på hotell, med basseng, også skal vi til Iowa's største kjøpesenter på shopping! Pluss de har meldt topp vær i tilegg. Elsker fordelen med å være utvekslingsstudent! 

 

Også de tre siste dagene har jeg feiret de damene som betyr utrolig mye for meg! Søndag var det morsdag, mandag var den Shannon (vmors) bursdag og i dag er den mammaen min sin bursdag! Og i tilegg er været fantastisk! 34 grader i morgen skal bli topp! 

 

 

VIS DU LESER BLOGGEN MIN OG SKAL TIL IOWA STATE TRACK, TA KONTAKT! 

summer feeling

Været i Iowa er bare helt fantastisk akuratt nå. Vi har hatt sol og 25+ varmegrader hver dag den siste uken og det nærmer seg skole slutt! Jeg er helt gira. Den eneste dagen vi ikke hadde så bra vær var i dag, det var 25 grader, men det regnet veldig mye. Vi skulle da district meet i dag, med track for å se hvem som går videre til State (største du kan konkurere i). Vi kom opp til Edco hvor møte skulle være, vi fikk slått opp telt og folk startet med oppvarmingen. Vi gikk igjennom 6 av aktiviteten før de avlyste møtet. Så i morgen skal vi tilbake for å fullføre møtet. 

 

Siden været var så bra de siste dagene, har jeg tilbringet masse tid utenfor. Og derme har jeg til å med tatt noen bilder, flinke meg! 

 

Nå skal jeg legge meg, lang skoleuke! 

om noen uker

 

Nesten et år er passert og nå står jeg på enden til å returnere hjem til det som skulle vært mitt normale liv, men vil aldri helt være normalt igjen. Om noen uker må jeg motvillig gi fra med klemmer, kjempe mot tårer og si hade til de personene som en gang var bare noen navn på et ark, for å så returnere til de personene jeg en gang gav motvillig klemmer til, kjempet mot tårer og de jeg sa hade til før jeg noen gang dro. jeg vil dra fra mine bestevenner, for å så returnere til mine bestevenner. 

om noen uker vil jeg dra tilbake til stedet jeg kommer fra, og gjøre de samme tingene jeg gjorde sist sommer, og sommeren før der igjen. Jeg vil gå på de samme gatene som før, uansett om det har vært måneder, vil det føles ut som om det var i går. Når jeg tenker på det å gå innpå soverommet mitt, som er fylt med gamle tanker, kommer jeg til å oppdage hvor mye jeg har forandret meg. Ting som var mest viktig for et år siden, har ikke så mye å si lengre og ting jeg setter høyest nå betyr alt. Ingen der hjemme vil helt forstå.  

Hvem vil jeg ringe først? Hvem vil jeg gå til den første uken jeg er hjemme? Hvor skal jeg jobbe? Hvem vil være på festen Lørdags kveld? Hva har alle gjort de siste månedene? Hvem fra skolen vil jeg enda ha kontakt med? Hvor lenge før jeg faktisk starter savne folk? Det er da jeg vil innse hvor mye som har forandret seg, og jeg vil innse at den hardeste parten med å være utvekslingsstudent er å kunne balansere to verdener oppå hverandre. 

Jeg vet meningen av ekte vennskap. Jeg vet hvem jeg har holdt kontakt med dette året og hvem som betyr mest for meg. Jeg har vært forelsket, fått hjertet mitt knust, jeg har hjulpet folk som trengte meg. Men det har vært tider hvor jeg har følt meg hjelpeløs fordi jeg har vært timer borte fra familie og venner som trengte meg, men noen ganger vet jeg at jeg har gjort en forskjell. 

Om noen uker vil jeg dra hjem, om noen uker vil jeg ta ned bilder fra rommet mitt å pakke klærne mine. Ikke mer gå til venner for å ikke gjøre noe i timevis. Jeg vil forlate venner som har ikke gjort noe annet enn å alltid fått meg i godt humør. Jeg vil ta minner og drømmer å putte dem vekk en liten stund, før jeg så returnerer til verden jegn engang bodde i igjen. 

Om noen uker fra nå vil jeg komme hjem. Bare noen uker fra nå vil jeg pakke ut av baggen min for å så spise middag med familien min igjen. Jeg vil kjøre over til mine bestevenner for å ikke gjøre noe i timevis. Jeg vil returnere til venner som ikke har gjort noe annet enn å alltid fått meg i godt humør. Jeg vil pakke ut gamle minner og drømmer som jeg la bort fra ett år. Om noen uker vil jeg grave dypt inni med selv for å så finne ut hvor sterk jeg er. Og på en eller annen måte vil jeg finne min plass mellom disse to verdener.

 
Prom

I begynnelsen gledet jeg meg veldig til prom, men så etter en stund begynte jeg å grue meg veldig til alt sammen, men så begynte jeg å glede meg igjen. Prom er en av de beste dagene jeg har hatt her borte, masse latter, masse folk, masse dansing og masse mat. 

 

Lørdagen min startet klokken 7:30 da sto jeg opp, jeg lå i senga mi å så en film. Så rundt 8 tiden skypet jeg med mamma å rundt klokken 9 begynte jeg å stelle meg. Jeg hadde frisør time klokken 12 å gikk ut fra der klokken 12:30, men da jeg kom hjem hadde alle krøllene gått ut, så jeg krøllet det igjen med min krølletang. Jeg syntes også at håret var litt for stramt så jeg løsnet det ut på sidene. klokken 1:30, tok jeg på meg sko å kjole å gjorde meg klar til å dra. Nathan, Laura's date, hentet meg klokken 2 for å så kjøre til Laura, hvor Ben, min date, ventet. Da vi kom, tok vi masse bilder, fikk på blomstene å pratet. Så tok vi turen til Kinsey hvor vi møtte resten av gjengen å tok flere bilder! Vi hadde bilde time klokken 3:15 så da kjørte vi til skolen for å ta flere bilder, masse bilder, ja, jeg vet! Etter bildene var tatt gikk vi i kirken, det var en spessiel prom ting som de fleste av vennene mine gikk på hvert år. Helt ærlig syntes jeg ikke det var helt min ting, siden det var en katolsk kirke. Etter kirken gikk vi tilbake til skolen for å starte promonade. Så gikk turen på bussen for å kjøre til UNI (ett college i nerheten) for å spise å danse. klokken 11 var dansen over å da var det tilbake på bussen. Da vi kom tilbake på skolen hadde vi en halvtime på å ta av oss kjoler og smykker for å skifte til mer konfortable klær. Så gikk vi til Postprom, der var det en hypnotisør, masse spill, masse mat å masse premier (jeg vant 2 free 6" subs fra subway). Klokken 3:30 var postprom over å da kjørete vi til Nathalie for å sove. Vi sovnet rundt 5 tiden å sto opp 8 for å spise frokost. Klokken 9 kjørte Renee meg hjem å da var det rett i seng! sov helt til klokken halv 6. Klokken 6 gikk jeg til Abby, hun hadde et track team meal så da gikk vi å spiste. Så klokken 7 gikk jeg, Shannon og Link til Walmart. 

 


Laura, Rachel og meg på promenade


meg før jeg dro


meg og daten min, Ben.


meg og Hannah, på promenade.

alle gutta


Darci og meg 


bilde fra kirken, Laren og Torre


gruppe bilde


tar på blomster


Darci, Emily og meg


jentene


hun lille jenta ville ha bilde med alle prinsessene! 


morsomt


Juniors! 


Gutter eg gutter, jenter er jenter! 

Video fra hypnotiøringen! 

 

Her er da noen av bildene, skal prøve å få tak i flere! 

flere bilder fra chi town


 

Det var da noen av bildene jeg tok med mitt kamera. 

Jenta i Chicago

I helga var jeg i Chicago! Jeg reiste meg halve skolen, noe som vil si ca. 70 personer! Det var utrolig koselig og jeg føler jeg har fått mye bedre kontakt med noen av folka! Vi klarte bare å miste fire folk, fant dem igjen da! 

 

Fredag var vi å så på Kinsey, fordi hun hadde Prom, så da dro jeg, Samantha, Renee og Nathalie for å se henne. Det var utrolig gøy å se alle de flotte jentene i kjoler, gleder meg veldig til Prom på Lørdag! Fikk også noen veldig gode ideer til hva jeg kan gjøre med håret på lørdag! Så nå kan prom bare komme!

På Lørdag var det opp klokken 4 og bussen gikk klokken 4:30.. ikke så mye søvn for å si det sånn! Vi ankom Chicago rundt 11 tiden om morgen. Da gikk vi rett på vitenskaps museum, åsså gikk vi etter på på akvariummet. Vi kjørte fra akvariet i rundt 5 tiden til hotellet hvor vi hadde 15 min før vi måtte dra igjen. Vi gikk å spiste ekte Chicago pizza, utrolig god! masse ost å sausen var på toppen av pizzaen noe som jeg likte utrolig godt! Etter maten gikk vi til the willis tower, hvor du har utsikt over hele byen! var helt fantastisk! Så når vi kom tilbake var vi egentlig veldig trøtte, så det ble rett til sengs.

Søndag startet vi dagen klokken 5:30, vi måtte være ute av hotelet klokken 7, så vi hadde god tid til å pakke å spise frokost. Vi gikk på dinosaur museum og på en fornøyelse park hvor vi tok karuseller og hadde det topp! Vi started hjemturen rundt 4 tiden å var tilbake i Elkader klokken 9. Jeg var egentlig veldig utslitt så jeg bestemte meg for å gå opp på rommet å slappe litt av før jeg skulle hoppe i dusjen å gå til sengs, men i det jeg satte meg i sengen, møtte jeg en House centipede, jeg bare sier dette, jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv! Den var ca 7 cm lang å 6 cm bred! Så dere kan tenke dere hvordan jeg følte meg! Jeg sprang ned i stuen å hentet opp Bryce, vi snudde hele rommet på hode for å finne den, brukte nok en god time på å lete etter den. Etter en time fant vi ut at det begynte å bli sent og at det var på tide å avslutte letingen, men jeg kunne vell ikke sovet på det rommet når det er noe grusomt i det, så jeg pakket baggen min å bestemte meg for å sove nede i stuen. På vei ned trappen ser jeg den på veggen, jeg løper ned, henter Bryce og han dreper den! Heldigvis.. Kan innrømme jeg kikker veldig rundt omkring i rommet mitt enda etter flere.

 

I morgen skal jeg på shopping for å shoppe ting jeg trenger til prom, jeg har rett å slett ikke tid noen andre dager før prom så jeg skal ta meg fri fra skolen (skal være syk) så tar Shannon meg med på shopping! Til mamma og pappa, unnskyld, men dette er viktig og jeg har rett å slett ikke tid andre dager. Så i morgen skal jeg se på sko, smykker å få falske negler. Gleder meg! 

 


Keaton, Laura og meg med dinosaur <3 i bakgrunn! (elsker dinosaurer) 


Sandi også meg igjen! 


Keaton, Kerra, meg og Laura


meg og tyskeren min som kommer å besøker meg i begynnelsen av Juli!


show i akvariet
Flott ungdom!


Kinsey med kjæresten på prom!


Dette skrekkelige insektet ventet på meg søndags kveld! 

 

Skal legge ut flere bilder fra mitt kamera, dette var bare noen av bildene jeg hadde fått fra andre! Snakkes snart! 

Hvorfor er ikke jeg på topplista?

 

Skjønner ikke noen ting lengre? Jeg er ikke på topplista på blogg.no sin side? jeg skulle vell vært på 1. plass nå vell? men, nei da, jeg er ikke en gang på topp 100... blir skikkelig skuffet altså! Her sliter jeg meg ut å blogger flere innlegg på bloggen hver dag, men ser ingen framskritt? Hvor er alle blogg sponsorene og alle pengene? Hvor er den røde løperen når jeg går ut av huset? Skjønner rett å slett ikke no.. TULLA! neida, joda..  

 

Er vell litt over en uke siden jeg blogget sist nå tenker jeg meg, så da kan jeg vell ta meg tid til å blogge litt her å fortelle om de siste dagene slik jeg alltid gjør:

De siste dagene har gått (som vanlig) i skole, vfamilie, track og venner. Jeg har vært på flere track meet og fikk faktisk 2. plass på sist track meet på 200m, Laura er bare litt raskere enn meg... tyskere.. nei da, joda! Ellers har jeg fått beinhinnebetennelse også har jeg fått influensa i tillegg.. woopwoop, heldige meg! Vi er endelig også blitt ferdig med prom dekorasjoner, så nå kan prom bare komme! nå har jeg kjole, men mangler forsatt sko, smykker og alt det der... Men prom er ikke før om 1 uke da, har fortsatt god tid, det er i hvert fall det jeg sier til meg selv! 

 

Kommer ikke til å blogge før helgen fordi på Fredag skal jeg se Kinsey gå på prom, hun ble invitert av kjæresten sin til å gå på promet på hans skole også, så derfor skal jeg og noen venner ta turen opp for å se henne i prom kjolen sin osv! Også skal jeg tidlig opp på Lørdag fordi jeg skal til CHICAGO! Gleder meg helt sykt! skal dit meg skolen og det betyr at Laura også skal! Det kommer til å bli råbra! Å på søndag kommer jeg til å være så sliten at jeg ikke kommer til å orke å blogge! men, men! Skal heller prøve å blogge på mandag! 

 


Renee og Kinsey stjal kamerat mitt på skolen da vi holdt på å filme Historie prosjekt!


Litt av prom dekorasjonene, tok 6 timer å lime sammen, det gikk en del teip og lim for å si det sånn, også måtte vi passe på at ingen kom å ødela så vi muret den inn! 


Bryce (vfar) tegnet meg! Helt sykt hvor flink han er! Dette brukte han 20 min på! 


Track jentene som hoppet i sølepytter i dag.. galne!


kaldt! 


Tøffere enn toget! 

 

Så snakkest vi!

TraLaLaLaLaLa...

Ok, dere kan vell ærlig innrømme at dette er den beste overskriften dere har lest før? Må si jeg er veldig kreativ! I dag er det Mandag som betyr en ny skoleuke... woohooo! Fikk foresten vite i sist uke at vi ikke har hatt en hel skoleuke siden jul, pga snø osv! Hvor herlig er vell ikke det? 

 

Jeg tror ikke jeg har blogget siden Ohio, så da kan vi vell starte med det! Dette var altså den tredje påsken jeg har feriet i USA, og det er ikke så anderledes enn Norsk, uten om at du finner veldig små påskeegg med snop oppi eller så finner du påskeegg å får en påske kurv. Jeg var så heldig at jeg fikk låv å gjemme påskeeggene og fikk derfor en påskekurv også! Jeg og Shannon gikk på ett kjøpesenter en av dagene, hvor jeg fant prom kjolen min! Så nå har jeg enda en ting på listen blitt avkrysset. Vi gikk også innpå Viktoria Secret hvor jeg holdt på å stjele (ikke med vilje). Vi glemte helt at vi hadde med oss noe, så vi gikk utforbi, å da kom jeg plutselig på at jeg hadde noe jeg hadde glemt å betale for.. vi gikk selvfølgelig tilbake å betalte! Ellers var Ohio bare kos å avslappning!

 

Skolen startet ikke før Onsdag å vi kom hjem på Mandag, så jeg brukte Tirsdagen til å slappe av. På Torsdag måtte jeg møte opp på skolen klokken halv 7 om morgen, pga at jeg måtte ta igjen treningene jeg mistet i påsken. Så jeg jogget i en halv time før jeg gikk hjem å dusjet å gikk tilbake til skolen. Etter skolen hadde vi track meet, og jeg vant 1 plass i 200m sprint! Alt jeg hørte fra sidelinjen når jeg var ferdig med å løpe var NORWAY, NORWAY! haha, var morsomt. Så på Fredag var jeg lat å slappet av etter track. Så på Lørdag passet jeg på Link hele dagen, vi gikk på cafe, gikk til parken, gikk på subway, så en film å gikk på resturang senere om kvelden. Å Søndag dekorerte jeg til Prom åsså ryddet jeg rommet mitt å vasket klær!

 


Leter etter påskeegg! 


Påskekurven jeg fikk! 


parken med Link! 


Norsk flagg, ohjeee! 


På Lørdag når vi gikk på resturant, bestilte jeg sweet potato - potet med marshmellows å brunt sukker på, var faktisk godt! haha

blogger fra Ohio!

Ja, da var vi i Ohio for å besøke familien til vfar. Stat nummer 12 (Indiana, som vi måtte kjøre gjennom) og 13 er krysset av! Vi kom i går kveld og skal være til mandag. Jeg kjøpte meg prom kjolen min i dag, men ingen får se bilde før selve prom! Det har ikke skjedd så mye i det siste uten om musikkalen som gikk topp. Skal prøve å få en kopi av showet slik at jeg kan vise familie å venner når jeg kommer hjem. 

 


jeg og Link tegner


Renee og meg fra forestillingen 


fra forestillings kvelden!


åjooda.. øyenbrynet, hahaha! tatt i dag, ikke kjolen jeg har kjøpt, bare prøvde den på! 

 

Nå bør jeg gå tilbake inn i stua før de tror jeg sovnet eller noe.

Uten bilder...

Det er dessverre ingen bilder i dette innlegget, pga at jeg sitter på ipadden min på skolen, og har ingen bilder å dele med dere. Nå har jeg studyhall, og siden det er fredag har jeg ingenting å gjøre så derfor skal jeg heller blogge å gjøre noe fornuftig. I går hadde vi musical practice hele dagen, fra rett etter skolen til klokken 11 om kvelden. Grunnen til at vi hadde så lang øving var at vårt første show er i kveld... Ja, I KVELD!!! Jeg er veldig nervøs for soloen min og replikkene mine.. Jeg har tre replikker i hele musikalen og det er "black nummber 5", "red nummber 6" og "why not?" jeg trenger ikke si de tallene engang, men i går på general prøven klarte jeg å messe de opp.. Haha, så i stedet for å si "black nummber "tall"" så sa jeg "nummber black" ... Hvordan får jeg det til!? Alle begynte å le av meg... Jeg var nervøs, ok!? Men,men.. Etter showet skal vi på et cast party å spise masse god mat. Så kan heller glede meg til det. Det andre showet er i morgen, men tenker ikke så mye på det.

Jeg vil også takke folk som kommenterte på sist innlegg.. Jeg hadde det ikke så bra den dagen, var utrolig følsom og hadde veldig hjemlengsel! Men, nå går det bedre!

Har enda 15 min til min neste time.. Men har ingen peiling på hva jeg kan skrive så tror je bare kutter av her og sier snakkes!

Tanker

Nå har jeg vært borte fra alt og alle i 222 dager, følelsene er litt opp og ned for tiden. Ikke misforstå, jeg har det forsatt utrolig bra og ønsker ikke å dra hjem. Men jeg har en del tanker jeg vil dele med dere.

De første månedene jeg var her tenkte jeg ikke så mye over det, men nå har jeg innsett at jeg blir behandlet anderledes. Folk snakker til meg som om jeg er et barn (da menere jeg som en 6.åring). Det er ikke bare vennene mine her som gjør det, men også lærere... Det er også folk som ikke gjør det, men de fleste gjør det faktisk. Det er som de tror jeg ikke forstår hva de sier, tror dere virkelig jeg hadde reist på utveksling om jeg ikke forstår hva folk snakker om? Bare fordi jeg har en aksent og noen ganger failer på ord, osv.. Dette gjør meg sint...

Også de behandler oss (utvekslingsstudenter) som puppy dogs (hundevalper). "Ååå de er så søte", hallo!? Dere trenger ikke si vi er søte... Og de sier det på en måte som jeg vil si til en søt hund.. Jeg hater det! "I'm getting a exchange student next year" (hudevalp?).

Og ikke nok med det, vi har ikke rett til noe... Foreksempel: Laura (Tyskland) spurte en gutt til prom og han sa ja. Mn nå vil venninnen vår, som er en senior ta han, fordi hun hadde tenkt å spørre, å nå er det nesten ingen gutter igjen... Så alle har klenget seg sammen for å gå imot Laura slik at hun må gi fra seg promdaten sin fordi hun er utvekslingsstudent og ikke er fra her. Må si jeg begynner å bli irritert...

For å være ærlig, savner jeg hjem... Savner buss, venner, familie, Skudeneshavn... Jeg savner egentlig alt.. Savner at folk ikke snakker til meg som jeg er en 17 åring med læring vansker, savner at folk ikke lager drama over alt mulig, jeg savner norsk skolesystem (her er alt for enkelt), jeg savner å få en klem iblant og jeg savner å ha rett til ting! Jeg ville bare dele tankene mine med dere...

hehehe...

wops, da var jeg nesten en hel månede uten å blogge... Kunne sakt jeg har vært utrolig opptatt nå som track season har startet for fult, men sanheten er at jeg har bare vært lat og ikke giddet å blogge!  Ikke at det er så mye stress, men når jeg har kommet hjem fra track så har jeg 40 min til å spise og gjøre meg klar til musical practice så jeg er ikke hjemme før 9, 10 tiden, og da gjør jeg som oftest lekser, snakker med vfamilien og slapper av. Basketball sesongen var fantastisk, kommer til å savne det utrolig mye, men track er ikke så gale det heller, vis du ser bort i fra at du er sår hver eneste dag... haha... men, men, man kommer seg i hvertfall i form! Vi har allerede hatt vårt første track meet, men jeg var desverre syk, å kunne ikke være med... så første meet for meg, vil være på lørdag! noe som skal bli spennende! Treneren ville ha meg til å løpe 1200m og 800m, men det takket jeg fort nei til, jeg tror jeg skal heller prøve meg på 400m i steden for. Hun vil også jeg skal prøve høydehopp... noe som jeg faktisk liker litt.. 

 

Skolen går forsatt veldig bra, og vi har quarter tester på fredag, så jeg bør starte øvingen ganske snart. Jeg har også startet med å lengte mer, og mer hjem i det siste... jeg vet ikke helt hvorfor, fordi jeg har det så bra her borte også, men jeg tror en av grunnene til at jeg savner hjem er fordi det ikke er så veldig lenge til mamma og pappa kommer, og at jeg vet når jeg kommer til Norge. The Musical går veldig bra, jeg har lært soloen min og har øvd masse med å synge foran folk, så dette skal bli gøøøy, no... For dere som ikke viste det, har jeg scene skrekk.. og kommer til å ødelegge hele musikkalen med soloen min... haha, men, men, jeg skal ikke være her foraltid! 

 bilder fra dagen jeg var syk.. haha


kjøpte meg Spikes i dag - så nå skal det bli løping! 

Oida... klokken er vist over midnatt allerede.. på tide å hoppe til køys! Snakkes!

Ååå for en herlig uke!

Har hatt det så veldig bra i det siste! Alt er bare vidunderlig! Har tilbrakt masse tid med gode venner og vfamilien, jeg er så heldig som har hatt sjangsen til å oppleve dette. Jeg har ikke blogget i det siste pga av denne travle uken, men i dag har vi enda en snødag som betyr null skole. I love Meruca <3 vet ikke helt hva jeg kan skrive, tenkte bare å oppdatere bloggen slik at folk vet at jeg forsatt lever! 

 


dro på cafe med verdens beste Renee i dag!


runde #2 

datt i gymmen på mandag... haha, vet ikke hvorfor bilde er så lite? 


knyttet hendene til Link sammen, slem "storesøster" 


Fikk brev fra Elisabeth <3 du er den søteste! Tusen takk!!!! <3 <3 fikk også med sjokolade, men den spiste jeg opp før jeg tok bilde! 


Youth Group


walmart med verdens beste venner <3


har blitt forelsket i dette vidunderlige dyret <3 Sloth!! (dåvendyr) 

random overskrift

I går endte jeg opp hos Laura, vi bare slappet av å koste oss. Og i dag har jeg bare slappet av, vasket og ryddet rommet, vasket klær og passet på Link. Det har vært en bra helg! 

 nedtur

Vell, vi tapte semifinale kampen i går med fem poeng, noe som var utrolig trist! Var veldig fornøyd med innsatsen til de flinke basketball jentene mine, men det andre laget var bare litt bedre.. Så igår kjørte Andy (venn) oss til Manchester, Iowa, hvor kampen skulle være, først gikk vi ut på pizza også etter kampen gikk vi å kjøpte iskrem. Var en fin dag. Nå har jeg vært på musikkal trening og senere tror jeg at jeg skal på kino eller slappe av med Renee. Ellers har jo track startet og jeg er forsatt veldig sår... men, men nå skal man komme seg i form igjen! 

 


love my German girl <3 

PRESTATE

Hei! Er nettopp kommet hjem fra basketball kampen og gjett hva? Vi er videre til prestate som er semifinalekampen vi skal spille før finalen! Er helt i hundre! Er varsity jentene og jeg er JV så er ikke med på laget, men er skikkelig stolt over jentene! Og siden basketball sesongen er over nå har jeg bestemt meg for å starte med track (friidrett). Første trening var på Mandag og det var faktisk veldig gøy. Men kneet gjør enda veldig vondt, så vet ikke enda hva jeg kan gjøre. Ellers har jeg også musikkalen. Gleder meg til å se når den blir ferdig! Jeg har en liten solorolle og litt snakking, ikke noe stort. Ellers har jeg ikke så mye mer å si! 

 


Temaet for kvelden var NEON, haha! 

mobil bilder fra desember til nå

Lagde rømme grøt på julaften! 

Shannon tok meg på shopping, og etter på endte vi opp på orange leaf, knall god is! 

meg og Renee turner

Besøkte Norway, Iowa med Renee


Kul da!

Trenger hjelp!

Hei, I dag har jeg vært og prøvd på prom kjoler, men sliter med å bestemme meg for hvilken jeg skal velge, jeg har nesten bestemt meg, men vil spørre dere før jeg kjøper den. Vil ikke si hvilken jeg har bestemt fordi jeg vil vite hva dere mener. Så her har dere kjolene!

 

Nr. 1 - Gul kjole, litt stor i størrelsen den jeg prøvde på, men Renee holder den i bakgrunnen som dere ser.

 

Nr. 2 - Rosa high-low kjole, liker fargen utrolig godt, og ja jeg har tights under fordi jeg er lat og ikke giddet å ta den av.

 

Nr. 3 - Blå kjole. Liker ikke fargen på denne kjolen, men de kan bestille den i rosafargen som kjolen oppforbi. Så nå må alle som ser dette innlegget hjelpe meg å si hva dere synes, det hadde vært veldig hjelpsomt, takk! 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Jeg var utvekslingsstudent med Explorius skoleåret 12/13 i Iowa, USA. Nå for tiden er jeg i jobb til Januar hvor jeg så skal studere 3mnd i Bali med Gostudy.


Kontakt


agnete.eriksen@yahoo.com


Kategorier

Instagram

hits